reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aleksia123 no wczoraj moglas byc zakrecona, ale dzis?? Kobieto, masz 29lat a zachwujesz sie co najwyzej dziwnie.. mi sie nie myla takie rzeczy jak data slubu czy data urodzin synka. I nie mow do mnie ze brak mi kultury! Pisze to co uwazam za stosowne. Nie podobasz mi sie wiec jestem szczera i mowie o tzm wprost. I jak mozna odpisac nie tej osobie co trzeba 2razy z rzedu..
A pobralas sie w 2005! Wic z tym sie nie moglo pomylic..

krystynka88 dziekuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć mamusie. Nicole dzisiaj obudziła się o 2 w nocy i poszła sobie spać o 5...ubrałam ją w ciuszki i bawiła się na ziemi...masakra...ale nic z tym póki jest chora nie będę robić,mam nadzieję tylko,że po chorobie nie będzie się to powtarzać...

Aleksio...dziewczyny mają rację...Twój wiek nie odpowiada troszkę naszym standardom...poza tym twierdzenie,że jest się zakręconym po zarejestrowaniu jest trochę nie na miejscu,zarejestrowanie się na forum to nie ślub czy też może narodziny dziecka żeby to tak bardzo przeżywać...

Aleksia jak dla mnie Jestes za stara na MM !!:sorry2:
I Galarecia ma calkowita racje , tak samo jak Firanka wiec pisze delikatnie -
to nie dla Ciebie watek i nie rob awantur !!

A i jakbys mogla nie nabijaj postow - Galarecia Cie juz upominela ale taka zasada panuje na calym forum a nie tylko tutaj - napisalas 4-5 postow pod rzad na marcowkach:no:

firanka no to noc miałaś pełną wrażeń. Ale chyba Nicusi juz lepiej?? Czy nadal ma taką ogromną temperaturę??

Aleksia123 przestań już do mnie prywatne wiadomości pisać, bo głupoty piszesz!
A na większości for edytuje się posty! A jak Ci się nie podoba to nikt Ci tu nie każe pisać!

polna_N dzięki za wsparcie. Porządek na forum musi być!!!

Aleksio wątek jest dla młodych mam,a nie w kwiecie wieku. Sorry,ale dzięki bardzo za Twoje doświadczenia,mamy swoje,którymi wzajemnie się dzielimy. Dla Ciebie miejsca tutaj nie ma!!! Nie dość,że zachowujesz się jak jakaś nieogarnięta gówniara to jeszcze kwestionujesz to czy umiemy się zająć własnymi dziećmi i tylko dlatego powinnyśmy Cię zapewne przyjąć do naszego grona...nie wspomnę o tym,że w domu Ci się chyba nudzi skoro wczoraj pisałaś nam posty we wszystkich możliwych kolorach. Co do innym wątków,to że ludzie nie znają czegoś takiego jak edycja postów,znaczy tylko,że nie czytają regulaminu całego forum,a moderatorzy nic z tym nie robią. W NASZYM WĄTKU PANUJE PORZĄDEK!!!

firanka ja napewno zroce jej uwagę ,bo to denerwujące pewnie też ją wybluzgam ( z nerwow) , ale postaram się to zrobić nie przy wszystkich , bo az na tyle mnie nie stac poprostu mam za dobre serce i pozniej miala bym wyrzuty sumienia .. mimo ze jej nie lubie. Jak tam mała?
krystynka88 hehe on i tak już smiesznie wyglada.. dziwna sprawa ale on tyje razem ze mną ;D tzn nie az tak dużo jak ja, ale leciutki brzuszek juz ma . ;) no ale dorzuce mu jeszcze arbuza i wio ;))
Aleksia123 a chodzi o moją kolezanke kilka stron wczesniej jest wszystko opisane.
Umi2 ja nie chwieje sie stając na jednej nodze na szczescie jake brzuch mi przeszkadza i bardzo szybko brakuje mi powietrza:)
Madzik wlasnie mam taki spryskiwacz do nosa i pomaga. :)
panistepelek ja mam tylko problem z butami tak to moge kilometry przejsc, sprzatac i wogole.. ale na wieczor wszystko boli ;)

Naszczescie katar juz prawie ustal pije duzo mleka z miodem to z gardlem tez lepiej. ;) Jutro ide do mojego gin. zobaczymy co powie ;)

Aleksia to teraz posluchaj .... z tego co wiem to zadne forum nie lubi nagminnego nabijania postow a Ty do takich osob nalezysz co nabijaja !! I uwierz mi ze osoby ktore nabijaja posty dostaja ostrzezenia a nawet bana wiec uwazaj !!
Jest taka zasada ze jesli ktos po 6 godz nie napisze nowego posta po Tobie mozesz napisac podspodem - ale kazda mama ktora jest na forum BB juz jakis czas edytuje posta i dopisuje cos !!
Jestes nowa,masz prawo do pomylek ale jak ktos dostaje upomnienie zeby tak nie robic to nie robi a Ty na Marcowkach smiecisz - taka jest prawda !!

reklama
Maagdo jeśli nie zrobisz tego przy wszystkich to to nic nie da,ona musi wiedzieć,że ludzie wiedzą jaka jest.
Galareciu niby lepiej z tym dziemdziakiem,ale jeść nie chce nadal...a poza tym Nicole właśnie przed chwileczką czasnęła mi taką kupę,że ja nie wiem...nie stękała ani nic tylko wydała taki odgłos ni to piernięcia,ni to tworzenia się pianki w ekspresie do kawy...i nie dość,że kupka to siki to jeszcze z jaqkimiś grudkami... Aha jak będzie Ci się zmieniać na klawiaturze z=y i na odwrót musisz wcisnąć CTRL i SHIFT na raz i naprawia się:tak:
Aleksio właśnie zostałaś zgłoszona do administratora o zbanowanie Cię z forum,Twoje pomyłki i obrażanie innych użytkowników jest karalne i zasłużyłaś na największą karę. I wierz mi,że większość z NAS MŁODYCH MAM jest bardziej dojrzała niż Ty...rzec by się chciało "stara,a głupia":sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry