reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam w Nowym Roku :-)
Ja imprezke zakończyłam ok. 1.40, ale zasnęłąm o 3, siedziałam w necie bo zasnąc nie mogłam :dry:
Ale fajnie było, fajewerki wspaniałe, i Picollo pyszne, hehe :-)

Asiowo - To faktycznie koszmar, Mała musiała by przerażona :-( Że też taki dorosły człowiek nie potrafi zrozumiec ze obok mieszka rodzina z małym dzieckiem :dry:
Umi2 - Ja również z Bartkiem ślub planujemy po narodzinach :happy: I również ze względu na dziecko :happy:

BlackWizard - Dobrze wyczytałąm w jakimś poście że spodziewasz się córeczki?

Witam w nowym roku ja wczoraj poszalałam z pojściem spać. Położyłam się o 5. Ale w sumie tak na spokojnie. Trochę zabawnie, bo siostra mojego S też jest w ciąży- I tak spędziliśmy u nich sylwestra. Oni sobie pili i dyskutowali o tym co ich czeka. A najlepszy był mój S.Pouczał i pocieszał swojego szwagra-ponieważ u nich to początek ciąży. A ja przed tv do rana. Ostatnio nie mogę jakoś spać. Bardzo późno się kładę.
Umi2,Dorom5 -ja również planuję ślub po narodzinach. Nie muszę nikomu nic udowadniać. Razem postanowiliśmy,że tak będzie najlepiej dla dzidziusia. A mój S oświadczył mi się w Wigilię-MAGIA(piękny miał pomysł-jestem taką romantyczką).

Dorom A ja tu sie kieruje swoim własnym dobrem:-p po co mam sie spieszyc dziecko i tak sie urodzi, i bez slubu bedziemy je oboje mocno kochac, a slub nie zajac nie ucieknie:-)
Lenka Ale Ci zazdroszcze. ja by chciała zeby mój T oswiadczył mi sie w jakims romantycznym miejscu, i dał mi bukiet konwalii albo fiołków takich zerwanych eh... No ale on tak tego nie widzi:-p Mówie mu czasem w zartach zeby mi tylko złotego pierscionka nie kupował bo złota nie znosze i mimo iz wiem ze taki powinien byc ale złotej bizuterii na sobie nie lubie.

Polna w robocie zrobiłam sobie kuku...ogólnie to mam skręcony prawy staw skokowy, zerwane więzadło,pęknięcie kości środkowo udowej w 2-óch miejscach z podejrzeniem złamania. A ja mam doła Nicole wyszło kolejny raz AZS i to na całym ciele:zawstydzona/y::-(

lenka87, umi2 - Ja Was rozumiem. Uważam że nie ma co brac slubu tylko dlatego bo jestem w ciąży :happy: Chociaż wiadomo, jest to również powód :happy: Jednak My poczekamy, tak jak Wy. Tak zdecydowaliśmy.
lenka87 - Mi coś się wydaje że mój Bartek oświadczy mi się na naszą 3 rocznice :-) Zobaczymy jak moja intuicja... :-p
firanka - Przykro mi :-( Z tego co się orientuje to jest alergia skóry :-( Biedactwo Małe :-( Ucałuj ją ode mnie :-(

Dorom tak to alergia,a w sumie atopowe zapalenie skóry. Ma wszędzie krosty i czerwone plamy,nawet na główce między włoskami. Drapie się strasznie. Dodatkowo w nocy ją to boli,albo coś bo potrafi płakać przez 3-4 godziny przez sen i muszę ją nosić po kilka godzin:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

:-( Biedulka. Od czego takie krostki mogą wychodzic? :-(
Ja mam alergie na nikiel, wiem jak boli gdy się drapie po krosteczkach, gdy mi czasami wychodzą np. od zegarka :-(
Tylko co na takie zapalenie skóry może 9 miesięczna dziewczynka :-( Nic :dry:

No można krem za 80 złotych i kosmetyki za 300 złotych,dodatkowo specjalne jedzenie. Kosmetyki kupi Nicole tata,jedzenie ja będę kupować...

reklama
Do góry