reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BlackWizard mi jak zaczęło pękać w 35 tygodniu to jestem teraz cala w paski. Tylko ze ja czułam jak mi sie skóra rozchodzi co bolało niesamowicie. Zaden krem ani nic innego nie pomogło:-:)-(. Ale juz to olewam, potem sie bede zajmowac doprowadzaniem siebie do stanu używalności.

Właśnie mi też pod koniec zaczęły się robić rozstępy :baffled: Ale podobno póki są czerwone pomaga maść na blizny o nazwie Cepan, czy jakoś tak. Tylko podobno niemiłosiernie śmierdzi. Ale jak tylko urodzę, to będę się tym też smarować.
Widzę, że Ty też styczniówką masz zostać :-)

Dziewczyny widzę, że sporo przez Allegro zamawiacie. Myśmy kupili wózeczek i wanienke i w sumie zadowoleni jesteśmy, ale do kupna ciuszków przez internet to się nie mogę przemóc. Jakoś wolę sama iść do sklepu i kupić. A teraz wypatruje leżaczka i maty edukacyjnej, bo słyszałam, że szczególnie leżaczek się bardzo przydaje.

To się Wam pochwalę wanienką i wózeczkiem :)
http://www.allegro.pl/item502636333_wanienka_ocean_wonders_fisher_price_zabawki_promo.html
http://www.allegro.pl/item492156130_jet_babyactive_nowosc_2008_hit_fotelik.html
Wózeczek wybraliśmy czarno- żółty i jest naprawde super. Więc jakby któraś z Was kiedyś zastanawiała się nad wózkiem 3 w 1 to naprawdę polecam. Jest leciutki, składa się w mgnieniu oka, stelaż po złożeniu jest malutki i bez problemu zmieści się do bagażnika samochodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Jakie to wszystko słodkie! Ja już chce zeby moja mała zaczeła chodzic i żebym mogla ja w takie sukienunie ubierac:-).

BlackWizard u mnie jeszcze 3 dni:-) Narazie kupiłam mustele na istniejace rozstepy i ten krem poporodowy. Zobaczymy czy zadziała. A jak skoncze karmic to na 100% jakies lasery. Musze miec normalny brzuch bo inaczej w życiu nie pojade na zadne zawody. Cepanem próbowałam smarować blizny po operacji ale zapachu nie moglam zniesc.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja.
OLIWKA Współczuję takiej wczesnej pobudki. A co do tych wyjazdów to Ci zazdroszczę. Ja nie mogę namówić męża na wypad we dwoje.

MIKUSIA Fajnie że Julce już przechodzi choroba.

POLNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM DNIU. Dużo szczęścia, zdrowia, spełnienia wszystkich marzeń.

PANISTEPELEK CO do @ to ja mimo że nadal karmie piersią dostałam ją w 2 miesiącu po porodzie. To jak szybko się pokazuje zależy od organizmu.

FIRANKA Fajnie że taka okazja Ci się przytrafiła. Ja też dostaje sporo ubrań od Stefana siostry która ma rok starsza od Justynki córeczkę. Wszystkie ze szmateksu, cześć nawet nie noszona.

KAŚKA Oby jak najdłużej udało Ci się karmić piersią. Ślicznie córa wygląda w tej sukieneczce

Mikusia powiem Ci ze na ukrainie sa naprawde sliczne sukienki ( bo ta co kupila tesciowa jest taka sobie :sorry2:) i wporownaniu na zlotowki sa tanie :tak:
My na ukrainie wybieramy sie kolo kwietnia wiec napewno tez kupie ALi jakas sukienke do sypania kwiatkow :tak::-)
oile mnie P zabierze :-D

Ja uciekam na jakis moment bo Ala mi marudzi i chce wchodzic na kolana i ogladac dzieci :sorry2:

Oj racja, ciuszki dla maluszków są przesłodkie :tak:. Ja też mam już całą wielką szafę zawaloną ciuszkami, pewnie nawet większości moja malutka nie zdąży mieć na sobie bo mam ich dużo w rozmiarze 56, ale za każdym razem będąc na zakupach nie mogłam się powstrzymać ;-). Teraz już staram się kupować trochę większe ubranka ;-)

AdiLea czyli to co słyszałam o zapachu Cepanu to prawda. Ja też chce iść na laser, bo jak mi tak zostanie to sama na siebie patrzeć nie będę mogła hehe ;-), a co dopiero pokazać się na plaży albo coś ;-) Przewrażliwiona na tym punkcie jestem hehe :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry u mnie nocka super mała o 22 zasnęła o północy dałam jej jeść i spała do 8:30 więc wypoczęte leżymy sobie teraz w łóżeczku :-)

KASKA - gratuluje wytrwałości z cycem :-)

FIRANKA - a co się stało ?

DOROM - niestety to były sztuczne ;-) teraz mam już króciutkie :-( ale ścięłam bo miałam bardzo zniszczone i teraz będę zapuszczać ;-)

OLIWKA - a ty co z Tobą taka jakaś zajęta ostatnio a ja się stęskniłam :-p:-)

BLACK - kurde ile ty już jesteś po terminie ?! co ty tu jeszcze robisz ? :szok::baffled:

no i oczywiście POLNA najlepsze życzenia ! spełnienia marzeń DUZO ZDROWIA ! i pociechy z Alusi ... i następnych dzieciaczków :-)

To ja powrocilam ,Ala spi wiec moge pisac dalej a przedewszystkim pochwalic :rofl2::-):rofl2:

Otoz tyle co skonczylysmy z Ala jesc obiad ktos dzwoni wiec wychodze a tam facet i sie pyta czy Natalia ......... ,mowie ze TAK i zaczyna otwierac jakis worek a tam w srodku bukiet roz od Mojego P :zawstydzona/y::-):-):-)nawet nie wiecie jak ja sie ciesze :rofl2: postaral sie , bo wtamtym roku zapomnial :sorry2:

Zreszta zobaczcie - 8 roz z cyferkami 22 :rofl2:

Femme ,Ewi dziekuje bardzo ;-)

POLNA piękny bukiet...moze mój w marcu tez nie zapomni i dostene jakies kwiatki.......

FEMMKA jestem kochana ostatnio nie miałam czasu ale teraz już jestem cała dla ciebie...

A ja zaliczyłam sanki z Bartkiem a Oliwka już do dziadka pojechała...a D jeszcze śpi.....

TO FOTA ZE SPACERKU Z MŁODYM

595149792765cf2effc8766942ad2be9,10,19,0.jpg

OLIWKA
ffed85ae836ded83012df977393f5de2,10,19,0.jpg

BARTEK
3ba3cf96918b61521454230ff6a9c58c,10,19,0.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka powiem tak - nadzieja matka glupich ale matke tzreba kochac :-D

a tam w tle to Twoj Luby spi ? :-) ja jestem w szoku ze Bartek smoczka na polu ciumka ,ze mu zimno nie jest :sorry2:
i wiesz dobrze ze podpisalas ze to Bartek bo mialabym problem z odroznieniem od Oliwki :-):-D

Do góry