reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi i dorom:) ===cieszcie sie cieszcie bo to naprawde najfajniejsze z calej ciazy:) jak brzuch jeszcze plaski a Ty czujesz ze cos w srodku sobie plywa:p i uderza tymi swoimi malutkimi nozkami i raczkami....i nie umiesz sobie wyobrazic jak to wyglada...i mimo ze wiesz ze tam mieszka i czujesz je nie mozesz uwiezyc ze tamjest i zyje bo Ty zyjesz....ja czulam te ruchy zawsze rano,lezalam w lozku i czekalaam a tu puk puk puk i od razu usmiech od ucha do ucha:)
a te pozniejsze ruchy to juz nie sa prawda takie fajne:p jak widzisz ze cos sterczy--i pukasz w TO (ja nigdy nie wiedzialam czy to noga czy reka)i mowisz "zabiesz to zabierz"albo jak ci skopie po pecherzu...uuu...najpiekniejsze sa te pierwsze ruchu krorych reka sie nawet nie wyczuje-----te "motylki" i "plywajace rybki":D
teraz tak sie ciesze jak widze pierwsze usmiechy i grrruchanie:p mojej nelki:p

reklama
teraz mam chwilke czasu, widze maly ruch tu dzisiaj...a gdzie pozostale bywalki??:-):-)femme, kaska, mika, chwilami, firanka, madzik,asiowo,oliwka i cala reszta
GDZIE JESTESCIE????

Hej kochane no i chyba bedzie koniec może coś sie kiedyś uda może do siebie wrócimy ale narazie nas nie ma.
Wiecie jak to boli on chce byc narazie moim przyjacielem a ja chce jego bo go kocham.
Poradzcie jak go odzyskać kiedy on taki uparty :-:)-:)-:)-(

Kaska19 - Ja najbardziej czuje ruchy gdy kłade się spać :happy2: Tylko czekam kiedy Maluszek zacznie kopać. Masz racje to takie ruchy jakby "motylek", czy "rybka" :-) Ale Tobie bardzo zazdroszcze, móc już przytulic się do tej istotki którą jeszcze tak niedawno nosiłaś pod serduszkiem :tak: I która kilka miesiecy temu dała Ci popalic kopniakami, hehe :-)
kornalka :) - Tak sobie czytam Twoje posty :-(
Jestem w zwiazku juz ponad 3 latka. Ale uwierz, że były chwile w których było bardzo ciężko. I uważam że jak na swój młody wiek dużo przeżyłam.
Mieliśmy przerwy.. w ktorych nie wiedziałam co robić, tylko chodziłam z telefonem i czekałam na dzwonek, na sms - cokolwiek. Wiem jak to boli :-( Wierzyłam że wrocimy do siebie, i wierze też że u Ciebie wszystko sie ułozy. Powodzenia.

hej mamy:tak:
Ja tylko na chwilke...
Mąż ma urlop wiec robimy gruntowne sprzatanie przed swietami...
Przemeblowalismy nasza sypialnie i pokoik od małej:-) jutro jak pogoda dopisze to to myje okna i piore dywany...
w ogole moge sie mniej odzywac... bo musze wykorzystac, ze P. jest w domku:tak:
3majcie sie!

U mnie było tak że chłopak miał iść już do wojska,zaręczyliśmy się (każdy o tym wiedział)planowaliśmy ślub jak tylko z woja wyjdzie i po dwóch tyodzniach okazało się ze w ciąży jestem-4tyg.
Powiedzieliśmy rodzicom tak"musimy przyśpieszyć termin śluby bo zostaniemy rodzicami":tak::tak: Bałam się strasznie ale był luzik,a teraz już prawie jestem dwa lata po ślubie i mam super synka i teraz to śmiać mi sie chce z tego:tak:

powiem wam ze z jego charakterem bedzie cięzko nawet nie chce mi dać 2 szansy a mamy dziecko.Tyle razy ja wybaczałam tyle razy ja sie starałam o wszystko. Kto jak nie ja pomagał mu kiedy wyleciał do Irlandii i było żle tylko ja na niego czekałam ja mu wybaczam ze nie ma pracy a on nie może poczekać z mieszkaniem 1,5 roku az skoncze szkołe.
Dziewczyny co myślicie o tym bo on mnie na gg zablokował i ja do niego że ma mnie odblokować i dać mi szanse bo mamy syna on mnie odblokował nic nie napisał a ja obiecałam że sie jutro nie odezwe tylko jak on bedzie chciał ??

Ostatnia edycja:
dorom5 Taki sam wiek ciazy:-) heh moze ten fakt sprawi ze tez bedziesz miała chłopca:-) Fajnie by było. Chociaz ja chyba po ciuchu mysle sobie ze nie wazne co byle zdrowe było.
A mój Kacperek kopie głównie jak jestem w szkole i siedze sobie spokojnie, albo teraz jak siedze przy kompie. Jak leze to jest spokojny no chyba ze nieswiadomie przekrecam sie na brzuch to daje o sobie znac.

Apropo tego pecherza to ja wczoraj myslałam ze sobie przeziebiłam tak mnie strasznie przez 1,5 godziny bolał i wydawało mi sie z chce mi sie siku a jak szłam to dosłownie nic... Miałyscie cos takiego?

KORNELKA - ja myślę że póki będzie widział że ty za nim latasz to będzie nie ugięty ... pokazałaś mu że Ci zależy itp to teraz daj mu czas niech sobie pomyśli i odezwij się za parę dni ... no ale miejmy nadzieje że to jednak on się pierwszy odezwie

reklama
mikus_a - Dziękuje :-)
umi2 - Masz racje, oby było zdrowe :-) Ale Bartek, to pewnie trzyma kciuki żeby byl chłopiec, hehe :-) To 3maj się kwietniowkowa Mamusio :happy2:
kornelka - Cięzko jest cos doradzić. Ale ja równiez uważam że powinnaś dać mu czas. Tak to jest z facetami, zauważy że nie piszesz, nie dzwonisz... itd. poczuje że coś jest nie tak, i to wtedy dopiero On bedzie chciał odzyskać Ciebie, i wasze dziecko :-)
femme w internecie, to pewnie Nineczka śpi :-)

Dobranoc :rofl:

Do góry