hej dziewczyny korzystam z tego ze jest internet i chodzi byle jak ale daje znak że żyje i naprawde szał mnie ogarnia bo nie mam inernetu a jak jest to chodzi tak że to porażka ....a chu... od neta jest na urlopie do 2 lutego
tak jak POLNA pisała Oliwka ma ręke w gipsie ,i musi go mieć 3 tyg a potem kontrol...mała była pod opieką teściowej a ja z D pojechałam na zakupy ,teściowa tak ja pilnowała że mała spadła z łożka i złamała sobie kość przedranienia koło nadgarstka ...nic nie widziałam o tym bo mi nie powiedziała a wyła ze 15 minut bo nie mogli jej uspokoić ..potem Kamilka ją ganiała i upadła ,jak to dzieciak i wyła tak że się przeraziłam, do tego nie dała się dotknąć za prawą ręke ....i zadzwoniłam po D zwolnił się z pracy i pojechaliśmy na pogotowie ,tam prześwietlenie ,lekarz kazał trzymać jej ręke w górze i odkładać altacetem ,a rano w piątek mieliśmy jechać do poradni chiriugicznej ,.W piątem pojechałam i lekarz tylko spojrzał na klisze i powiedział że jest załamana ,i ma gips i dziwił się ze jest taka/ odważna bo nie płakała na prześwietleniu i przy zakładaniu gipsu była grzeczna i się nie ruszała ,a teraz nawet rączki z temblaka nie wyjmuje i mówi że ma kuku ...ogólnie nie narzeka na ręke ale w nocy płakała bardzo i dałam jej ibufen i potem już spała ładnie ...
jestem tak zła na D matke że to szok mogła powiedzieć co się stało to może miała by tylko pekniętą kość a tak jak ganiała się i upadła to mogło jej wtedy pójśc dalej i kość się złamała ,,,więcej chyba jej dzieciakow nie zostawie ,,,brak słow ,nieopowiedzialna jest i tylke wolała kawke z syna kochanką pić niż dzieciakiem się zająć ..D ją zjebał równo ,a ja to nawet się do niej nie odzywałam ,bo bym ją wyzwała od najgorszych ...
a teraz inna wieść mianowicie Bartek zacząl drepatać dziś nawet cały pokój przeszedł i tak się rwie do chodzenia że go utrzymać nie mogę...
ech dziewczyny mówie wam na nic nie mam siły teraz muszę latać za dzieciakami i patrzeć czy nic się nie dzieje ,szczególnie teraz musze zwracać uwagę na małego żeby gdzieć nie rąbnąl....
a to moja bidulka ,nawet lalce kazała owinąć rączke
całuje was wszystkie i dzieciaczki