reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
hej dziewczyny ja byłam ten tydzień u teściowej i nie mam siły was nadrabiać i znowu ciężko będzie mi się wbić w rytm
galerciu fakt, faktem, spirala wtrakcie ciąży niebezpioeczna jest. wracaj do nas szybko.
umi mnie nie ma co sie dziwic bo ja tej ciazy chciałam. a mialam 17 lat wtedy.
femme pisz cotam sie dzialo... jak malutkapo pobycie w innym miejscu?
mikusia jejku,kiedy ja zaszaleje i pójde do fryzjera. te moje włosy juz mnie wkurzaja, szczególnie jak mały za nie ciąga.
umi mnie nie ma co sie dziwic bo ja tej ciazy chciałam. a mialam 17 lat wtedy.
femme pisz cotam sie dzialo... jak malutkapo pobycie w innym miejscu?
mikusia jejku,kiedy ja zaszaleje i pójde do fryzjera. te moje włosy juz mnie wkurzaja, szczególnie jak mały za nie ciąga.
panistepelek
Fanka BB :)
umi2 - Ja tez jak byłam w ciąży po każdym kilkogramie mówiłam, że koniec tego podjadania, ale za bardzo lubię słodycze. A biorąc pod uwagę, że ostatnie miesiące musiałam leżeć to te 15 kg przybyło. Jednak szybko po porodzie zrzuciłam i teraz nawet ważę o 2 mniej niż kiedyś.
polna_N - Ja też wolę czerwony sos Biały wogóle mi nie smakuje.
polna_N - Ja też wolę czerwony sos Biały wogóle mi nie smakuje.
panistepelek
polna_N Ok możesz
femme fatal
POLNA hehe przyjechał facet mojej mamy i naprawił już porządnie się za to zabrał
A u teściowej byliśmy bo mieliśmy jechać w weekend ale zapomniałam że mój tata jutro robi imprezę z okazji 50 lat ! więc będzie biba :-) a Kuba znowu miał wolne ( zmienia prace bo sobie jaja robią ciągle wolne mu dają bo nie ma roboty a wypłata coraz marniejsza ) no więc pojechaliśmy w tygodniu :-) a mała dobrze jej nie przeszkadza zmiana miejsca ... jej w ogóle nic nie przeszkadza niesamowita jest aż za łatwo z nią jest pewnie później mi da popalić :-) póki co idę ją wykąpać wpadnę do was później :-)
A u teściowej byliśmy bo mieliśmy jechać w weekend ale zapomniałam że mój tata jutro robi imprezę z okazji 50 lat ! więc będzie biba :-) a Kuba znowu miał wolne ( zmienia prace bo sobie jaja robią ciągle wolne mu dają bo nie ma roboty a wypłata coraz marniejsza ) no więc pojechaliśmy w tygodniu :-) a mała dobrze jej nie przeszkadza zmiana miejsca ... jej w ogóle nic nie przeszkadza niesamowita jest aż za łatwo z nią jest pewnie później mi da popalić :-) póki co idę ją wykąpać wpadnę do was później :-)
polna_N
Mama Ali ... 2007
Femme no to widac facet z jajami musial zabrac sie za lozko :-)
Fajnie ze Ninka tak reaguje na nowe otoczenie bo Ala to ciagle ryczala jak jezdzilam do tesciow atesciowej to makabrycznie sie bala
Moze akurat Twoja Niunka bedzie taka ze bedzie ciagle grzeczna a dopiero w wieku szkolnym da Ci ostro popalic
Ja tez uciekam bo konczy sie bajka i pasuje Alke polozyc spac a potem House ogladne i pojde nynac ;-)
Dobranoc Mamuski i Bobaski ;-)
Fajnie ze Ninka tak reaguje na nowe otoczenie bo Ala to ciagle ryczala jak jezdzilam do tesciow atesciowej to makabrycznie sie bala
Moze akurat Twoja Niunka bedzie taka ze bedzie ciagle grzeczna a dopiero w wieku szkolnym da Ci ostro popalic
Ja tez uciekam bo konczy sie bajka i pasuje Alke polozyc spac a potem House ogladne i pojde nynac ;-)
Dobranoc Mamuski i Bobaski ;-)
femme fatal
ta pewnie będzie taka jak Kuba on jako niemowlak był ponoć idealny ale jak zaczął rosnąć to coraz gorzej już w przedszkolu został karnie przeniesiony do starszej grupy
Ja wykąpałam małą ale już też mykam do łóżka do usłyszenia pewnie po weekendzie !
Ja wykąpałam małą ale już też mykam do łóżka do usłyszenia pewnie po weekendzie !
reklama
panistepelek
femme fatal - Wszystkiego dobrego dla Twojego Taty.
Ja natomiast mykam zaraz na "Lońdyjczyków" i chyba dziś już tu nie zajrzę, więc dobrej nocki Wam życzę.
Ja natomiast mykam zaraz na "Lońdyjczyków" i chyba dziś już tu nie zajrzę, więc dobrej nocki Wam życzę.