reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo no jasne ,sama zobaczysz jak to jest biegac za dzieckiem nonstop na placu zabaw albo gdzies w parku :-p:-)
i o to mi chodzi... w koncu zgubie zbędne kilogramy:-D

Właśnie dziewczyny, mój Kacper zaczął mi robić po 1kupce dziennie... Nie pręży sie nie płacze, jak zrobi to porządną, i w sumie przy 3stęknięciach, alezastanawiam sie czy 1 jest oki? w sumie wydaje mi sie że jak nie boli go brzuszek, jest radosny to wszystko jest oki no nie?
jasne.... nie ma sie czym przejmowac, mysle, ze wszystko jest w jak najlepszym porządku:tak: Moja mała czasem zrobi 1, czasem 2... a ile przy tym odgłosów:-D

Dziewczyny jeszcze takie pytanie, dziecko karmione piersią może mieć troszkę rzadsze kupki? Bo zaczynam się już stresować ;-)

Rzadsze kupki to normalna sprawa... bo jak wczensiej dziewczyny wsponiały... skad miałaby sie zrobic gęsta kupka:eek: dlatego to taka jajeczniczka... zadka:-p

a Paulinka zjadła obiadek i własnie drzemie... jak wstanie jedziemy do babci i dziadka od małej...:tak:

reklama
Asiowo to Twoja panna juz spi tylko raz dziennie ?

A mnie znowu jakas ..zamula.. lapie :sorry: jeszcze pozniej ma przyjsc siostra z Lucja i Dawidem to sajgon bedzie w domu :confused2:

Black Żadsze kupki są jaknajbardziej normalne.

Kasia Tak jak dziewczyny piszą. 1 kupa na dzien nie powinna być czymś niepokojącym.

I zapomniałam co jeszcze miałam napisać. Mnie znów dołek złapał. Dzisiaj w końcu Justynka zasnęła co prawda dopiero o 14 ale ważne że śpi. S też skorzystał z okazji i położył się spać. tylko ja siedzęo się nudzę. Myslałam że jakoś wykorzystamy tę hwilę dla siebie ale niestety, nic z tego.

Cześc Dziewczyny.
Dziś się czuje o wiele lepiej, choc czuje jak mi wszystko sie rozciąga w brzuchu. A do tego jak schodzilam po schodach to cos mi w biodrze szczelilo i ledwo chodze :/
Panistepelek - Dasz rade napewno, a jakie latanie bedzie jak zacznie czwraczkowac :-)
Asiowo - Dzieci tak chyba maja ze jak jezdza autobusem to sie bardzo ciesza, bo zawsze jak patrze na te Maluszki to wlasnie nie placza tylko sa ciekawe wszystkiego w busie :-)
Black - Mi moja Mama opowiadała że gdy urodziła moja siostre to miała tak wielkie i obolale piersi i tyle mleka ze wuchte po sciagnieciu zostawalo, i inne dzieci piły :-) No i ze musiala codziennie co kilka godzin miec masowane :/

Umi2 - To witam w klubie. Mnie tez Mały dzis skopal po pecherzu, ciagle wstaje w nocy i spac nie moge. I wstalam dzis ok.6 i juz spac nie moglam. </b>

Napisz prosze do mnie:kate_1980@interia.pl
Mysle,ze moge Ci pomoc.Jestem redaktorka pewnego programu tv.Przygotowuje odcinek o nastoletnich mamach.Chce,aby nasze spoleczenstwo zaczelo bardziej lasawie patrzec na takie dziewczyny.A przy tym sama jestem mama,wiec wiem,co mowie:)
Pozdrawiam serdecznie

panistepelek 7 kg przy twojej wadze piórkowej to jak 20:-p:-) To widze ze nie tylko u mnie tak beznadziejna pogoda eh... jak mnie sie marzy wiosna.
pola997 No własnie ja juz czytam co jest potrzebne tak ogólnie zestawiam z tym bez czego ja sobie zycia nie wyobrazam i czarno to widze...
Asiowo Jakim cudem ona ma siłę na brykanie skoro w nocy mało spi?
polna_N Mniam brzoskwinie...:-) eh ja mam nadzieje ze w szpitalu oprócz mojego T i mojej mamy nikt mnie nie bedzie odwiedzał... Chyba musze to rozgłosic ze sobie nie zycze, ostatnie o czym mazyłabym to odwiedziny znajomych... badz rodziny jeszcze bede musiała jakos mame mojego T znies i jego siostre.
BlackWizard No fakt nie mozesz sobie pozawalac z jedzonkiem za bradzo.
EWI44 To biorąc pod uwage prestiz mojego szpitala to ja bede musiałą miec wszystko własne:-p Mozesz chwile wolnego wykorzystac np na relaksujacą kąpiel. Jej jak ja marze o wannie ( posiadam tylko prysznic)
dorom5 Syndrom starej babci... mnie dzis tyłek bolał i na ostatniej lekcji kucałam bo siedziec juz nie mogłam:-p ale mnie nic nie strzykło:-p eh widze ze nasze pociechy dają nam obu popalic i to nawet w tym samym czasie:-) mój sie własnie o 6 uspokoił a ja leżałam ale i tak musiałam wstac eh... w ciagu dnia tez sie wierci jak nie wiem chociaz dzis jest da mnie łaskawszy niz zwykle. Kurcze ale to dziwne ze i tak go kocham mimo ze taki niegrzeczny jest:-p
misia391 Tylko do 2 roku zycia to łózeczko? a potem to sie robi za małe czy moze nie wytrzymuje ciezaru?

Ja sie połozyłam i wypusciłam psa... połozył mi sie na brzuchu i oboje zasnelismy na jakas godzinke tylko potem cos mojemu psu sie przysniło i zaczał przeraźliwie piszczec biedak az sam sie obudził. A i coraz czesciej widze spojrzenia kilku dziewczyn z klasy w moją stronę w sumie to jak na razie ukrywaja sie z tym chociaz czasem im nie wychodzi, ale wydaje mi si to troche smieszne. No nic stwierdziłam ze nie mam obowiazku nikogo powiadamiac o tym wiedza tylko te osoby które chce zeby wiedziały a tamte niech sie domyslają i kij im w oko.
Dobra a ja jak narazie zmykam bo mam duzo do zrobienia.

Witam :)
Mam taki mały poroblem poniewaz chciałabym dodac fotke a nie wiem jak :(:( moze mi ktoś napisze jak to zrobic??: )
Dzisiaj dzień babci my juz zaliczylismy wizytki u babc, co prawda mój maluszek ma nawet prapra babcie więc troszke polataliśmy:) dobrze ze pogoda jest w miare ładna (Jelenia Góra), Mój mały ma coś katarek od kilku dni ale lekarz twierdzi ze wszystko ok, dziwny ten lekarz mojej koleznki corke tak wyleczyl ze wylądowała w szpitalu bo przedwkowała leki bo tak kazał podawac,... jakis glupek a nie lekarz.....
Mam jeszcze jedny problem poonieważ mój mały ma juz prawie 3 miesiące a ja nie mam ddalej okresu...napiszcie jak to było u Was bo cos mi sie tu nie podoba...staram,y sie z mezem o drugiego ale moze porpostu ma tak byxc ze przez tyle czasu nie ma. Karmie mojego małego piersią ale tez dokarmiam więc to napewno nie przez karmienie....ciekawe
:-):-):-)

Załączniki

• Obraz 105.jpg
    Obraz 105.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry