reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ASIOWO zciebie to szczesciara bo trafil ci sie wymierajacy typ faceta ...a my musimy czsami z naszymi glabami sie meczyc ...a Paulinka to pewnie niezla wiercipieta sie zrobila

Musze przyznac, ze ja na meza nie moge narzekac...:tak: Ostatnio to juz nawet o nic prosic go nie musze, sam wie co ma zrobic:tak:Kochany jest... Wie, ze w nocy nie wstaje i moze spac 10 godzin bez przerwy, to potem w dzien daje mi odpoczac i duzo mała sie zajmuje, w niedziele jak jest w domu nieraz obiad nawet ugotuje:tak: Przed chwila zrobił sniadanko, a nawet pozmywał:szok: Mogłabym go tak chwalic i chwalic...

A Paulinka... własnie smiga po podłodze, oczywiscie tyłem, bo tak szybciej:-p Pozycje do raczkwowania przyjmuje, kołysze sie przód tył i nie wiem co z tym dalej zrobic:-D Nie usiedzi na miejscu..., ale przynajmniej potrafi sie juz soba zając:tak:

reklama
ASIOWO super że wam tak dobrze się układa ,przynajmiej Paulinka czuje się kochana i przez mamusie i tatusia ,bo dużo Twój mąż się nią zajmuje ,.Mój D to pare razy przewinąl Oliwke ,a jak leżałam na patologi w ciąży z Bartkiem to płakał przez telefon że nie daje rady i prosił moją mame żeby ją wzieła na pare dni !!To zależy od podejścia i charakteru człowieka a tobie tylko pogratulować...a Paulinka to duża dziewczynka ...kurcze jak te nasze dzieci szybko rosną..

P. Paulinke czesto przewija, przeciez On mi nawet nie da wykąpac małej:-D bo to jego chwile z córeczka:tak:Nawet mnie na narty wygonił, zebym odpoczeła... a On swietnie sobie z mała poradził:tak:P. jest chyba jedyną osobą w moim życiu, której ufam bezgranicznie!

A mała mnie codziennie zaskakuje czymś nowym:tak:włoski jej nawet zaczeły rosnąc:-)jeszcze jakbyw nocy spała... ale i tak jest kochana, ojj leci ten czas, leci!

witam dziś:tak:
Oliwka jak fajnie że wróciłaś już!!!:-) Twoja córa to dzielna dziewczyna, tylko szkoda bo bidulka się męczy trochę:-(
Asiowo- faktycznie masz szczęście, ja nie powiem mój też kąpie w nocy przewija... ale czasem jak coś odp***** to tragedia...

firanka- ja się nie moge doczkekać jak mój zacznie raczkowac potem chodzić;-) gratulacje!:-)

polna- kurcze ja chyba tez zaliczam się do tych mało wytrwałych...:dry: (ale karmię jeszcze piersią, czasem mlekiem z butli jak gdzies musze isć)

dziś się pokloćiłam z moim narzeczonym przyszedł nad ranem o 4 ( ponoc był sie uczyć do egzaminu) a wrócił smierdzacy alkocholem:angry: Mówię mu że jest małe dziecko i spac nie będzie w tym pokoju co my ,to zaczął gadac,że to jest jego syn i nie będę mu mówić co ma robić itd ... tragedia..

Oliwka_11 - Do 2 lutego :dry: To torche musisz poczekać.
Dzielną masz córeczke. Dobrze że tak to zniosła, i nie płakala. Też bym była zła na teściową :dry: Hehe, fajne zdjęcie, laka też ze złamana raczką ;-) Nio i super że Bartuś już zaczyna dreptać :tak:
Umi2 - Wiesz, nie ważne ile tych m2, ważne że razem :tak:
Ty opychasz sie Mambami a ja nadal rzodkiewkami codziennie :-p
firanka - Gratuluje! ;-)
polna_N - No to córeczka wie do kogo lecieć się skarzyć :-D Najlpeij wyplakać się u babci :-p Tez mam to 3w1 i tez mam rachunki jak nie wiem... Niby mam jakis limit do wykorzystania, zawsze wydaje sie że sie tego nie wykorzysta a tu przychodzi rachunek i strasznie duzo przekroczone :dry: Nie wiem czy oszukuja czy co...
Asiowo - To super że miałaś taka lekka nocke. Oby juz było tylko lepiej.

POLA ja też się ciesze że mam net i że mogę pisać na BB tak mi tego brakowało że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić ....każdemu facetowi coś kiedyś rąbnie na łeb {no są wyjątki tak jak u asiowo}ale da się ich wychować choć trochę ,ale dużo błedów popełniają ich matki że wszystko im pod twarz podstawiają ....mój brat to wszystko zrobi ,obiad ,posprząta ,popierze i nie raz z Oliwka zostawał ...i wiem że jak się hajtnie to ta dziewczyna będzie miała z nim dobrze a mój to co wszystko pod ryj ugotowane poprane ...a jak ja mu nie chciałam zrobić to mamusia mu zaniosła do pokoiku żeby biedak z głodu nie umarł ....

DOROM a no do 2 dużo czasu ale jak już dałam tyle czasu rade to i teraz dam ...a tak go skur...że to szok.A lace od razu kazała zrobić kuku ....i teraz lata z nią i mówi żeby być cicho bo ją usypia a jak gadał głośno to mówi nu nu ...a jak tak przygotowania do największej roli w życiu ???

Oliwka ano Ala tez lubi Jim Jam ,zreszta Ona uwielbia ogladac -Boba Budowniczego,Strazaka Sama i Listonosz Pat co z Niej wyrosnie to nie wiem:sorry2: wleczam tez Jej na cbeebies bo leca tam Teletubisie ,Fimbusie i cos z ogrodem ,,Dobranoncy Ogrod - czy jakos tak !! ogolnie wszystkie durnowate bajki :-):-D
Fajnie ze Oliwka zaczela sie interesowac bajkami ,zawsze to chwile spokoju :tak:
widze ze Twoja tez uwielbia obkrecac lalki i usypiac je :-) moja to nawet na sile wlewa im picie do buzi albo kanapki proboje wciskac :-D

Dorom a Ty z czego masz ? bo My may z multimedii i jak wczesniej bylo 2w1 bez kablowki to sie placilo 109 a teraz jak zakladali to mowili ze 130 z groszami a tu taka kwota :szok::no:

Pola ja od poczatq mialo mialam malo mleka i dokarmialam Ja sztucznym , wolalam byc wygodna niz praktyczna i oszczedna :zawstydzona/y::-D

Asiowo oooo takiego mamy misia - niestety dawno go nie pralam(2tygodnie temu) i troszke brudny jest :rofl2:

Asiowo- zrobie tak ....caly dzien dzisiaj ma cyca z małymi przerwami
Pola997 - nooo piłam tą z Hippa ale chyba nie było zadnej roznicy. Co do faceta to nie martw sie mój mąz jest taki sam na dodatek przyjdzie po %%% i chałasuje i niewiem co mam zrobic zeby sie uciszył jak młody mój spi. masakra no ale racja kazdego sobie mozna chociaz sporobwac wychowac.

Ostatnia edycja:
reklama
Podaje synkowi mleko modyfikowane i nie wiem dlaczego ale nie chce mi zjadac calych porcji wczesniej dostawal NAN AR i jadl idealnie co 4h cale prcje a teraz przeszlam na zwykla jedynke i nie zjadam mi wszystkiego i przez to je czesciej myslam ze to przez zmiane mleka ze to sie unormuje ale nie zapowiada sie no to. i co tu zrobic bo tym tempem to mleko w 2 dni schodzi.

Do góry