reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

AdiLeo ja nie miałam problemu z tym..jakoś tak bardzo lubię Nicole Richie ze względu,że mimo anoreksji zaszła w ciążę,przytyła i zmieniła tryb życia i jest wspaniała matką i jakoś tak stwierdziłam,że to imię mi się strasznie podoba już na samym początku ciąży i tak zostało,a dla chlopca byłam nie zdecydowana podobały mi się tak : Vincenty,Bonifacy,Jaś,Aleksander.

reklama
Ja lubie Nicole Richie własnie ze wzgledu na to ze tak szybko doszla do siebie po ciąży i nadal jest chuda. Jakos tak podobaja mi sie takie kościste sylwetki.
Z chłopcem byłoby mniej problemow bo od zawsze mial byc Nathaniel:-p

God zaraz sie zadrapie na śmierc tak mnie skóra brzucha swędzi

Na chwilkę zmienie temat, bo mam takie małe, bardziej osobiste pytanie do Was. Po jakim czasie od porodu dostałyście miesiączkę? U mnie mineło już 7 miesięcy i nadal nic. Lekarz niby mówił mi, że zdarza się, że dopóki będe karmić mogę nie miec okresu, ale sama juz nie wiem...

Misiączki czesto się nie ma przez cale karmienie piersią.
Niesamowidzie sie rozpisujecie, ja niestety nie mam juz z wami wiele tematów odezwe sie za kilka dni jak skoncze brac progesteron i dam Wam znac czy przyszedł okres czy nie, czy to ciąża czy jakaś bardziej poważna dolegliwość!!
Pozdrawiam!!
Buziaki:!

gitmajonez ja mysle ze bezwzgledu na wszystko dacie rade rodzice przyjma to nerwowo ale przespia sie i beda sie cieszyć wnuk to wnuk kocha sie go bezgranicznie Przestan myslec o ciazy -wiem trudno ale czymbardziej sobie wkrecasz tym wieksze prawdopodobienstwo ze miesiaczka sie opoznia jezeli znasz date ostatniej miesiaczki wiesz ile trwa twoj cykl sprawdz kiedy sa dni płodne {sa specjalne kalkulatory nawet na bb) coprawda nie daja 100% ale zawsze wycisza emocje Wiem sama po sobie ze jak bardzo myslisz ma sie wszystkie objawy świata a na koniec jak juz sie pogodzisz przychodzi okres i złość na siebie ze zatruwałaś sobie zycie Osobiście obstawiam ze to przesuniecie tymbardziej ze sama powiedzialas ze sporo chorowałaś a na przyszłość najpierw pomyśl potem zrób -i tutaj wcale cie nie potepiam sama zaszłam w ciaze bedac niepełnoletnia :D
miesiączkę mam nieregularną, ale zaczyna się po 10 dniu każdego miesiąca zazwyczaj. odstęp dwóch-trzech dni co najwyżej. a sporo chorowałam, tylko że przez cały semestr :) nie teraz. wiem, że trzeba myśleć, ale często daje się ponieść emocjom.. szczególnie jak się kogoś tak mocno kocha. no cóż, stało się tego już nie odwrócę, wiem że źle zrobiłam, więc pomińmy już to..

Witam ,witam ;-) u mnie nocka nawet udana - Ala ze mna spala od 4 w lozku do 7:30 wiec jest dobrze , wypila 100ml mleka i teraz oglada bajke w tv :happy:

Firanka to faktycznie nie duzo wyszlo ,tyle ubranek za 200 zl od Adamsa :tak:
ja moze poprosze bratowa jak przyjedzie do polski zeby kupila Ali ubranka w next :tak: a co sie stalo ze znowu masz dola ??

Kaha racja ,nie musisz byc wciazy zeby pisac u Nas ;-)

panistepelek witam ;-) skad taki nick ? :-)
a co do miesiaczki to ja dostalam po jakis 2miesiacach ale tez przestalam karmic piersia - moja kuzynka dostala @ po 10 miesiacach a przestala karmic jak synek mial 8 :nerd: zreszta nie mow ze tesknisz za @ ? przynajmniej nie musisz sie bawic ze skrzydelkami :-p:-):-D

dorom no to tylko trzeba trzymac kciuki zeby wszystko sie udalo z tym mieszkankiem :tak:;-)

Umi ja mialam chcice na % kolo 4 miesiaca i trwalo to dobre 2 miesiace :-D ale P jak tylko slyszal o tym ze mi sie chce to robil mi kazanie i tracilam chec ale potem i tak dawalam mi czekoladke z likierem albo jakas inna wodeczka :-):-D

reklama
hej babeczki ja na nogach od 4.40 ...Bartek mi wstał i za cholere nie chciał usnąć...

A ja tylko na chwilkę ...

POLNA W DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA Serdeczne życzonka uśmiechów i słonka. Szczęścia ogromnego - wszystkiego dobrego! Słońca i radości, dużo pomyślności. Na te urodzinki życzę zawsze słodkiej minki. Zdrowia, czasu dużo na zabawy i podróże. Moc uścisków, uśmiechów wiele w dni powszechne i niedziele.

Ostatnia edycja:
Do góry