reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ASIOWO zciebie to szczesciara bo trafil ci sie wymierajacy typ faceta ...a my musimy czsami z naszymi glabami sie meczyc ...a Paulinka to pewnie niezla wiercipieta sie zrobila

Musze przyznac, ze ja na meza nie moge narzekac...:tak: Ostatnio to juz nawet o nic prosic go nie musze, sam wie co ma zrobic:tak:Kochany jest... Wie, ze w nocy nie wstaje i moze spac 10 godzin bez przerwy, to potem w dzien daje mi odpoczac i duzo mała sie zajmuje, w niedziele jak jest w domu nieraz obiad nawet ugotuje:tak: Przed chwila zrobił sniadanko, a nawet pozmywał:szok: Mogłabym go tak chwalic i chwalic...

A Paulinka... własnie smiga po podłodze, oczywiscie tyłem, bo tak szybciej:-p Pozycje do raczkwowania przyjmuje, kołysze sie przód tył i nie wiem co z tym dalej zrobic:-D Nie usiedzi na miejscu..., ale przynajmniej potrafi sie juz soba zając:tak:

reklama
ASIOWO super że wam tak dobrze się układa ,przynajmiej Paulinka czuje się kochana i przez mamusie i tatusia ,bo dużo Twój mąż się nią zajmuje ,.Mój D to pare razy przewinąl Oliwke ,a jak leżałam na patologi w ciąży z Bartkiem to płakał przez telefon że nie daje rady i prosił moją mame żeby ją wzieła na pare dni !!To zależy od podejścia i charakteru człowieka a tobie tylko pogratulować...a Paulinka to duża dziewczynka ...kurcze jak te nasze dzieci szybko rosną..

P. Paulinke czesto przewija, przeciez On mi nawet nie da wykąpac małej:-D bo to jego chwile z córeczka:tak:Nawet mnie na narty wygonił, zebym odpoczeła... a On swietnie sobie z mała poradził:tak:P. jest chyba jedyną osobą w moim życiu, której ufam bezgranicznie!

A mała mnie codziennie zaskakuje czymś nowym:tak:włoski jej nawet zaczeły rosnąc:-)jeszcze jakbyw nocy spała... ale i tak jest kochana, ojj leci ten czas, leci!

witam dziś:tak:
Oliwka jak fajnie że wróciłaś już!!!:-) Twoja córa to dzielna dziewczyna, tylko szkoda bo bidulka się męczy trochę:-(
Asiowo- faktycznie masz szczęście, ja nie powiem mój też kąpie w nocy przewija... ale czasem jak coś odp***** to tragedia...

firanka- ja się nie moge doczkekać jak mój zacznie raczkowac potem chodzić;-) gratulacje!:-)

polna- kurcze ja chyba tez zaliczam się do tych mało wytrwałych...:dry: (ale karmię jeszcze piersią, czasem mlekiem z butli jak gdzies musze isć)

dziś się pokloćiłam z moim narzeczonym przyszedł nad ranem o 4 ( ponoc był sie uczyć do egzaminu) a wrócił smierdzacy alkocholem:angry: Mówię mu że jest małe dziecko i spac nie będzie w tym pokoju co my ,to zaczął gadac,że to jest jego syn i nie będę mu mówić co ma robić itd ... tragedia..

Oliwka_11 - Do 2 lutego :dry: To torche musisz poczekać.
Dzielną masz córeczke. Dobrze że tak to zniosła, i nie płakala. Też bym była zła na teściową :dry: Hehe, fajne zdjęcie, laka też ze złamana raczką ;-) Nio i super że Bartuś już zaczyna dreptać :tak:
Umi2 - Wiesz, nie ważne ile tych m2, ważne że razem :tak:
Ty opychasz sie Mambami a ja nadal rzodkiewkami codziennie :-p
firanka - Gratuluje! ;-)
polna_N - No to córeczka wie do kogo lecieć się skarzyć :-D Najlpeij wyplakać się u babci :-p Tez mam to 3w1 i tez mam rachunki jak nie wiem... Niby mam jakis limit do wykorzystania, zawsze wydaje sie że sie tego nie wykorzysta a tu przychodzi rachunek i strasznie duzo przekroczone :dry: Nie wiem czy oszukuja czy co...
Asiowo - To super że miałaś taka lekka nocke. Oby juz było tylko lepiej.

POLA ja też się ciesze że mam net i że mogę pisać na BB tak mi tego brakowało że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić ....każdemu facetowi coś kiedyś rąbnie na łeb {no są wyjątki tak jak u asiowo}ale da się ich wychować choć trochę ,ale dużo błedów popełniają ich matki że wszystko im pod twarz podstawiają ....mój brat to wszystko zrobi ,obiad ,posprząta ,popierze i nie raz z Oliwka zostawał ...i wiem że jak się hajtnie to ta dziewczyna będzie miała z nim dobrze a mój to co wszystko pod ryj ugotowane poprane ...a jak ja mu nie chciałam zrobić to mamusia mu zaniosła do pokoiku żeby biedak z głodu nie umarł ....

DOROM a no do 2 dużo czasu ale jak już dałam tyle czasu rade to i teraz dam ...a tak go skur...że to szok.A lace od razu kazała zrobić kuku ....i teraz lata z nią i mówi żeby być cicho bo ją usypia a jak gadał głośno to mówi nu nu ...a jak tak przygotowania do największej roli w życiu ???

Oliwka ano Ala tez lubi Jim Jam ,zreszta Ona uwielbia ogladac -Boba Budowniczego,Strazaka Sama i Listonosz Pat co z Niej wyrosnie to nie wiem:sorry2: wleczam tez Jej na cbeebies bo leca tam Teletubisie ,Fimbusie i cos z ogrodem ,,Dobranoncy Ogrod - czy jakos tak !! ogolnie wszystkie durnowate bajki :-):-D
Fajnie ze Oliwka zaczela sie interesowac bajkami ,zawsze to chwile spokoju :tak:
widze ze Twoja tez uwielbia obkrecac lalki i usypiac je :-) moja to nawet na sile wlewa im picie do buzi albo kanapki proboje wciskac :-D

Dorom a Ty z czego masz ? bo My may z multimedii i jak wczesniej bylo 2w1 bez kablowki to sie placilo 109 a teraz jak zakladali to mowili ze 130 z groszami a tu taka kwota :szok::no:

Pola ja od poczatq mialo mialam malo mleka i dokarmialam Ja sztucznym , wolalam byc wygodna niz praktyczna i oszczedna :zawstydzona/y::-D

Asiowo oooo takiego mamy misia - niestety dawno go nie pralam(2tygodnie temu) i troszke brudny jest :rofl2:

Asiowo- zrobie tak ....caly dzien dzisiaj ma cyca z małymi przerwami
Pola997 - nooo piłam tą z Hippa ale chyba nie było zadnej roznicy. Co do faceta to nie martw sie mój mąz jest taki sam na dodatek przyjdzie po %%% i chałasuje i niewiem co mam zrobic zeby sie uciszył jak młody mój spi. masakra no ale racja kazdego sobie mozna chociaz sporobwac wychowac.

Ostatnia edycja:
reklama
Podaje synkowi mleko modyfikowane i nie wiem dlaczego ale nie chce mi zjadac calych porcji wczesniej dostawal NAN AR i jadl idealnie co 4h cale prcje a teraz przeszlam na zwykla jedynke i nie zjadam mi wszystkiego i przez to je czesciej myslam ze to przez zmiane mleka ze to sie unormuje ale nie zapowiada sie no to. i co tu zrobic bo tym tempem to mleko w 2 dni schodzi.

Do góry