reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny nie ma kim sobie głowy zawracać ewidentnie ktoś sobie jaja robi...(30 (prawie) letnia osoba nie pisze w taki sposób) Jesteśmy młode i nasze doświadczenie wystarczy nam:tak:

Maagda- mleko z miodem mniam:tak: też tak się leczę, jeszcze czosnkiem(oczywiście nie teraz;-), raz zjadłam zupę w której był ząbek czosnku i Młody był nie spokojny, sądzę ze właśnie przez ten czosnek)

Galarecia-wiem lekarz jak każdy inny,ale nie wiem co mam zrobić żeby się przełamać i nie robić histerii :-p Adaś spał dziś podobnie jak mój Ludwiś (zazwyczaj śpi od 22-22.30 do 6-7 rano;-))

Maagda - podobno są tacy panowie, ktorzy ciążę przeżywają razem z partnerką. Potrafią mieć mdłości, zawroty głowy i tyć razem z mamusiami. Szkoda, że mój tak nie ma:-D:-D:-D

Dziewczynki, widze, ze zawrzało na watku MM... No cóż czasem i tak bywa.

firanka a ja się męczyłam bo zapomniałam jak to się robi.. I komputer wyłączałam..

pola997 no ale musisz się przełamać. To tylko i wyłącznie dla Twojego dobra.

Maagda_ dobrze że katar już ustaje.

Aleksia123 takie osoby jak Ty to ja mam gdzieś. Myślisz że skoro masz 29lat to wszystkie rozumy pozjadałaś. A tak naprawde to gorsza jesteś niż nie jedna nastolatka!
Dowidzenia!

krystynka88 porządek musi być a jeżeli akurat nie ma żadnej moderatorki na forum to my musimy o niego dbać.

Krystynko mój mąż tył ze mną:-D:-D:-D. Utył 20 kg ponad,ale lepiej mu tak.:tak:
Pola owszem masz rację,że nie warto się przejmować taką osobą,ale ktoś kto nie rozumie po polsku,dodatkowo jeszcze śmieci na forum zasługuje na reprymendę.

Galarecia - :-D i porządek już jest. Miałam na myśli, że i tak czasem bywa, że ktoś na siłę próbuję się wkręcić w dane towarzystwo. Fakt, że dziewczyna ma 29 lat i jest zakręcona... Wiedziałam, że coś jest nie tak gdy napisała mi ile ma lat. Pomyslalam ze jest młodą mamą w sensie malutkiego dzidziusia a tu nie... Ale nie warto do tego wracac..

Firanka - fajnie... czyli jednak to się sprawdza. Ja mogłabym swoje kg oddać mojemu R... Jestem już cięższa od niego.

firanka nie wiem jak to bd napewno z nią pogadam ale w jaki dokladnie sposob to sie okaze. ;)
Aleksia123 zasmucilo mnie to co napisalas, nie znasz nas a mimo to wypowiadasz sie w taki sposob na nasz temat.. wiek o niczym nie swiadczy jak widac. ;] !
pola997 Ja pije samo mleko z miodem takie cieplutkie.. mniam ;) pomaga nawet. ;)
Galarecia tez tak uwazam.. caly nos mialam juz pozdzierany.

Pozdrawiam ;)

Ps. A czy ja dobrze dodaje posty? czy robie cos nie tak ?

Galarecia- fakt chyba nie będę mieć wyjścia...:-p jak mam iść do gin to przeżywam to tak jak dziecko wizyte u dentysty...:-)

firanka- tak zasługuje na pożądną reprymendę:tak: i chyba dotarło;-)

krystynka88, firanka- mój też tył razem ze mną(ok 25 kg:szok: tylko przy wzroście 194 ważył 73 kg teraz waży jakieś 85 i jest mu z tym dobrze) , teraz ja schudłam on też. Ogólnie całą ciąże "przeżywał" razem ze mną łącznie z mdłościami ,zachciankami itp:-p coś w tym jest:tak:;-)

Witam kobitki Jeśli są jakiekolwiek nowe mamusie to witam. Nie miałam siły na czytanie wszystkich postów.
Już mamy wczasowiczów. Problemów raczej z nimi mieć nie będę bo jeden jest w 3 gimnazjum a drugie w 3 podstawowej. Przynajmniej Justynka będzie miała z kim się bawić i ktoś się nią zajmie. Śniegu niestety nie ma ale za to inne atrakcje mamy takie jak pojenie krówek itp. :-)
Widzę że gorąco było. No ale jakiś porządek być musi.
POLA Ja po porodzie miałam też strasznie niski poziom żelaza i dostawalam zastrzyki domięsniowe z żelaza. To jest bardziej skuteczna metoda na podwyższenie poziomu i zlikwidowania anemii.
UMI, GALERCIU Zdrówka życzę.
UMI Przykro mi z powodu tej dziewczyny. Strasznie młoda i tak nagle. No ale jak to teść mój mówi ktoś musi umrzeć by ktoś mógł żyć.
FEMME Gratuluję piątki z historii.
DIANKUS Jeśli się nie pomyliłam to o Twojego chodziło. Taki typ faceta jest najgorszy. A najgorsze jeśli ktoś stara się go utrwalić przy takim myśleniu. Wiesz o co mi chodzi.
No i zapomniałam co miałam napisać jeszcze. Miłego dnia.

reklama
Do góry