reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Krystynka wiem ,że dużo kobiet rodziło bez komplikacji.. ale ja jakos porpostu nie moge przestac o tym myslec.. tez nie moge doczekac sie porodu , chce zobaczyc już dzidzie ale z jednej strony chce zeby wszystko poszlo bezpiecznie zeby dziecku nic nie bylo. Kurde ale sie boje.. ale jak narazie nie plakalam z tego powodu tylko martwie sie tym. Pozdrawiam ;*

reklama
Maagda uwierz mi, że jak już zaczniesz przeć to dostaniesz mega przypływ sił :-) Ja też się bałam strasznie porodu, a okazało się, że wcale nie ma się czego bać. Skurcze są do zniesienia, parcie nie takie straszne, a zamartwiać się nie ma sensu :tak:

ja jestem 13 m-cy po ciązy i czasem rycze bez powodu :-D
jsk Neli wyszedł pierwszy ząbek (na dzień matki :tak: ) to ryczałam :sorry2: jak sama przeszła cały pokój 7 dni przed pierwszymi urodzinami to też ryczałam ;-)
już taki świrek ze mnie :sorry2::-p

Witajcie
Nie mam siły was nadrobic przeczytam tylko to co dzisiaj napisałyscie, normalnie padam z nóg. Wczoraj malowalismy sufit w "naszym" mieszkanku w sumie ja nie wiele robiłam pomalowałam tylko kawałek a potem sciane przetarłab bo poprzedni własciciele mieli kanape i zostawiłanieciekawy slad. Mój T powynosił górne meble z kuchni i lodówke mnie sie nie dał normalnie dotchnac do tego. Szafki były leciutkie to moglismy je zniesc ale ten nie i koniec. Strasznie jestem zmeczona, nicnierobieniem 4 h w szkole a ja sie czuje jakbym conajmniej ziemniaki sadziła, brak kondycji... Weszłam dzis rano na wage i doznałam szoku 7,5 kg na + eh nie mam co marzyc o nieprzekroczonych 10 kg w ciazy.
Poodpisuje wam troszke później. teraz pójde sie połozyc a potem was nadrobie.

umi ja miałam 28 na plusie :-D samo przyszlo samo poszło :-D
a co do zmęczenia to dziś taka pogoda :dry: mnie łepetynka boli i spac bym najchętniej poszła ale tylko pomarzyć moge i męczę kawę:sorry2:
i jeszcze ten cyrk w nocy ech spać! :sorry2:

Ewi44, boska201 Klaudynka przeważnie robi sobie dwie drzemki średnio po pół godzinki tak koo 12 i 15.

p4trycj4aa - Witaj, pisz na forum jak najczęściej. Jeśli nie masz nic przeciwko, to będę do Ciebie pisac normalnie Patrycja, ok.

diankus - Ja czasem nie mam siły by nosić moją córcię co waży troszkę więcej niż 7 kg a co to będzie jak dojdzie do 15 tak jak u Ciebie.
Dobrze, że po kupce, wszystko przeszło.

panistepelek hihi na razie to jeszcze mamy 13 kg ;-)
a jesli chodzi o drugie imię to swienty wybór z Dianą hehe :-D
moja ma Dorota tak jak ja mam na drugie :-D
mama mi opowiadała ze mnie ksiądz w ogóle nie chciał ochrzcić no ale to było 21 lat temu :sorry2:

Patrycja witaj, ja tez niedawno zaczełam pisac na tym watku i jestem na etapie poznawania mam i dzidziusiów :-p

diankus :-) ja marzyłam o 10 kg na + ale coz nie spełni sie:-p mam tylko nadzieje ze niezaleznie od tego ile przytyje to szbko sie tego pozbede.
panistepelek Mój chłopak sie ze mnie nabija ze kupi mi takie ciezarki kilogramoowe zebym sobie jz cwiczyła podnoszenie bo jak przyjdzie mi dziecko nosic to padne. Ja raz miałam 10 kg zywej wagi na rekach to potrzymałam z 5 min i mnie plecy rozbolały. Kobiety to jednak maja przechlapane
BlackWizard Tobie to fajnie mówic ze ie boli itd bo juz o jestes;-p nie wszyscy maja takie szczescie.

reklama
umi mi najgorzej poleciało w ostatnim trymestrze bo siedziałam na tyłku w domu :confused:
na porodówce myślalam ze waga zepsuta :szok: :sorry2:
no ale potem te cyrki z karmieniem i po 2 m-cach śladu nie było (nie licząc rozstepów :crazy::no: ) :sorry2:
imionka wybrane? :-)
pewnie już pisałaś ale ja nie czytałam wcześniejszych wypocin :-D:-D

Do góry