reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
femka i na dodatek wszystkie piszą między sobą, olewają regulamin i zamiast najpierw napisać coś o sobie w wątku https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/poznajmy-sie-16614/ no to one zaczynają pisać tu i robi się mętlik, albo piszą posta w którym jest odp tylko do jednej osoby..

Kurcze, dziewczyny, czy u was w domu też robicie taki bałagan ze wszystkim?? Są określone zasady które pomagają utrzymać porządek, aby było łatwiej póżniej coś znaleźć i starajmy się ich przestrzegać!!

Ostatnia edycja:
Galarecia no to widze ze sie wkurzyłaś:-p ale troche racji w tym jest:-D

A swoja drogą to ja tez na poczatku nie weszłam do tego wątku przyznaje sie bez bicia:-p

Asiowo - No widzisz, nawet nie wiedziałam że największy problem jest w główce :-)
Umi2 - Modlitwa fajna :-D Idzie Nam w boczki ze w drzwiach sie nie miescimy :-)
Galarecia - Ale wiesz, żal takiego Maleństwa :-( Tyle ukłuc :-( I właśnie ten płacz później.
Femme - Witaj po długiej przerwie od BB, to córeczka rośnie :-) Ja teraz jak kupuje ciuszki to też na 68cm. bo tych Malutkich mam juz cała szafe :-) PEwnie nawet nie zdaze ich zalozyc.

umi2 no bo jak tu się nie wkurzyć jak piszesz coś do kogoś a tu nagle post z informacje ile jakaś obca osoba ma lat i ile ma jej dziecko. OK. To ważne informacje ale do tego został stworzony odpowiedni wątek a tu toczymy pogaduchy.
Tylko że jak Ty do nas zawitałaś to nie było tak że pojawiało się 10mam jednego dnia.
I między innymi dlatego też został stworzony regulamin, by nie zrobiło się tu bałaganu i zamieszania.
A informacje w tamtym wątku zawsze możesz uzupełnić:tak::-)

dorom5 i tak jest zazwyczaj płacz i tak. I jeżeli liczysz się z kasą to zobaczysz sama że będziesz wolała zwykłe 3 ukłucia zamiast jednego, bo różnicy praktycznie żadnej nie ma. Wiesz, ja nie oszczędzam na dziecku, ale jeżeli widzę że nic mu po tych szczepionkach nie jest i znosi je nienajgorzej, to wolę za tą kasę kupić mu coś innego. Jeżeli by były ciągłe gorączki itp to wtedy pewnie bym się na płątne zdecydowała. Ale pewnie tylko wtedy.

Ostatnia edycja:
krystynka bo mi się właśnie takie stare imiona podobają
aa własnieo Julianku zapomniałam :-p tez o tym myślałam ;-)
galarecia ja też nie wykupiłam tej szczepionki bo mała i tak płacze i wymiotuje i ma gorączkę po kłuciu, nieważne czy jedno czy trzy :dry:
dorom5 to służe radą, ale 3mam kciuki i mam nadzieję że nie bedę potrzebne (te odnośnie kolki)

galarecia nie chce żeby to wscibsko zabrzmialo, ale czy poprawiły sie relacje z mężęm? bo pamiętam jak pisałyśmy przed świętami o zajmowaniu sie dzieckiem... u nas bez zmian, juz niewiem jak podchodzic do tego dziada mojego wrr

Ostatnia edycja:
Galareciu - No rozumiem. I sama wolałabym kupic Maluszkowi coś innego niż wydac na szczepionki płatne. Bo kasa się zawsze przyda.
Ja już ost. się przyznałam naszej moderatorce polnej_N że nie wpisałam się w wątku "Poznajmy się". Ale może masz racje że warto uzupełnic :-)
diankus - No i ja mam taką nadzieje, ze obejdzie sie od tych rad kolkowych :-)
Normalnie dziś jem cały dzień pietruszki... A siusiam po nich jak nie wiem... :-) Taki apetyt dziś mam :-)

dorom5 no przy małym dziecku koszta są ogromne. Tym bardziej tak jak się nie karmi piersią..
No i oby u was obeszło się bez kolek (choć powiem Ci że większość dzieci je ma)

diankus z mężem już lepiej. Ostatnio nawet dzień przed moim egzaminem ja byłam u siebie w domu a on zajmował się małym u swoich rodziców. I to cały dzień praktycznie.

Cześć dziewczyny:-) Później poczytam co naskrobałyście.A jak na razie to widzę,że Femka powróciła:-) A ja tak dzisiaj myślałam o Tobie i o tym,że dawno Cię nie było i że się stęskniłam:tak: Za Tobą i Twoim małym robaczkiem:tak: Witajcie z powrotem baby kochane:tak:

reklama
Ja też wzięłam te bezpłatne szczepienia chyba ich powaliło że będę takie super sumy płaciła... a moja mała tylko trochę płakała przy szczepieniu ;-) a później nie gorączkowała ani nic na szczęście ... zobaczymy jak teraz będzie w piątek idę na kolejne :dry:

A z nowymi mamami to nie wiem co począć ... kasować ich posty póki się nie wpiszą tam gdzie trzeba :-p

ANIA -ymmm jakie miłe przywitanie :-) :*

Do góry