reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Polna nom nam nadzieję bo do tej pory to raz ,a nie przepraszam z zaręczynami ,to 2 razy dostałam kwiatka od niego....A Bartkowi musiałam smoczka wsadzić bo lezyk wywalał a ostatnio mu usta od tego popękały....A teraz właśnie sobie śpi ....A Ala co porabia ????No co ty aż tak bardzo dzieciaki są podobne????A zapomniałabym...tak w tle to mój jełop śpi....fota robiona dziś rano

reklama
Oliwka wsumie to drugi bukiet od P wciagu Naszego calego wspolzycia:-):-D
ale jak jeszcze nie bylismy na etapie ciazowym to czesto dawal mi dluga roze :tak:
Zdecydowanie TAK -Bartek i Oliwka sa podobni -pewnie jakbys ubrala Bartka w sukienke to bylabym pewna ze to Oliwka :-):-D
A Ala spi od 12:40 :happy: co do D to wyglada interesujaco :-) :-p

czy ja wiem czy taki interesujący...tu wklejam foty z wakacji lepiej go widać...

6f6aa2b5990ce57f3f6e284d103a825f,10,19,0.jpg

dfee0203dd1d3b3b0eacbf1e8dad73cb,10,19,0.jpg

765db411be998d54142612eef2fda7b8,10,19,0.jpg

jakos może na początku mi imponował swoją posturą choć był 20 kilo mniejszy teraz jakoś się przyzwycziłam i każdy mu daje więdej niż 24 lata

Oliwka no to wporowaniu z Moim P wyglada staro :-D bez urazy ;-)

Ja uciekam na chwilke bo Ala sie obudzila i pasuje dac jej rosolku :tak:

no widac ze oliwka to coreczna tatusia--bardzooo do niego podobna:) najbardziej oczy i brwi:)
a mi sie wydaje ze wcale nie sa podobni do siebie--w sensie bartek i oliwka....dal mnie sa zupelnie rozni....

Wygrzebałam z szafki kakałko i sobie pije póki moge. Musze w 3 dni zniszczyć te wszystkie zapasy żeby poźniej mnie nie kusiło:-p.

BlackWizard myślałam nad tym wózkiem. Ale ja jakoś nie moge sie zdecydować. Jestem niska i naprawde trudno mi znaleść coś co będzie wygodnie i dla mnie i dla dzidzi.

oliwka_11 śliczną masz rodzinkę :tak:.

reklama
Ja jakoś was czytam ale nie wiem co wam odpisywać bo tak między sobą piszecie.. Ja pewnie zaraz pójdę obiad robić bo mama właśnie od lekarza wróciła to małym się chwilkę zajmie..

AdiLea wkleiłabyś jakieś swoje teraz już w końcówce ciąży?? I ile przytyłaś?? I ile masz wzrostu??

Do góry