reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BlackWizard - Ja też uwielbiam śnieg :-) Ale oby go nie było na Wielkanoc :dry: Tydzień po Wielkanocy mam termin porodu :-D
Galareciu - Nio to jeszcze nie jestem na tym etapie żeby przejśc jedno piętro i już nie miec sil - całe szczeście :happy:
Musze się zgodzic z Tobą! Najważniejsze żebyś Ty się dobrze czuła.

Wyobraźcie sobie że mój Kochany Tata - zaproponował mi i Bartkowi że może nas podrzucic do znajomych na domówkę i przyjedzie też po nas :sorry2: Miło z jego strony :sorry2: Nie chce pewnie żebyśmy siedzieli w domku, bo w przyszłym roku czeka Nas sylwester z Synkiem :-) A do tego jestem jeszcze troszke przeziębiona, a tak to wsadze dupke w samochód i po sprawie :-)
Skocze do kuchni przygotowa coś na ząb :-)

A WAM DZIEWCZYNY ŻYCZE:
Przyjemności w dotyku :-)
Słodkości w przełyku :-p
Szelestu w kieszeni,
I słońca promieni,
Oraz by Rok 2009 cały -
PO PROSTU BYŁ WSPANIAŁY!!! :-)

1-SZCZLIWEGO-2009--5027.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie stwierdziłam - to wszystko przez Galarecie hihi - że też się zrobie na bóstwo. Co prawda siedzę w domu z Grzeskiem i mamuśka, ale to w koncu Sylwester. Trochę makijażu i jakiś fajny ciuszek nie zaszkodzi :-). Choć w szafie mam mało fajnych ciuszków, w które się mieszczę hihi :-)
Kurde, mi od rana coś brzuszek znów twardnieje, ale staram się nie przejmować, w końcu już wiele razy tak było. Mam nadzieję, że mała nam kawału nie zrobi. Ale staram się nie panikować :-)

Witam!!!:-) mój synus śpi teraz. dzis mnie wystraszył... posmarowałam mu języczek nestatynką bo ma plęśniaweczkę , nakarmiłam a on mi zwymiotował w sumie tego dużo było... mam nadzieję że czasem u maluchów tak się zdarza. wydaje mi się że po tej nestatynie.

BLACK- szkoda że jeszce nie urodziłaś termin miłayśmy w sumie na ten sam dzień;-)
ja poszałam do szpitala 17 grudnia, pozniej powiedzieli mi że nie ma akcji więc chcieli mi zrobić cesarkę dopiero w wigilię, jak się nic nie zacznie. a ja w nocy skurcze dostałam z nerwów chyba i rano 18 zrobili mi. i całe szczęscie bo mały był owinięty pępowina 3 razy a na usg nie było tego widać. ale wierzę że urodziśz swoje maleństwo już lada dzień:tak:

a i co śniegu też uwielbiam:-) szczególnie narty ale w tym roku raczej nici:-(

dziś mój narzeczony pojechał po wózek:-) i mam pyatnie kiedy z maluszkiem można na pierwszy krótki spacer iść????

Ostatnia edycja:
BlackWizard nieźle napisałaś z tymi oczodołami..
A co do tego że 'przeze mnie' masz zamiar się odstroić to bardzo się cieszę że chociaż komuś pomogło to co napisałam.. Mam nadzieję że i Ty poczujesz się dziś dzięki temu o niebo lepiej..

pola997 jeżeli masz jak to weranduj go na początek po 5, 10, 15min... Tak po troszku, przez pare dni 5min póżniej kolejne pare 10min no i póżniej coraz to dłużej.

dorom5 no to świetnie że i wy gdzieś wyskoczycie i nie będziecie sami w dmou siedzieć. Udanego sylwestra w takim razie!

I wiecie co, ja już zmykam się szykować.. Mały zasnął (bo to jego godzina ok.2godz drzemki, więc mam czas aby coś się ogarnąć..

Życzę wam jak najlepiej spędzonego sylwestra, aby ten rok był lepszy od poprzedniego, aby wszystko co pragniecie się spełniło i aby miłość i spokój zawsze gościły w waszych domach i serduszkach.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009!!!​

Black Ja tez zamierzam sie łądnie ubrac:-) fryzure mam zawsze taka samą i makijarz też wiec jakos specjalnie orginalna niz w zwykły dzien nie bede:-p
dorom5To życze miłej zabawy!!
Galarecia Ja cie chyba znalazłam ale ne jestem pewna:-p reki sobie uciac nie dam, moze ta dziewczyna ma synka podobnego ale tak mi sie wydaje ze to twój profil:-p

:-:)-:)-:)-:)-( Własnie mierzyłam sukienke na studniówke i.... nie mieszcze sie w nia:-:)-:)-:)-( a co najgorsze w te druga ledwie wchodze:-:)-:)-:)-( a przeciez 2 tygodnie temu wygladały na mnie normalnie:baffled::baffled::baffled: Spaskudziłam sobie humor

Umi pamiętam jak ja przezywałam, że ciągle się w coś nie mieszcze hehe :-) U mnie zaczęło sie od spodni, pozniej bluzki i swetry robily się za krótkie, a najbardziej lamentowalam jak ulubionego zakietu nie mogłam w cyckach dopiąc :-D:-D:-D
Nie matrw się zmianami postrury, skoro rośniesz, to razem z Tobą rośnie Twoje maleństwo :-) Jeszcze troszkę i będziesz okrąglutka. Ja miałam tak, że im brzuszek się powiększał tym mniej się przejmowałam moją posturą. Choć i tak dużo nie przytyłam.

reklama
Do góry