reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda_ ja problemow z butami nie mialam bo prawie caly czas mąż był przy mnie a jak był w pracy to ja z domu raczej rzadko wychodziłam :)
jak był mąż to on mi zakładał a jak nie to radziłam sobie doskonale bo brzuszek raczej mały miałam ... :-)
ale przez to że tydzień przenosiłam to zrobił się na koniec ogromny i było już gorzej ale i tak sobie radziłam sama jak musiałam ;-)

reklama
maagda ach pamietam wygłupy na treningach, miałyśmy sale z chłopakami co breaka tańczyli i nawet mnie próbowali uczyć hiehie :-D
galarecia staram się tak małąmu zostawiać ale trudno naprawde z domu wyjść :dry: zawsze znajdzie jakąś wymówkę żeby to on musiałi ść a ja zostac z dzieckiem :dry:
pola dziękujemy :-) śliczna ale diabołek :dry: właśnie rozwaliła talerz, wczoraj dzbanek ech :sorry2: wysypała przyprawy i ciągle pstryka tv :angry: i jak sie na nia popatrze to grozi mi palcem i mówi "ti ti ti" :sorry2: i jak sie tu złościc? :-D:sorry2:
umi przykro mi z powodu znajomej...

pierożki skonsumowane :-p zostało jeszce troche na kolacje, Nelka zjadła 4 :szok: i wypiła pół szklanki kefiru :-D głodomor hehe :sorry2:

polna_N - Oj dawno Cie tu nie było :-(
Umi2 - Przykro mi :-( Taka mloda Dziewczyna...
Na kaszel piłam miesiąc temu syrp DROSETUX - oczywiście po ustaleniu z moim lekarzem, wiec jest bezpieczny.
Maagda_ - No z tego co każda pisze to zależy od osoby, charakteru i jej przejsciach życiowych jak sie zachowuje do ciaży innych osob. Są tacy co ciesza sie z Nami naszym szczesciem, a są tacy którzy nie potrafią dzielić z Nami radosci :-(
Co do tych butów to ost. pierwszy raz miałam problem z założeniem kozaczków, ojej ale sie naśmiałam z moim B. Do tego równowagi zlapać nie mogłam stojac na jednej nodze, hehe.
Aleksia123 - Ja cierpie z powodu bólu żeber, ale co jakis czas wstaje i rozciagam sie :tak: Musze sobie jakos radzic. Ogolnie szukam na Allegro sukienki w która bym weszła bo na impreze rodzinna niedlugo ide :tak:
diankus - U mnie kolęda też co 2 lata. Ale ten mój ksiądz to... hmm... ostatnio parze nie zgodził się udzielić chrztu dla Maluszka :no: Bo nie są Małżeństwem! :crazy: Brak slow na takiego ksiedza...
Mam nadzieje ze bedzie lepiej, i 3mam kciuki.
Galareciu - To super. Ja juz nie pamietam kiedy ost. ktos mnie odwiedil. Mojej Kochanej Kuzynki nie licze ktora jest u mnie dosc czesto, ale znajomi... to jakos pourywaly sie kontakty :-(
pola997 - Dziekuje Ci bardzo :zawstydzona/y: Oprócz tych bóli żeber to byłaby to ciaza idealna, hehe. Musisz dbac o siebie, żebys anemi nie miała :-( Ja mialam niedobór zelaza przed ciaza...
krystynka88 - Ale mi ochote na kebaba zrobiłaś :wściekła/y: Ale bym sobie wciagnela takie smacznego, mniam mnaim :-p

krystynka88 - Gdybym mieszkała gdzies blisko Ciebie to skusiłabym sie naprawde. Ale złapałam lenia ostatnio :-p I jak nie musze to nie wychodze z domu np. dzis - całyyy dzien sie obijam :-p A tak to tez bym skoczyła sobie tu bliziutko po kebabika :tak:
To smacznego :-p

reklama
Femme To bardzo sie ciesze ze sie na cos przydałam:-)
diankus 4 pierogi!! no to co bedzie póxniej ale przynajmniej od małego mała wie co dobre:-)
krystynka88 Kebab mniam ale ja jakos w ciazy koło zapiekanek nie moge przejsc spokojnie eh cudowny smak fast foodów:-)

Ja sie normalnie dalej trzese byłam po ten syrop to mi babka tamtego co polecałyscie nie dała bo akurat brak... ogólnie to mi nie chciała krowa dac syropu bo w ciazy nie wolno i trzeba sie z lekarzem skonsultowac a taka młodsza powiedziała ze stodal byłby dobry ale widac było ze nie chciała podpasc tamtej to dzwoniłam do mojego lekarza biedny nie mógł skojarzyc kto dzwoni bo jakas chrype miałam i kiepsko mówiłam ale tez polecał mi ten co wy lub ten stodal albo jakies homeopatyczne inne nie majac wyboru kupiłam ten stodal. Okresle to tak... za taką cene ze smakiem mogliby sie postarac!!! Miałam cos jeszcze komus odpisac ale nie pamietam co i komu. Potem odpisze a teraz ide psa wyprowadzic.

Do góry