reklama
Nadchodzący NOWY ROK to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym,co minęło i nad tym co nas czeka.Tak więc życzę dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro.________33333333333333333333333
________333________________333
__N_______333___2_0_0_9___333
____O______333___________333
______W_____333_________333
________Y_____333______333
________________333__333
_____R____________3333
_______O___________33
_________K_________33
___________________33
__2_0_0_9__________33
___________________33
___________________33
_____________33333333333333
NAdrobiłam Was,ale nie mam weny żeby odpisywać...Sorry,ale jakoś mam doła,że co roku w sylwka jestem uziemiona w zeszłym roku szpital,w tym gips...c*h*u*j*ó*w*k*a!!!
Umi jeśli chcesz to moja kuzynka ma szmateks i widziałam śliczną sukienkę ciążową wieczorową,jeśli chcesz to kupię Ci ją i prześlę pocztą,a Ty mi wyślesz kase na konto. A powiem jej,żeby mi ją odłożyła i wjadę z środę,jak po 10 złotych jest kilo
________333________________333
__N_______333___2_0_0_9___333
____O______333___________333
______W_____333_________333
________Y_____333______333
________________333__333
_____R____________3333
_______O___________33
_________K_________33
___________________33
__2_0_0_9__________33
___________________33
___________________33
_____________33333333333333
NAdrobiłam Was,ale nie mam weny żeby odpisywać...Sorry,ale jakoś mam doła,że co roku w sylwka jestem uziemiona w zeszłym roku szpital,w tym gips...c*h*u*j*ó*w*k*a!!!
Umi jeśli chcesz to moja kuzynka ma szmateks i widziałam śliczną sukienkę ciążową wieczorową,jeśli chcesz to kupię Ci ją i prześlę pocztą,a Ty mi wyślesz kase na konto. A powiem jej,żeby mi ją odłożyła i wjadę z środę,jak po 10 złotych jest kilo
polna_N
Mama Ali ... 2007
Witam w tym Nowym Roku ;-)
ja wczoraj beznadziejnie sie czulam i nie mialam pozniej sily by wejsc na BB
Umi a kiedy masz studniowke ?? i TY kupowalas sobie ta sukienke czy juz wczesniej Ja mialas ??
Firanico eeeee tam , nie Ty jedyna spedzalas sylwka w domu
ej a tak wogole to co Ci sie stalo w noge ? probowalam ta wzmianke odszukac ale nie umialam
ja wczoraj beznadziejnie sie czulam i nie mialam pozniej sily by wejsc na BB
Umi a kiedy masz studniowke ?? i TY kupowalas sobie ta sukienke czy juz wczesniej Ja mialas ??
Firanico eeeee tam , nie Ty jedyna spedzalas sylwka w domu
ej a tak wogole to co Ci sie stalo w noge ? probowalam ta wzmianke odszukac ale nie umialam
umi2
Fanka BB :)
Szczęśliwego Nowego Roku
Hej
Black Eh ja przezywam na codzien. Spodnie to sa akurat ok bo miała biodrówki wiec jeszcze w nich chodze, ale gorzej z bluzkami i tymi spodniami które biodrówkami nie były
Firanka Jesteś kochana;-) To jest świetny pomysł z tymi ciuchami:-) co prawda nie skorzystam z twojej oferty ale mamy wiele ciucholandów w Dębicy i sie przejde po nich nawet ostatnio widziałam taka fajna sukienke w rozmiarze dla puszystych i tez na wage była. Jak narazie to mdle sie abym do 10 stycznia nie przytyła zbyt wiele, ale musze sie wybrac na te zakupy. Ale normalnie mam dług wdziecznosci:* jakbys była w mojej miescinie to zapraszam na Kawe!!!
Polna Wyprzedziłas mnie o minute Studniówke mam 10 stycznia. Sukienke upiła na wakacjach bo mi sie wesele szykowało no a ze 2 dniowe było to kupiłam 2 z czego w jednej chciałam na studniówke isc. No ale w tej co chciałam to na 100% nie pójde a jak mi szczescie dopisze i mój Kacperek to pójde w drugiej:-) ewentualnie poszukam czegos na ciuchach tak jak mi pomysł podsunęła Firanka
Hej
Black Eh ja przezywam na codzien. Spodnie to sa akurat ok bo miała biodrówki wiec jeszcze w nich chodze, ale gorzej z bluzkami i tymi spodniami które biodrówkami nie były
Firanka Jesteś kochana;-) To jest świetny pomysł z tymi ciuchami:-) co prawda nie skorzystam z twojej oferty ale mamy wiele ciucholandów w Dębicy i sie przejde po nich nawet ostatnio widziałam taka fajna sukienke w rozmiarze dla puszystych i tez na wage była. Jak narazie to mdle sie abym do 10 stycznia nie przytyła zbyt wiele, ale musze sie wybrac na te zakupy. Ale normalnie mam dług wdziecznosci:* jakbys była w mojej miescinie to zapraszam na Kawe!!!
Polna Wyprzedziłas mnie o minute Studniówke mam 10 stycznia. Sukienke upiła na wakacjach bo mi sie wesele szykowało no a ze 2 dniowe było to kupiłam 2 z czego w jednej chciałam na studniówke isc. No ale w tej co chciałam to na 100% nie pójde a jak mi szczescie dopisze i mój Kacperek to pójde w drugiej:-) ewentualnie poszukam czegos na ciuchach tak jak mi pomysł podsunęła Firanka
Ostatnia edycja:
polna_N
Mama Ali ... 2007
Umi ano bylam szybsza :-)
rozumiem - kupic fajna sukienke jest trudno jak sie jest w ciazy i moze faktycznie cos na ciucholanadzie znajdziesz ja jak bylam w ciazy i mialam kupowac sukienki na wesele to niezle sie ochodzilam po sklepach zeby znalexc cos fajnego !! wiesz jak przymierzalam sukienke w styczniu na poprawiny to byla akurat idealna a brzuszek juz mialam spory - troche luzu bylo ale stwierdzili ze i tak zrobia troche zapasu ale nie bylo potrzebne bo dopiero po weselu brzuch mi wystrzelil na maxa :-)
rozumiem - kupic fajna sukienke jest trudno jak sie jest w ciazy i moze faktycznie cos na ciucholanadzie znajdziesz ja jak bylam w ciazy i mialam kupowac sukienki na wesele to niezle sie ochodzilam po sklepach zeby znalexc cos fajnego !! wiesz jak przymierzalam sukienke w styczniu na poprawiny to byla akurat idealna a brzuszek juz mialam spory - troche luzu bylo ale stwierdzili ze i tak zrobia troche zapasu ale nie bylo potrzebne bo dopiero po weselu brzuch mi wystrzelil na maxa :-)
umi2
Polna Ja mierzyłam swoje obie sukienki dokładnie 2 tyg temu i były w sam raz nawet chwaliłam sie tu na forum ze leża idealnie. Aż tu wczoraj ubieram zeby dobrac sobie dodatki a tu klops... Ja z sukienkami miałam problem przed ciaza bo obie te które mam zamówiłam w internecie, a to dlatego ze w Debicy sa rozmiary na jakies chude okruszki( nie obrazajac szczupłych osób ) a ja do takich nigdy nie nalezałam. Wchodzac do sklepu na wakacjach pytam sie kobiety o wieksze roziary ona tak patrzy na mnie ze takie to w sklepach dla puszystych. Wkurzyła mnie wtedy. Próbowała mnie wcisnac w normalne rozmiary typu 38/ 40 i o ile na górze byłyby ok to moje kochane tłuste bioderka dały o sobie znac i nie dałam rady dopiac sukienek:-( wiec został mi internet i sklepy dla puszystych w których nie ma ładnych rzeczy a jesli juz cos sie znalazło to wisiało u góry jak na strachu:-(
No to sobie ponazekałam, przynajmniej teraz mam mniej wiecej takie same rozmiary ubran na górze i na dole...
A grypa cie moze rozbiera czy nastrój fatalny?
No to sobie ponazekałam, przynajmniej teraz mam mniej wiecej takie same rozmiary ubran na górze i na dole...
A grypa cie moze rozbiera czy nastrój fatalny?
polna_N
Mama Ali ... 2007
Umi aaaaaa znam ten bol ja jak kupowalam sukienke na studniowke to calo popoludnie zmarnowalam zanim cos kupilam ja nosilam rozmiar 40 ,czasami 42 i naprawde bylo trudno cokolwiek kupic cos fajnego
no ale teraz nosze 38
O taka sukienke mialam na poprawinach ,innego zdjecia nie znalazlam !!
PS, to moja tesciowa :-)
I mnie chyba jakies chorubsko lapie , chodziaz lykam ciagle jakies tabletki
ta sukienka mi sie podoba http://allegro.pl/item515885037_ciazowa_sukienka_dla_slicznej_mamy_42.html
no ale teraz nosze 38
O taka sukienke mialam na poprawinach ,innego zdjecia nie znalazlam !!
PS, to moja tesciowa :-)
I mnie chyba jakies chorubsko lapie , chodziaz lykam ciagle jakies tabletki
ta sukienka mi sie podoba http://allegro.pl/item515885037_ciazowa_sukienka_dla_slicznej_mamy_42.html
Ostatnia edycja:
umi2
Polna śliczną miałas sukienke a ten kolorek boski uwielbiam zieleń. A ta z allegro też jest świetna bardzo mi sie podoba, nawet mają rozm 44 który nosze:-) szkoda tylko ze w czarnym kolorze nie ma albo czerwonym eh musze cos znaleźć. Ja tez przedtem nosiłam rozm 42 a teraz to rozmiar wiecej i tak sobie czekam az do 50 dojde... No ale pocieszyłas mnie:-)
To marsz do łóżka i coś ciepłego wypij!!!
To marsz do łóżka i coś ciepłego wypij!!!
polna_N
Mama Ali ... 2007
Umi no mi tez sie spodobala i gdybym byla w ciazy to bym sobie taka kupila bo i tania jest no ale przy nadzieii nie jestem wiec lipa
ehhh wogole jak zaczelam przegladac ubrania ciazowe to naszla mnie ochota na drugiego bobasa :-)
A ile masz wzrostu ?
A do lozka nie pojde bo po pierwsze Ala jeszcze nie spi a po drugie po co mam isc do lozka w dzien skoro P nie ma
ehhh wogole jak zaczelam przegladac ubrania ciazowe to naszla mnie ochota na drugiego bobasa :-)
A ile masz wzrostu ?
A do lozka nie pojde bo po pierwsze Ala jeszcze nie spi a po drugie po co mam isc do lozka w dzien skoro P nie ma
reklama
umi2
Polna Rozbroiłaś mnie Hehe wiesz to nic trudngo ale fakt musi być twój mąż bo bez niego to sie nie uda:-) A Ala by sie z rodzenstwa pewnie ucieszyła
No własnie ja mam cos takiego ze zawsze patrze na cene bo skoro nie pracuje to nie chce mojej mamy naciagac na ogromne koszty a ta ma naprawde dobrą cene:-)
A 168 cm a ty?
No własnie ja mam cos takiego ze zawsze patrze na cene bo skoro nie pracuje to nie chce mojej mamy naciagac na ogromne koszty a ta ma naprawde dobrą cene:-)
A 168 cm a ty?
Ostatnia edycja: