reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiesz ja tracę nadzieję w to...podobno większość z tym dzieci w późniejszym okresie przechodzi z astmy skórnej w oskrzelową:-:)-:)-(. :cry: Mam doła i jakoś nie wiem co mam z sobą zrobić:-(

reklama
Ojj, uwierz mi firanka będzie dobrze :* Nie smuc się aż tak :-( Nicole w tego wyjdzie, i będzie zdrowiutka :tak: Trzeba byc dobrej myśli :tak:
Leki napewno pomogą!

Ehh Dorom mam nadzieję...ale będzie ciężko...pieprzona lekarka państwowa,mimo,ze zmieniłam wkurwiła mnie strasznie,jak można czegoś takiego nie stwierdzić:no::angry:

Dziewczyny, jestem wściekła. Wróciłam ze szpitala. Pojechaliśmy, żeby sprawdzić czy wszystko ok i wogóle, bo już przecież 2 tyg od terminu. I wiecie co szanowna położna powiedziała? Że mam się nie przejmować, że to za wcześnie żeby się w ogóle przejmować i nawet mnie nie zbadała. Po prostu NIC nie zrobiła mimo, że mówiłam o braku wyczuwalnych ruchów dziecka itp. Miałam ochotę wydrapać jej oczy. To jest możliwe chyba tylko w Polskich szpitalach...:crazy:

firanka - Takich mamy lekarzy.. brak słów na nich wszystkich :dry: Ale wierze że będzie dobrze, i Ty też musisz :tak:
Black - No żebyś chciałą wiedziec, że to co się u Nas dzieje to masakra! Wczoraj znajoma Bartka opowiedziała mi o swoim porodzie :dry: Przeżyła poprostu koszmar! Nie bede pisac :dry: Bo Ty przed porodem ;-) Mam nadzieje że żadna z Nas nie przeżyje tego co Ona :-(

Black ja proponuję Ci,żebyś zadzwoniła na pogotowie,że od iluś tam godzin nie czujesz ruchów dziecka,że przenosiłaś już 2 tyg. A swoją drogą jeśli się nie czuje ruchów dziecka przez dłuższy okres czasu szpital MA OBOWIĄZEK zrobić Ci usg i ktg aby sprawdzić tętno. Poza tym 2 tygodnie po terminie jest maksem bo potem idzie zakażenie wód i z dzieckiem może być coś nie tak. Jedź do szpitala jeszcze raz i zrób awanturę,że jeśli w tej chwili Cię nie przebadają to będziesz go okupywać do skutku,postrasz,że w necie na stronie Fundacja Rodzić po Ludzku zrobisz im reklamę i postrasz ich wogle.

Nie zdawałam sobie sprawy,że to już dwa tygodnie po terminie u Ciebie BlackWizard.Ja nigdy nie słyszałam aby tak to przeciągali. Mojego kolegi z pracy żona po 3 dniach była w szpitalu i dostawała wspomagacze.Urodziła 10 dni po terminie. Myślę,że może powinnaś zabrać się do szpitala i troszkęich nastraszyć. Napewno było by lepiej jakby dzidziuś był już zapraszany.
przesyłam kilka informacji: Po terminie - arykuł

Lenka Ale Ci zazdroszcze. ja by chciała zeby mój T oswiadczył mi sie w jakims romantycznym miejscu, i dał mi bukiet konwalii albo fiołków takich zerwanych eh... No ale on tak tego nie widzi:-p Mówie mu czasem w zartach zeby mi tylko złotego pierscionka nie kupował bo złota nie znosze i mimo iz wiem ze taki powinien byc ale złotej bizuterii na sobie nie lubie.

Widze że masz taki sam problem ze zlotem jak ja:)

reklama
Witam :happy: Moja Alka od wczoraj boii sie wlasnego cienia :szok::-D
w nocy tez mi za dobrze nie spala ale zabralam Ja do swojego lozka i jakos zlecialo do 7 :sorry2:

Umi wiesz Mysmy z P tez planowali slub na 2010 :-):-D ale wyskoczyly Nam dwie kreseczki i sie przyspieszylo :rofl2::-D

Firanka uuuuu to widze ze Jestes uziemiona przez jakis czas w domu :dry:
a z ta alergia to przesrane :dry: Biedna NIcole ,pwnie strasznie sie meczy z tymi krostakmi :blink: a kasy nnaprawde duzo idzie :baffled: a na ile Wam starcza tej masci ?

Black skandal zeby Cie nie przyjeli i nie zbadali :no: ale swoja droga Ty tez nie Jestes lepsza bo sie poddalas i wyszlas ze szpitala :sorry2: Jestes matka i przeciez powinnas tam siedziec do skutku az ktos Cie zbada a nie wracac do domu i pisac na BB ze Cie nie przyjeli - to jest NIEODPOWIEDZIALNOSC !! !!! !!
jednak mam nadzieje ze wrocilas do szpitala i Cie wkoncu zbadali a z dzieckiem bylo wszystko wporzadq !!

Do góry