reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

GALARECIA - nie jej się nie ulewa raz na jakiś czas w sumie to może z 4 razy się zdarzyło że pawia sobie puściła :-p a teraz to może faktycznie od smoka bo zmieniłam butelkę bo Kuba wczoraj został sam z małą i oczywiście musiał popsuć :dry: ale dzisiaj już będę miała nową to powinno być ok :-)

KRYSTYNKA - jej dziewczyno ja myślałam że ty już na końcówce że się martwisz :-p nie masz co panikować jeszcze masz czas :-) i wstaw sobie suwaczek jakiś ;-)

EWI - dziękuje :-)

reklama
firanka - Łee, to nawet nie wiedziałam że to tak wygląda :happy:
lenka - Witaj, ja mam 20 lat, i również się cieszę że zostane Mamusią :-)
krystynka - No i co jej po mgr., skoro nie może mieć potomstwa :-( Przykre to. To taka przestroga dla takich kobiet, jak Twoja znajoma.
femme - Sliczna córeczka :happy:

Musze się pochwalić, że pisząc tego posta - mój Maluszek szaleje w brzuszku :-D

femme - oj kochana, widac jak corcia zawrocila Ci w glowie, i dobrze.. ;o) - mam dwa suwaczki;o)
dorom5 - niestety... nic sie nie da zrobic.. najgorsze jest to ze jej maz tez ma problemy, a nie chce sie leczyc bo twierdzi, ze wszystko jest ok...

krystynka88 - Moja kuzynka też chciała najpierw skończyć studia, a pózniej miec Maluszka. Ale znalazła dobrą prace, i tak ma 28 lat.. i.. :baffled: ..na tym koniec :-(
Teraz od jakiegoś czasu chce, a nie może zajść w ciąze :-(
No a ja mam 20 lat, i bede miała Dzidzie. Musi być jej przykro patrząc na mnie - nie wiem co czuje, ale tak sie zawsze zastanawiam co myśli...

dorom5 Ta twoja kuzynka napewno jest troszke zazdrosna i musi byc jej przykro. Ale jest młoda wiec trzymaj za nią kciuki napewno jej sie uda miec dzidzie:)

Kuzynka mojego T gdy sie dowiedziała ze jestem w ciazy powiedziała cos w stylu " takie gówniarze maja dzieciaka a ja nie moge" troche mnie to zabolało bo po pierwsze nie planowałam ciazy a po drugie to nie moja wina ze nie mogą miec dzici ze swoim mezem. Szkoda mi ich naprawde ale jakos było mi strasznie przykro gdy to usłyszałam od mojego T.

A tak poza tym to witajcie bo jeszcze sie nie przywitałam
femme cudne zdjecia:-)

Dorom5 - wiesz ja tez czesto gesto zastanawialam sie co ona mysli gdy patrzy na mnie z brzuszkiem... razem pracujemy, a ona nie moze zajsc w ciaze...zal mi jej.
Raz byla taka wsciekla bo taki tekst mi walnela, ze mi w piety poszlo... Oczywiscie na temat mojej "wpadki"... ja 20 lat ona duzo wiecej... ale rozumiem ja.

Witam,
żadko tu piszę ale często was dziwczyny podczytuję :zawstydzona/y:, jakoś brak weny .

Dziewczyny, ja tylko na chwilke... U nas wszystko oki... byłam dziś u gina... wsio dobrze tylko na cytolofie musze poczekac... przepisał mi tabletki anty dla karmiących ale sie wacham... czy któraś może sie wypowiedzieć na ich temat?
Ja brałam te tabletki nic nie szkodzą dla dziecka ale jeden warunek trzeba karmić piersią, i systematycznie przyjmować, żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam np tycie. Brałam je około roku ale nazwy niepamiętam :zawstydzona/y:, byłam zadowolona z tych tabletek.

No ja też, rozumiem. Oby im wszystkim sie udało, i żeby byli szcześliwi jak MY tu wszystkie :-)

A wogóle to poluje na MISIA na Allegro :-) I kurcze jeszcze nie upolowałam żadnego :-) Ale dam rade :-)

reklama
krystynka88 Eh pozostaje mi tylko za nia trzymac kciuki, ale i tak jestem do niej troche zniechecona z tego powodu mimo ze tak naprawde to nic mi nie zrobiła

Czasem tak sie zastanawiam czy to ze teraz jestem w ciazy to nie jest przeznaczenie, moze potem nie mogłabym miec dzieci, albo np (czarna wersja ) zgie w jakims wypadku i przynajmniej dziecko po mie zostanie:-) Chciałabym wiedzic co bedzie w przyszłosci

Do góry