reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ojj... Firanka, to przerabane z tymi zabkami:zawstydzona/y:

Moja w dzien jeszcze w miare, idzie ja czyms zajac, ale w nocy... co godzine ryk:szok: koszmar jakis... wysiadam juz powoli, dojrze, ze w nocy sie nie wyspie, to jeszcze cały dzien sama i nawet nie mam czasu sie połozyc:-( Mała juz bryka na łozku od 7...

Dzis musze pojechac do tesciow z Paulinka na Dzien Babci i dziadka:zawstydzona/y:heh... mam nadzieje, ze jakos dam rade!

Miłego dnia wam zycze!

reklama
WItam Mamusie - ja wczoraj nie mialam czasu bo z mama pieklysmy placki -jeden czekoladowy a drugi z brzoskwiniami :-)

Black Gratuluje :tak:;-) i jestem w szoku ze rodzilas silami :szok:
co do szwowo to ja mialam rozpuszczalne !!

Elek umnie zabkowanie bez zadnych rewelacji , zero placzu i marudzenia a nocki byly przespane :-) dopiero jak wychodzily ostatnie juz zabki troche ALi to przeszkadzalo :tak:

Mikusia oj uwierz mi ze Ala tez strasznie sie wierci podczas spania :sorry: czasami to jedna noga wystaje z jednej strony a rece po drugiej wychodza :sorry::confused2:
ja to najbardziej sie boje przestawienia ALi na normalne lozeczko .wtedy to bedzie dopiero poobijana od spadania :-D:baffled:

Umi ja do szpitala poszlam z jedna torba a wyszlam z 2 ,3 duzymi reklamowkami i 2pudelkami z upominkami dla dziecka :rofl2::-D:-) powiem Ci ze nie wygladowalo to fajnie ,moj biedny P z 3 razy chodzil do samochodu zeby to powynosic :-D:-)

Firanka no to niezla jest Nicole - taki maly wampirek :-)

Asiowo uuu do tesciow jedziesz :-):-p
ja moze w piatek sie wybiore :sorry:
wsumie to Ala juz wczoraj wyciagnela mi z torby czekoladki dla babci i dziadka wiec kazalam jej Im dac - jaka dumna szla z Nimi a potem jeszcze prosila o buziaka na oba policzki :-):-D

witam!!!:-D u nas noc dobrze mały spał 8 godz, obudził sie na jedzenie i dalej kima:-) chyba przez pogodę u nas szaro buro na dworze.

Asiowo- to dobrze,później chyba nie ma problemów w nocy:-p (ale teraz to ząbkowanie, ale musi przez to przejść) mój mało śpi w dzień w nocy różnie to bywa:-)
panistepelek- nie, przeważnie kąpiemy ok 18-19, wczoraj mały słodko spał i nie chciałam go budzić;-)

Hej dziewczyny ;-) Za mną ciężki poranek :-) Uświadomiłam sobie, że mogę zapomnieć o połowie pyszności :zawstydzona/y:. Julka grzeczniutka, budzi się tylko raz w nocy, za to rano jest strasznie głodna :-)
Ja mam nawał mleka. Cycki mnie bolą, małą staram się przystawiać jak najczęściej, ale za jakiś czas znów jestem obolała. Długo to tak będzie trwało zanim się unormuje?

Black Gratuluje :tak:;-) i jestem w szoku ze rodzilas silami :szok:
co do szwowo to ja mialam rozpuszczalne !!

Ja niby też mam rozpuszczalne, ale ciągną mnie jak cholera. Mam nadzieje, że niedługo przejdzie, bo jutro mija tydzień od porodu :-)

Troszke jeszcze potrwa az laktacja sie unormuje..., jak to przetrzymasz to bedziesz miała raj:tak:Juz niedługo...

A szwy niestety tez troszke ciagną... mnie to 3 tygodnie meczyło:-( 1 szew miałam na zewnatrz, ale sciagneli mi go w 8 dobie i ulga nieziemska... :tak:

Polna... no niestety musze piojezdzic po babciach i dziadkach... ale i tak do babc meza nie pojade, bo mi po prostu czasu zabraknie... na cmentarz chciałam pojechac do moich dziadków, ale tez nie mam kiedy, a małej nie bede ciagac tam ze soba, bo nawet wozkiem pod grób bym nie wjechała... heh. Niech juz P. znajduja nowa prace :(

Diankus... ja Cie pamietam, sliczna masz coreczke :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Diankus nom ja Cie tez pamietam bo z podkarpacia Jestes :-p:-)

Black z tego co pamietam a pamietam juz niewiele to mnie meczyly 2 tygodnie szwy ale zadnego dyskomfortu podczas siedzenia nie czulam -odczasu cos mnie tam pociaglo,uszczypalo i tyle :tak:

Asiowo o widzisz jeszcze mi o grobach przypomnialas :sorry: moze w pitake zachaczymy o cmentarz :tak:
a jak u Ciebie ze sniegiem ? bo unas juz prawie nie ma :-D

U nas tez w koncu odwilż... tylko lód pod wodą...:eek: nie cierpie takiej pogody, szaro, buro... nic sie nie chce... szkoda, ze nie moge spedzic dnia w łozku, bo chetnie bym to zrobiła:zawstydzona/y:

polna asiowo bardzo mi miło :-):-)
polna a Ty też z podkarpacia?

black pamietam jak Ci kibicowałyśmy zebyś wigilię spędziła na porodówce hihi :-D
ja miałam 6 szwów na zewnątrz, dwa wewnątrz, samorozpuszczalne, ciągnęło i swędziało, pierwszy zszedł po 4 tyg dopiero :confused2: ale wiem,że dziewczynom w zabiegówce na oddziale po 10 dniach sciągali ;-) jeśli bardzo Ci dokucza porozmawiaj z ginem może da się już sciągnąć...
a co do nawału to kwestia indywidualna ;-) każda z nas inaczej to przechodziła, ja odciągałam troche pokarmu i zamrażałam jak miałam nawały ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiowo ale pomysl ze zaniedlugo juz wiosna :tak: a potem lato -dopiero zacznie sie marudzenie jaki to upal i duszno a najwiecej obelg bedzie lecialo na muchy i komary :-D:rofl2::-D

Diankus nom jestem z podkarpacia ,mieszkam niedaleko Rzeszowa :happy:

A ja polozylam spac ALuske i teraz zajadam sie plackiem :rofl2::-p

Do góry