reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nadchodzący NOWY ROK to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym,co minęło i nad tym co nas czeka.Tak więc życzę dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro.________33333333333333333333333
________333________________333
__N_______333___2_0_0_9___333
____O______333___________333
______W_____333_________333
________Y_____333______333
________________333__333
_____R____________3333
_______O___________33
_________K_________33
___________________33
__2_0_0_9__________33
___________________33
___________________33
_____________33333333333333

NAdrobiłam Was,ale nie mam weny żeby odpisywać...Sorry,ale jakoś mam doła,że co roku w sylwka jestem uziemiona:angry::angry::angry: w zeszłym roku szpital,w tym gips...c*h*u*j*ó*w*k*a!!!

Umi jeśli chcesz to moja kuzynka ma szmateks i widziałam śliczną sukienkę ciążową wieczorową,jeśli chcesz to kupię Ci ją i prześlę pocztą,a Ty mi wyślesz kase na konto. A powiem jej,żeby mi ją odłożyła i wjadę z środę,jak po 10 złotych jest kilo:tak:

Witam w tym Nowym Roku ;-):happy:
ja wczoraj beznadziejnie sie czulam i nie mialam pozniej sily by wejsc na BB :baffled:

Umi a kiedy masz studniowke ?? i TY kupowalas sobie ta sukienke czy juz wczesniej Ja mialas ??

Firanico eeeee tam , nie Ty jedyna spedzalas sylwka w domu :dry::crazy:
ej a tak wogole to co Ci sie stalo w noge ? :confused: probowalam ta wzmianke odszukac ale nie umialam :sorry2:

Szczęśliwego Nowego Roku

Hej
Black Eh ja przezywam na codzien. Spodnie to sa akurat ok bo miała biodrówki wiec jeszcze w nich chodze, ale gorzej z bluzkami i tymi spodniami które biodrówkami nie były:-p
Firanka Jesteś kochana;-) To jest świetny pomysł z tymi ciuchami:-) co prawda nie skorzystam z twojej oferty ale mamy wiele ciucholandów w Dębicy i sie przejde po nich nawet ostatnio widziałam taka fajna sukienke w rozmiarze dla puszystych:-p i tez na wage była. Jak narazie to mdle sie abym do 10 stycznia nie przytyła zbyt wiele, ale musze sie wybrac na te zakupy. Ale normalnie mam dług wdziecznosci:* jakbys była w mojej miescinie to zapraszam na Kawe!!!
Polna Wyprzedziłas mnie o minute:-p Studniówke mam 10 stycznia. Sukienke upiła na wakacjach bo mi sie wesele szykowało no a ze 2 dniowe było to kupiłam 2 z czego w jednej chciałam na studniówke isc. No ale w tej co chciałam to na 100% nie pójde a jak mi szczescie dopisze i mój Kacperek to pójde w drugiej:-) ewentualnie poszukam czegos na ciuchach tak jak mi pomysł podsunęła Firanka

Ostatnia edycja:
Umi ano bylam szybsza :-p:-)
rozumiem - kupic fajna sukienke jest trudno jak sie jest w ciazy :sorry2: i moze faktycznie cos na ciucholanadzie znajdziesz :tak: ja jak bylam w ciazy i mialam kupowac sukienki na wesele to niezle sie ochodzilam po sklepach zeby znalexc cos fajnego !! wiesz jak przymierzalam sukienke w styczniu na poprawiny to byla akurat idealna a brzuszek juz mialam spory - troche luzu bylo ale stwierdzili ze i tak zrobia troche zapasu ale nie bylo potrzebne bo dopiero po weselu brzuch mi wystrzelil na maxa :-D:-)

Polna Ja mierzyłam swoje obie sukienki dokładnie 2 tyg temu i były w sam raz nawet chwaliłam sie tu na forum ze leża idealnie. Aż tu wczoraj ubieram zeby dobrac sobie dodatki a tu klops... Ja z sukienkami miałam problem przed ciaza bo obie te które mam zamówiłam w internecie, a to dlatego ze w Debicy sa rozmiary na jakies chude okruszki( nie obrazajac szczupłych osób ) a ja do takich nigdy nie nalezałam. Wchodzac do sklepu na wakacjach pytam sie kobiety o wieksze roziary ona tak patrzy na mnie ze takie to w sklepach dla puszystych. Wkurzyła mnie wtedy. Próbowała mnie wcisnac w normalne rozmiary typu 38/ 40 i o ile na górze byłyby ok to moje kochane tłuste bioderka dały o sobie znac i nie dałam rady dopiac sukienek:-( wiec został mi internet i sklepy dla puszystych w których nie ma ładnych rzeczy a jesli juz cos sie znalazło to wisiało u góry jak na strachu:-(

No to sobie ponazekałam, przynajmniej teraz mam mniej wiecej takie same rozmiary ubran na górze i na dole...

A grypa cie moze rozbiera czy nastrój fatalny?

Umi aaaaaa znam ten bol :sorry2: ja jak kupowalam sukienke na studniowke to calo popoludnie zmarnowalam zanim cos kupilam :angry: ja nosilam rozmiar 40 ,czasami 42 :zawstydzona/y::-D i naprawde bylo trudno cokolwiek kupic cos fajnego :crazy:
no ale teraz nosze 38 :szok:

O taka sukienke mialam na poprawinach ,innego zdjecia nie znalazlam !!

PS, to moja tesciowa :rofl2::-)

I mnie chyba jakies chorubsko lapie , chodziaz lykam ciagle jakies tabletki :sorry2:

ta sukienka mi sie podoba http://allegro.pl/item515885037_ciazowa_sukienka_dla_slicznej_mamy_42.html

Ostatnia edycja:
Polna śliczną miałas sukienke a ten kolorek boski uwielbiam zieleń. A ta z allegro też jest świetna bardzo mi sie podoba, nawet mają rozm 44 który nosze:-) szkoda tylko ze w czarnym kolorze nie ma albo czerwonym eh musze cos znaleźć. Ja tez przedtem nosiłam rozm 42 a teraz to rozmiar wiecej i tak sobie czekam az do 50 dojde... No ale pocieszyłas mnie:-)
To marsz do łóżka i coś ciepłego wypij!!!

Umi no mi tez sie spodobala i gdybym byla w ciazy to bym sobie taka kupila bo i tania jest no ale przy nadzieii nie jestem wiec lipa :blink::rofl2:
ehhh wogole jak zaczelam przegladac ubrania ciazowe to naszla mnie ochota na drugiego bobasa :zawstydzona/y::-)
A ile masz wzrostu ?

A do lozka nie pojde :-p bo po pierwsze Ala jeszcze nie spi a po drugie po co mam isc do lozka w dzien skoro P nie ma :zawstydzona/y::-D:-D:-D

reklama
Polna Rozbroiłaś mnie:-p Hehe wiesz to nic trudngo ale fakt musi być twój mąż:-p bo bez niego to sie nie uda:-) A Ala by sie z rodzenstwa pewnie ucieszyła:-p
No własnie ja mam cos takiego ze zawsze patrze na cene bo skoro nie pracuje to nie chce mojej mamy naciagac na ogromne koszty a ta ma naprawde dobrą cene:-)
A 168 cm a ty?

Ostatnia edycja:
Do góry