reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna
Samych szczęśliwych dni w życiu,
uśmiechu na twarzy słonecznych
promyków w pochmurne dni lata zimą
i wiosny jesienią, to o czym marzysz
by Twoje było a czego pragniesz
by się spełniło!
kartka1364.jpg

Co do samochodu rzeczywiście to tylko rzecz ale jak napisała umi2 bardzo potrzebna.. Oczywiście stoi w warsztacie no i jak dobrze pójdzie to na dziś albo jutro będzie do odebrania.. No i znowu trochę kasy na to pójdzie.. Ehh te wydatki.. Ciągle coś:-:)wściekła/y::no:

A wiecie, ja włączyłam sobie teraz troszkę głośniej musykę a Adaś leżał na macie i zasnął.. Tak po cichu był i go nie słyszałam, odracam się a on śpi.. Ale już się obudził. Ze 20min pospał.. I może zaraz jeszcze zaśnie, bo mu się oczy przymykają..

oliwka_11 współczuję w takim razie ranka.
U nas było dobrze bo Adaś zasnął przed 22 no i spał do 7:20.

panistepelek mi się @ pojawiła po 2m-cach i jeszcze wtedy karmiłam. Ale u większości kobiet jak karmią piersią @ się nie pojawia dopóki nie przestaną.

dorom5 w takim razie trzymam kciuki aby udalo się zamieszkać z lubym.

femme fatal, madzik1388 no to tylko pozazdrościć że znajomi nie zapomnieli a wręcz sobie poprzypominali.

Ostatnia edycja:
reklama
Polna kochana nasza:-)
Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin.. Duzo duzo zdrowka, pociechy z Ali i P jak wraca do domu:-D:tak: no i przedewszystkim duzo radosci i szczescia.. oby usmiech nigdy nie schodzil z Twojej twarzy:-)

Ja teraz uciekam polozyc Lene na drzemke:-)

AdiLea na swędzący brzuszek polecam oliwke albo jakiś ujędrniający krem dla kobiet w ciąży. Też jestem na końcówce ciąży i też wiem co to znaczy :-).

Z dnia na dzień robi mi się więcej rozstępów mimo, że używam ciągle kremu, który rzekomo miał im zapobiec :-(. Do nie dawna miałam dosłownie trzy rozstępy, a teraz zrobiła mi się z nich cała pajęczyna :szok:. Chyba po porodzie, jeśli będzie to tragicznie wyglądało pójdę na laserowe usuwanie...

Oliwka,Galarecia,Basia i Mikusia Dziekuje Bardzo za zyczonka :tak: az mi sie humor polepszyl dzieki Wam :-)

Oliwka uuuu to wsploczuje ze Bartek tak wczesnie sie obudzil :dry:

Galarecia wiesz Ala tez bardzo czesto zasypiala jak leciala muzyka a najbardziej jak lecial jakis dance albo techno ale jak tylko chcialam wylaczyc zeby sobie spala spokojnie to wtedy sie budzila i wyla ze chce muzyke i znowu zasypiala :cool::-D

Mikusia a moze w sklepach z ubrankami dla dzieci beda jakies wyprzedaze to sie cos znajdzie :tak:
chodziaz jezdzic po sklepach za sukienka to troche meczace :sorry2:
no i fajnie ze Julce juz spadla goraczka ;-)

A ja niedawno skonczylam ukladac ubranka w szafce Ali - jak jechalam do szpitala to wszystko bylo rowniutko poukladane a jak wrocilam to sajgon :baffled:

Ja właśnie uspałam Bartka ..śpi sobie z D na łóżku bo on jest po nocy....
Oliwka lata jak narazie ..może póżniej ją puszcze na dwór bo dziś na słonku jest +5...a po południu mała jedzie do moich rodzców,tata dzwonił rano że po nią przyjedzie i że do niedzieli może u nich być...jutro mamy wypad do kolegi z D pracy a w sobote ide do siostry ,a w przyszłym tygodniu ma do mnie przyjechać koleżnka z liceum więc szykuje się ciekawy tydzień....

A ja po ciąży nie mam ani jednego rozstępu ,na szczeście ,nie musiałam się niczym smarować ...pod koniec tylko pękło mi kilka naczynek ale teraz wcale ich nie widać...

MIKUSIA to dobrzez że malusia zdrowieje ....

GALARECIA mały zasnąl wczoraj o 20 tak m się darł że jest śpiący że go położyłam i pewnie dłatego tak wcześnie sobie zrobił pobutke ....a zrobił sobie drzemke od 16.30 mdo 17.30 więc sama się dziwie że tak wczesnie poszedł lulu......a co do samochodu to niestety to jest skarbonka .....my za naszego 2 lata temu daliśmy 13.400 a teraz wtryski wymienialiśmy noi sworzeń ...a D coś mówi już o zmianie samochodu na scenika bo nasz peuegot 206 ma 2 dzwrzwi i trochę ciężko z dzieciakami jest ,chodzi o te ich wkładanie do fotwlików

FIRANKA to rzezczywiście kupe ubranek za taką kwote i to jeszcze firmówki...a ty kochana nie łap doła....

MIKUSIA ja ci powiem że mi się nie nudzi i nie tęsknie za ludzmi ,bo mam sporo zajęc przy dzieciach ...ale zawsze jakieś oderwanie od rzeczywiśtości się przyda.....D też myślał o grande punto ale ja mu tłumaczyłam że mam jest potrzebny samochód z dużym bagażnikiem ,taki gdzie zmieści się wózek dzieciakówi akurat trafiło się tak że D kolega z pracy sprzedaje scenika z 2003 z full opcją ,więc nie ma nad czym się zastanawiać ..tylko trzeba sprzedać napierw nasz ale mamy czas do kwietnia ....

Z ubranek to czasem mozna cos fajnego na allegro upolować. Ja sie doczekac na kuriera nie moge bo ma przyjsc dzisiaj taki kombinezonik słodki;-). Jak dojdzie to wrzuce zdjecia.

BlackWizard mi jak zaczęło pękać w 35 tygodniu to jestem teraz cala w paski. Tylko ze ja czułam jak mi sie skóra rozchodzi co bolało niesamowicie. Zaden krem ani nic innego nie pomogło:-:)-(. Ale juz to olewam, potem sie bede zajmowac doprowadzaniem siebie do stanu używalności.

Polna wszystkiego naj! :-)

Oliwka ja to na jakiekolwiek wypady do zjamonych to moge liczyc tylko jak P wroci w kwietniu i o ile mnie zabierze :-D
Co do autka to nawet fajne :tak: chodziaz ten przod taki krotki sie wydaje wporownaniu z reszta :rofl2:

Mikusia wiesz ja Ale ubralam w biala koszulke a na ta miala rozowa sukienke - zreszta wejdz i sama zobacz Bobasy - Aluniapunia - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów tylko musisz troszke poszukac :-) moze warto poszukac cos dwu czesciowego i jakos fajnie polaczyc :tak:

AdiLea dzieki ;-)

reklama
Mikusia Chodzi Ci o ta gdzie Ala ma jeszcze wianek na glowie ? bo jak tak to moja tesciowa kupila Ja na ukrainie - jakies 50 zl kosztowala :-)

Do góry