reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
pola997 a bierzesz no-spe? mnie lekarz kazał brac prze 3 miesiace brałam bo miałam dosc czesto takie bóle szczególnie na poczatku. ale ty jak widze jestes juz prawie na koncu:-)

na początku brałam również bo tak jak Ty miałam bóle. ostatnio z kolei miałam skurcze i też brałam , ale już kazał mi lekarz odstawić. ponoć takie bóle są już normalne:-) ale ogólnie czuję się jak tocząca beczka.:-D

ja mam bóle w okolicy pachwin ,ale mi się nasilają jak dużo chodzę, ogólnie czuję jak wszystko mi się tam rozciąga...:-( ale nie martw się BLACK już za parę dni koniec!:-)

Oj racja :-) Już nie mogę się doczekać. Choć trochę boję się nacinania.
Maleńśtwo mocno Cię kopie? Mój ginekolog mówił, że przed porodem dziecko powinno się mniej ruszać, a córcia jest pełna energii i daje mi coraz bardziej popalić :-)

Black eee 3 stopień to z pewnością poród jest blisko.
Pola mówisz że w tak młodym wieku nie planuje się. Ją zaszłan z ciążę w wieku 17 lat i jeszcze przed zajściem planowaliśmy z S założenie rodziny a byliśmy ze sobą dopiero kilka miesięcy. Ja byłam bardzo poważna jak na swój wiek i nie żałuję podjętej decyzji.

I ja miałam podobną sytuacje. Choć obecna ciąża jest raczej wpadką i zaskoczeniem, razem z narzeczonym planowaliśmy założenie rodziny, choć nie tak szybko. Ale teraz nie możemy się doczekać maluszka i nie żałujemy niczego.

reklama
Heh jest mała róznica miedzy planowaniem dziecka tak na przyszłosc a tak na juz;) My tez planowalismy dziecko a raczej dzieci bo nie wyobrazam sobie zebym miała tylko jedno ( syndrom jedynaczki ) z tym ze ja chciałam miec je jak skoncze 27 28 lat a mój T uwazał ze najlepszy wiek na dziecko to 22-24 lata bo jak twierdził nie chciał byc starym ojcem. No to teraz młodziutkim:p

Do góry