polna_N - Oj dawno Cie tu nie było :-(
Umi2 - Przykro mi :-( Taka mloda Dziewczyna...
Na kaszel piłam miesiąc temu syrp DROSETUX - oczywiście po ustaleniu z moim lekarzem, wiec jest bezpieczny.
Maagda_ - No z tego co każda pisze to zależy od osoby, charakteru i jej przejsciach życiowych jak sie zachowuje do ciaży innych osob. Są tacy co ciesza sie z Nami naszym szczesciem, a są tacy którzy nie potrafią dzielić z Nami radosci :-(
Co do tych butów to ost. pierwszy raz miałam problem z założeniem kozaczków, ojej ale sie naśmiałam z moim B. Do tego równowagi zlapać nie mogłam stojac na jednej nodze, hehe.
Aleksia123 - Ja cierpie z powodu bólu żeber, ale co jakis czas wstaje i rozciagam sie
Musze sobie jakos radzic. Ogolnie szukam na Allegro sukienki w która bym weszła bo na impreze rodzinna niedlugo ide
diankus - U mnie kolęda też co 2 lata. Ale ten mój ksiądz to... hmm... ostatnio parze nie zgodził się udzielić chrztu dla Maluszka
Bo nie są Małżeństwem!
Brak slow na takiego ksiedza...
Mam nadzieje ze bedzie lepiej, i 3mam kciuki.
Galareciu - To super. Ja juz nie pamietam kiedy ost. ktos mnie odwiedil. Mojej Kochanej Kuzynki nie licze ktora jest u mnie dosc czesto, ale znajomi... to jakos pourywaly sie kontakty :-(
pola997 - Dziekuje Ci bardzo
Oprócz tych bóli żeber to byłaby to ciaza idealna, hehe. Musisz dbac o siebie, żebys anemi nie miała :-( Ja mialam niedobór zelaza przed ciaza...
krystynka88 - Ale mi ochote na kebaba zrobiłaś
Ale bym sobie wciagnela takie smacznego, mniam mnaim