umi2
Fanka BB :)
Oj to mnie wystraszyłyscie, no ale ide w czwartek na badania to sie akurat zapytam. Tylko kurcze moja mama miała zapalenia pecherza niedawno i ona nie mogła biedna siku zrobic a chodzic to juz w ogóle tak ja wszystko bolało, a ja to mam tak ze jak leze to wcale nie boli i jak stoje tez tylko z siedzeniem kicha. Miałam tak ból tylko ok 1,5 h ale macie racje lepiej dmuchac na zimne.
Mika Wczoraj własnie znalazłam ten przelicznik który opisałas i sie zastanawiałam czy wg tego powinnam liczyc
Dzięki wielkie za pomoc, eh troche techniki i człowiek sie gubi:-)
firankaFiranka da sie schudnac nawet z lentilkami ale jesli masz silną wolę wydziel sobie na dzien kilka a potem to juz nic słodkiego
Ja nigdy nie miałam samozaparcia dlatego musiałam całkowicie odstawiac kochane słodycze eh.
doromhehe wcale mu sie nie dziwie bo mam to samoz moim T. Jak lekarz powiedział ze bedzie chłopiec to taki dumny był ze szok, a po wyjsciu z gabinetu obdzwonił wszystkich kolegów, ale wiem ze z córeczki tez by sie cieszył:-)
Mika Wczoraj własnie znalazłam ten przelicznik który opisałas i sie zastanawiałam czy wg tego powinnam liczyc
firankaFiranka da sie schudnac nawet z lentilkami ale jesli masz silną wolę wydziel sobie na dzien kilka a potem to juz nic słodkiego
doromhehe wcale mu sie nie dziwie bo mam to samoz moim T. Jak lekarz powiedział ze bedzie chłopiec to taki dumny był ze szok, a po wyjsciu z gabinetu obdzwonił wszystkich kolegów, ale wiem ze z córeczki tez by sie cieszył:-)