reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Dorom tak córeczki
BlackWizard
Fanka BB :)
Dziewczyny, jestem wściekła. Wróciłam ze szpitala. Pojechaliśmy, żeby sprawdzić czy wszystko ok i wogóle, bo już przecież 2 tyg od terminu. I wiecie co szanowna położna powiedziała? Że mam się nie przejmować, że to za wcześnie żeby się w ogóle przejmować i nawet mnie nie zbadała. Po prostu NIC nie zrobiła mimo, że mówiłam o braku wyczuwalnych ruchów dziecka itp. Miałam ochotę wydrapać jej oczy. To jest możliwe chyba tylko w Polskich szpitalach...
firanka - Takich mamy lekarzy.. brak słów na nich wszystkich Ale wierze że będzie dobrze, i Ty też musisz
Black - No żebyś chciałą wiedziec, że to co się u Nas dzieje to masakra! Wczoraj znajoma Bartka opowiedziała mi o swoim porodzie Przeżyła poprostu koszmar! Nie bede pisac Bo Ty przed porodem ;-) Mam nadzieje że żadna z Nas nie przeżyje tego co Ona :-(
Black - No żebyś chciałą wiedziec, że to co się u Nas dzieje to masakra! Wczoraj znajoma Bartka opowiedziała mi o swoim porodzie Przeżyła poprostu koszmar! Nie bede pisac Bo Ty przed porodem ;-) Mam nadzieje że żadna z Nas nie przeżyje tego co Ona :-(
Black ja proponuję Ci,żebyś zadzwoniła na pogotowie,że od iluś tam godzin nie czujesz ruchów dziecka,że przenosiłaś już 2 tyg. A swoją drogą jeśli się nie czuje ruchów dziecka przez dłuższy okres czasu szpital MA OBOWIĄZEK zrobić Ci usg i ktg aby sprawdzić tętno. Poza tym 2 tygodnie po terminie jest maksem bo potem idzie zakażenie wód i z dzieckiem może być coś nie tak. Jedź do szpitala jeszcze raz i zrób awanturę,że jeśli w tej chwili Cię nie przebadają to będziesz go okupywać do skutku,postrasz,że w necie na stronie Fundacja Rodzić po Ludzku zrobisz im reklamę i postrasz ich wogle.
Nie zdawałam sobie sprawy,że to już dwa tygodnie po terminie u Ciebie BlackWizard.Ja nigdy nie słyszałam aby tak to przeciągali. Mojego kolegi z pracy żona po 3 dniach była w szpitalu i dostawała wspomagacze.Urodziła 10 dni po terminie. Myślę,że może powinnaś zabrać się do szpitala i troszkęich nastraszyć. Napewno było by lepiej jakby dzidziuś był już zapraszany.
przesyłam kilka informacji: Po terminie - arykuł
przesyłam kilka informacji: Po terminie - arykuł
Lenka Ale Ci zazdroszcze. ja by chciała zeby mój T oswiadczył mi sie w jakims romantycznym miejscu, i dał mi bukiet konwalii albo fiołków takich zerwanych eh... No ale on tak tego nie widzi Mówie mu czasem w zartach zeby mi tylko złotego pierscionka nie kupował bo złota nie znosze i mimo iz wiem ze taki powinien byc ale złotej bizuterii na sobie nie lubie.
Widze że masz taki sam problem ze zlotem jak ja
reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
Witam Moja Alka od wczoraj boii sie wlasnego cienia
w nocy tez mi za dobrze nie spala ale zabralam Ja do swojego lozka i jakos zlecialo do 7
Umi wiesz Mysmy z P tez planowali slub na 2010 :-) ale wyskoczyly Nam dwie kreseczki i sie przyspieszylo
Firanka uuuuu to widze ze Jestes uziemiona przez jakis czas w domu
a z ta alergia to przesrane Biedna NIcole ,pwnie strasznie sie meczy z tymi krostakmi a kasy nnaprawde duzo idzie a na ile Wam starcza tej masci ?
Black skandal zeby Cie nie przyjeli i nie zbadali ale swoja droga Ty tez nie Jestes lepsza bo sie poddalas i wyszlas ze szpitala Jestes matka i przeciez powinnas tam siedziec do skutku az ktos Cie zbada a nie wracac do domu i pisac na BB ze Cie nie przyjeli - to jest NIEODPOWIEDZIALNOSC !! !!! !!
jednak mam nadzieje ze wrocilas do szpitala i Cie wkoncu zbadali a z dzieckiem bylo wszystko wporzadq !!
w nocy tez mi za dobrze nie spala ale zabralam Ja do swojego lozka i jakos zlecialo do 7
Umi wiesz Mysmy z P tez planowali slub na 2010 :-) ale wyskoczyly Nam dwie kreseczki i sie przyspieszylo
Firanka uuuuu to widze ze Jestes uziemiona przez jakis czas w domu
a z ta alergia to przesrane Biedna NIcole ,pwnie strasznie sie meczy z tymi krostakmi a kasy nnaprawde duzo idzie a na ile Wam starcza tej masci ?
Black skandal zeby Cie nie przyjeli i nie zbadali ale swoja droga Ty tez nie Jestes lepsza bo sie poddalas i wyszlas ze szpitala Jestes matka i przeciez powinnas tam siedziec do skutku az ktos Cie zbada a nie wracac do domu i pisac na BB ze Cie nie przyjeli - to jest NIEODPOWIEDZIALNOSC !! !!! !!
jednak mam nadzieje ze wrocilas do szpitala i Cie wkoncu zbadali a z dzieckiem bylo wszystko wporzadq !!