Witam
u mnie nocka nie zabardzo
Ala juz od 22 spala umnie na lozku i wiercila sie niesamowicie
wczoraj znowu zaczela pakowac raczki do kubka z sokiem to dalam jej klapsa to sie na mnie wredna obrazila i do babci poleciala ze skarga
Asiowo a probowalas dawac Paulince pieluszke do spania albo jakas maskotke ? wiesz byl taki okres jak Ala zabardzo nie chciala zasypiac to z P kupilismy Jej takiego ..flaka.. (zrobie fotke to Ci pokaze ) i Jej dawalam zakazdym razem jak miala isc spac , napoczatq troche nie kumala po co On jest ale wkoncu zaczela sie do Niego tulic,kolysac, i mietosic az wkoncu zasypiala SAMA
moze warto sprobowac ;-)
Fajnie ze maz Ci pomogl wczoraj
Umi nom dziwne by bylo gdyby u Ciebie byl metr sniegu
a wlasnie powiedz mi gdzie sie miesci skarbowka ?
bo tam gdzie jest taki ratusz,czy jak to sie u Was nazywa jest pewnie urzad miejski ?
a stolik ladny
i mi sie takie proste rzeczy podobaja
aaaa co do pampersow to ja tez uzywalam od poczatq Pampers - po innych Ala miala odparzona dupke
i dopiero od jakiegos 7 miesiaca zaczelam kupowac Dada i tak jak Basia uzywam ich na codzien a Pampersa na noc i na wyjscia :-)
Basia no to Gratuluje ze Lenka zalapala wszystko z siusianiem
Mi Ala pije rano jak sie obudzi 120 ml (Nestle Junior ,waniliowe albo z miodem) a wieczorem jakies 150-200 a jak wypije to dopiero idzie spac !! ja Jej zawsze daje butelke jak Ja ubieram rano albo jak przebieram w pizamke i potem wkladam Ja do lozeczke z butelka i pije dalej !!
Pola oj ja krotko karmilam Ale piersia ,jakies 2 miesiace
za slaba psychike mialam
Dorom ano mamy blisko , do
Umi mam cos kolo 30 km !!
Firanka no to GARTULUJE
teraz sie dopiero zacznie bieganie za Nicole
Oliwka oooo jak super ze Jestes :-) byczylas sie chwile bez forum a mowie Ci ze z Basia mialysmy duzooo do robyt
a tesciowa - heh zabilabym chyba gdyby moja Ale cos takiego spotkalo
Biedna Oliwka ,musi sie teraz meczyc z gipsem
i Tobie rowniez Gratuluje pierwszych krokow Bartka ;-) widze ze Oliwka zadbala o szczegoly u swojej lalki
;-)