Galarecia
mama Adasia '08
Polna
Samych szczęśliwych dni w życiu,
uśmiechu na twarzy słonecznych
promyków w pochmurne dni lata zimą
i wiosny jesienią, to o czym marzysz
by Twoje było a czego pragniesz
by się spełniło!
Co do samochodu rzeczywiście to tylko rzecz ale jak napisała umi2 bardzo potrzebna.. Oczywiście stoi w warsztacie no i jak dobrze pójdzie to na dziś albo jutro będzie do odebrania.. No i znowu trochę kasy na to pójdzie.. Ehh te wydatki.. Ciągle coś:-wściekła/y:
A wiecie, ja włączyłam sobie teraz troszkę głośniej musykę a Adaś leżał na macie i zasnął.. Tak po cichu był i go nie słyszałam, odracam się a on śpi.. Ale już się obudził. Ze 20min pospał.. I może zaraz jeszcze zaśnie, bo mu się oczy przymykają..
oliwka_11 współczuję w takim razie ranka.
U nas było dobrze bo Adaś zasnął przed 22 no i spał do 7:20.
panistepelek mi się @ pojawiła po 2m-cach i jeszcze wtedy karmiłam. Ale u większości kobiet jak karmią piersią @ się nie pojawia dopóki nie przestaną.
dorom5 w takim razie trzymam kciuki aby udalo się zamieszkać z lubym.
femme fatal, madzik1388 no to tylko pozazdrościć że znajomi nie zapomnieli a wręcz sobie poprzypominali.
Samych szczęśliwych dni w życiu,
uśmiechu na twarzy słonecznych
promyków w pochmurne dni lata zimą
i wiosny jesienią, to o czym marzysz
by Twoje było a czego pragniesz
by się spełniło!
Co do samochodu rzeczywiście to tylko rzecz ale jak napisała umi2 bardzo potrzebna.. Oczywiście stoi w warsztacie no i jak dobrze pójdzie to na dziś albo jutro będzie do odebrania.. No i znowu trochę kasy na to pójdzie.. Ehh te wydatki.. Ciągle coś:-wściekła/y:
A wiecie, ja włączyłam sobie teraz troszkę głośniej musykę a Adaś leżał na macie i zasnął.. Tak po cichu był i go nie słyszałam, odracam się a on śpi.. Ale już się obudził. Ze 20min pospał.. I może zaraz jeszcze zaśnie, bo mu się oczy przymykają..
oliwka_11 współczuję w takim razie ranka.
U nas było dobrze bo Adaś zasnął przed 22 no i spał do 7:20.
panistepelek mi się @ pojawiła po 2m-cach i jeszcze wtedy karmiłam. Ale u większości kobiet jak karmią piersią @ się nie pojawia dopóki nie przestaną.
dorom5 w takim razie trzymam kciuki aby udalo się zamieszkać z lubym.
femme fatal, madzik1388 no to tylko pozazdrościć że znajomi nie zapomnieli a wręcz sobie poprzypominali.
Ostatnia edycja: