reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzięki Dziewczyny, własnie mierze sobie temperature, zobaczymy co jest :happy:
Umi2 - Gdzie tam wyrodna Matka? :-p Ja raczej wyjde na tą nadopiekuńczą. Ale u mnie w rodzinie to każdy mi podstawia soczek pod nos, Babcia mnie odwiedziła i przywiozła mi czekolade gdybym miała ochote i mandarynki :happy: A ja później rosnę, i rosnę... :-D Wogóle to ja też jak nawet szybko idę, to mam zadyszkę, tak szybko się męczę. Ale jakoś nie przeszkadza mi to szczególnie :-)

reklama
Co prawda nigdy nie rodziłam,ale tak sobię myślę,że te żebra mogą Cię boleć od ułożenia maluszka. Co według mnie dobrze zwiastuje,że maluszek prawidłowo sobie leży i czeka aby się z Tobą przywitać.

Galarecia W takich sytuacjach wkurzam sie sama na siebie ze wyłaczyłam sobie opcje na NK kto mnie odwiedził:-p i teraz ja sie musze pomeczyc zeby cie odnaleźć, no ale lubie takie rzeczy. A tobie szybko poszło bo sprytna jestes:-p
Masz racje zrób sie na bóstwo zeby twój maż był zadowolony a głównie ty.

Black to jak masz snieg w razie czego twó luby pociagnie cie na sankach:-p a tak na serio to faktycznie nieciekawie by było.

Dorom Ja tez tak mam... mój chłopak kupuje moje ulubione cukierki mimo ze ja nie chce ale i tak je wchłaniam.

A ja mam dzis pecha ząb mi sie ukruszył i to dwójka!! ale naszczescie z tyłu. Miałam ja na wakacjach naprawiac ale jak sie okazało ze w ciazy jestem to stwierdziłam ze poczekam az bede mogła wziac znieczulenie... chyba jednak nie dotrwam:dry:
Ja tez sie dzis nigdzie nie wybiram moze tylko pójdziemy na pokaz sztucznych ogni na rynku a tak to śpimy:-p

Ja tam sniegu nie lubie, ale wiecie nie chce mojemu Kacperkowi pokazywac w przyszłości sniegu na zdjeciu:-(
Black Wypluj te słowa, jak śnieg spadnie w srodku kwietnia to sie popłacze:-( Wielkanoc to powinna byc ciepła a szczególnie lany poniedziałek:-) Eh Wielkanoc to moje ulubione świeta mimo ze prezentów wtedy nie ma:-p

A ja właśnie śnieg uwielbiam ;-) Co roku na narty jezdziłam, no ale w tym roku z wiadomych przyczyn muszę sobie odpuścić. No i moje psy cierpią trochę z tego powodu - wiadomo, husky, zaprzęgi i te sprawy. Mi też tego cholernie brakuje.

dorom5 zadyszka jest koszmarna. też to miałam. Pod koniec ciąży jednak jest najgorzej. Przejdziesz 1piętro i już nie ma sił..

Umi2 no ja jestem ciekawa czy mnie znajdziesz.. Będzie trudniej bo ja nie mam głównej fotki takiej samej jak tutaj..
Na bustwo oczywiście że mam zamiar się zrobić.. I może nawet nie tyle że dla męża ale tak jak napisałaś dla siebie. Przede wszystkim to ja muszę się poczuć jak laska.

reklama
Do góry