panistepelek 7 kg przy twojej wadze piórkowej to jak 20
:-) To widze ze nie tylko u mnie tak beznadziejna pogoda eh... jak mnie sie marzy wiosna.
pola997 No własnie ja juz czytam co jest potrzebne tak ogólnie zestawiam z tym bez czego ja sobie zycia nie wyobrazam i czarno to widze...
Asiowo Jakim cudem ona ma siłę na brykanie skoro w nocy mało spi?
polna_N Mniam brzoskwinie...:-) eh ja mam nadzieje ze w szpitalu oprócz mojego T i mojej mamy nikt mnie nie bedzie odwiedzał... Chyba musze to rozgłosic ze sobie nie zycze, ostatnie o czym mazyłabym to odwiedziny znajomych... badz rodziny jeszcze bede musiała jakos mame mojego T znies i jego siostre.
BlackWizard No fakt nie mozesz sobie pozawalac z jedzonkiem za bradzo.
EWI44 To biorąc pod uwage prestiz mojego szpitala to ja bede musiałą miec wszystko własne
Mozesz chwile wolnego wykorzystac np na relaksujacą kąpiel. Jej jak ja marze o wannie ( posiadam tylko prysznic)
dorom5 Syndrom starej babci... mnie dzis tyłek bolał i na ostatniej lekcji kucałam bo siedziec juz nie mogłam
ale mnie nic nie strzykło
eh widze ze nasze pociechy dają nam obu popalic i to nawet w tym samym czasie:-) mój sie własnie o 6 uspokoił a ja leżałam ale i tak musiałam wstac eh... w ciagu dnia tez sie wierci jak nie wiem chociaz dzis jest da mnie łaskawszy niz zwykle. Kurcze ale to dziwne ze i tak go kocham mimo ze taki niegrzeczny jest
misia391 Tylko do 2 roku zycia to łózeczko? a potem to sie robi za małe czy moze nie wytrzymuje ciezaru?
Ja sie połozyłam i wypusciłam psa... połozył mi sie na brzuchu i oboje zasnelismy na jakas godzinke tylko potem cos mojemu psu sie przysniło i zaczał przeraźliwie piszczec biedak az sam sie obudził. A i coraz czesciej widze spojrzenia kilku dziewczyn z klasy w moją stronę w sumie to jak na razie ukrywaja sie z tym chociaz czasem im nie wychodzi, ale wydaje mi si to troche smieszne. No nic stwierdziłam ze nie mam obowiazku nikogo powiadamiac o tym wiedza tylko te osoby które chce zeby wiedziały a tamte niech sie domyslają i kij im w oko.
Dobra a ja jak narazie zmykam bo mam duzo do zrobienia.