reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi ja tez patrze na cene ale jak cos mi sie podoba to nie ma bata i to kupie nawet jakbym musiala poczekac 2-3 miesiace !!:-)
no i wlasnie mi sie podoba taki zestawik ubran dla Ali - bardzo lubi ta bajke :rofl2:
NEXT RYBACZKI SWINKA PEPPA NOWOŚĆ rozm 98 2-3 (517566417) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT KOSZULKA SWINKA PEPPA NOWOŚĆ rozm 98 2-3 (517566167) - Aukcje internetowe Allegro
I kupie Jej to ale gdzies kolo kwietnia bo teraz mamy za duzo wydatkow :nerd:

A i nie dziw sie ze ja takie teksty pisze - ja poprostu jestem taka postrzelona i zboczona :cool::-D:-)
Czasami jestem grzeczna ale jak cos mi odwali to szkoda czytac moich postow:-D

A gdzie sie podzialy inne Mamuski ? :nerd: HELOOOŁŁŁŁŁ ? ? ? ? ? ? ? ?

Widzisz ja byla skora Ci pozyczyc kiecke ale ja mam 174 a jak ja Ja ubieralam to musialam miec buty na obcasach bo dluga byla :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Polna Mnie nic nie dziwi:-p lubie takie osoby:-p jestes szczera i piszesz co myslisz to jest ok:-)
Te rybaczki i koszulka są śliczne:-) ja czasem żałuje ze nie bede mogła mojego Kacperka tak ubierac kupiłabym mu takie ładne sukieneczki:-p. Kup cos takiego swojej Ali napewno bedzie zadowolona:-)
No faktycznie tylko my spamujemy to forum dzisiejszego dnia:-p

Haha to fakt nie ma szans zebym weszła, tzn wejsc to pewie bym weszła ale na długosc nie koniecznie:-p heh zawsze marzyłam o wzroscie modelki... i figurze tez:-p

Umi wiesz ja doszlam do wniosku jak bylam w szpitalu ze Ali juz zadnych zabawek kupowac NIE BEDE - tyle tego jest ze sama nie wiem czym sie bawic:sorry2: nawet mama pod moja nieobecnosc powynosila 3 pudla na strych a sporo jeszcze zpstalo :-D
tak wiec teraz bede inwestowac w ubrania dla Ali no i dla siebie :rofl2::-) i moze to jeszcze za wczesnie ale powoli bede sie zaopatrywac we wszystko co bedzie potrzebne nam do domu , typu sztucce,reczniki,naczynia itp . ,nawet juz wybralam lampe sufitowa do kuchni i taka mam chcice na Nia ze nie odpuszcze :-D
LAMPYESKLEP ŻYRANDOL KAREN MD-5107-3A CZERWONY (510808022) - Aukcje internetowe Allegro

Polna Lampa świetna!! Widze ze ty masz ten sam syndrom co ja... Mieszkania własnego nie mam, ale juz je urządziłam... Ostatnio pokazywałam mojemu T krzesła do salonu jakie bedziey miec to go cena przeraziła ale ma podobne zdanie do mojego ze jak cos robic to porzadnie:-) i jak nedziemy miec kase to własnie takie krzesła sobie zafundujemy i stół czarny eh... moje marzenie:-p

Krzesło SALON - czarne (512338979) - Aukcje internetowe Allegro na zdjeciu moze wyglada beznadziejnie ale na zywo w sklepie wygladaja cudownie:-p

Witam noworocznie :-)

Od wczoraj łapią mnie delikatne skurczyki. Ale to chyba nadal nie to więc czekamy dalej.

A jak już jesteśmy w tematyce ciuszkowej to ja się zastanawiam w jaki rozmiar wejdę po urodzeniu ;-)

Dziewczyny, jak minął Sylwester? Ja wytrzymałam chyba do pierwszej i odleciałam, byłam już nieprzytomna :-)

Umi uuuulalaaaaaa fajne krzesla :tak::tak::tak: narazie to bedziemy na etapie ukladania desek w salonie i potem plytki ,jeszcze trzeba kupic drzwi zewnetrzne :sorry2: a najwiecej kasy pojdzie w lazienke i kuchnie :dry:planowalismy ze sie wprowadzimy do domu w polowie 2010 ale to chyba nie bedzie takie latwe :baffled:
My nie gustujemy w takich czarnych kolorach :-p:no::-) u Nas salon ma byc piaskowy albo morelowy a kuchnie to chce miec czerwona :-) sypialnia zielona a lazienka niebieska :cool::-):-D

Black ja poszlam spac o 22:30 - nie bylo sensu zebym sama siedziala i czekala na Nowy Rok :blink:

Black Ja poszłam spac jakos po 1 :) dziwie sie ze wytrzymałas w tak zaawansowanej ciazy
polna Ja uwielbiam czarny... a salon chcemy miec zielony z czarnymi meblami. A tak poza czarny to jeszcze zielony srebrny i czerwony. :-). Heh ja o własnym lokum sobie pomarze moze za kilka lat uda nam sie wziac kredyt:-)

witam:tak:
U nas w nocy był koszmar...:zawstydzona/y: mała obudziła sie przed północą jak sąsiedzi zaczeli wyłazic i trzaskac drzwiami:-( pozniej huk od fajewerków wiec wzielismy mała do okna i ogladała z nami swiatełka:tak: ale pozniej sie zaczeło... sąsiad (stary a głupi) zaczał rzucać pytardy na klatke schodową, nam pod drzwi wiec mała trzesła sie ze strachu:-( a pozniej zeby było mało otwierał drzwi i trąbił tą trąbką papierową... po prostu koszmar, mąż wyszedł, bo juz nie wytrzymał... mówi mu, ze mamy pół roczne dziecko, a on na to... a ja mam 5 letnie:szok: chyba jest roznica:confused: jego dziecko latało po dworze, a nam trudno było wytłumaczyc Paulince co sie dzieje:-( po prostu koszmar jakis... rozumiem ze był sylwester, ale nie żeby hałasować tak głosno nam pod drzwiami:-( 2 godziny nie umiałam uspokoić małej...:zawstydzona/y: w takich chwilach marzę o swoim domku:zawstydzona/y:

Umi sorki za pytanie , jesli nie chcesz to nie musisz odpowiadac ale jestem ciekawa czy planujecie w przyszlosci slub ? jakos nie przypominam sobie zebym czytala o tym kiedys :nerd:

Asiowo wspolczuje nocki :blink: niektorzy ludzie nie umieja sie zachowac i mysla wylacznie o sobie :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Asiowo Sylwester czy nie petardy pali sie na dworze a nie na klatce schodowej... No brak słów w moim bloku staruszki by go na parasolkach wyniosły za takie zachowanie...

Polna Planujemy ślub ale najwczesniej na 2010 r tak wiec daty jeszcze nie mamy:-) wiem tylko ze chce miec slub w maju lub czerwcu bo uwielbiam te 2 miesiace, ze wzgledu na konwalie... ( chciałabym miec z nich bukiet do ślubu taka mała fanaberia:-p), a poza ty nie chce wychodzic za maz ze wzgledu na dziecko, bo tak bym to odebrała teraz. Dziwna jestem ale cóz:-) I zastanawiamy sie co z weselem bo na takowe stac nas nie bedzie chyba ze jakis uroczysty obiad dla rodziny, ale to jeszcze czasu duzo:-)

Do góry