reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No ... ja nigdy bym się nie spodziewała takiego końca ... póki co jest dobrze i mam nadzieje że będzie już tylko lepiej ... a też miałam z nim przygody ... koszmar z nim przeżyłam ... ale ja jestem zdania że jak się przeżyje taki koszmar to już później to tylko z górki ;-) tylko nie wolno się poddawać i trzeba walczyć !

Widzisz Sheeppy mówiłam,że Femka dużo przeszła,ale ogarnęła się i jest gites. teraz ma bekę z tego,że wystarczyło lać takiego frajerskiego paznokcia i sam wrócił prosząc o szansę. Nie możesz się poddawać,jest wiele fundacji,tu na forum jeśli nie masz ubranek itp możesz napiszć do dziewczyn i dziewczyny na pewno pomogą i prześlą ubranka. Ja szukam kupca na wózek za 30 zeta,2 miechy używany tylko był,ale jeśli chcesz i znajdziesz kogoś kto przyjedzie z Tobą po niego do Poznania to dam Ci go za darmo. Nie łam się będzie si:tak:

Femka sorry ze podsumowanie Kuby,ale zasłużył wcześniejszym zachowaniem.

A ja dziś wstałam wcześnie (jak na mnie) :-) Bo miał przyjść facet od internetu żeby mi szybkość zwiększyć - i co? Olał mnie i nie przyszedł! Nawet nie zadzwonił! Tylko można się złościć :wściekła/y:
firanka - Oj, współczuje :baffled: Nienawidze strzykawek, i wszystkiego z nimi związanego. Ost. na pobieraniu krwi padłam, całe szczęście pielęgniarka zdąrzyła mnie chwycić :happy: Później musiałam leżeć z dobre 20 min. aż nie doszłam do siebie.
Ona_mika - Ja też biore antybiotyk. Na szczęście nie mam zawrotów, czuje się raczej dobrze. A powiem Ci że kiedyś miałam coś z układem moczowym, i też brałam na to leki. Mam nadzieje że nie wróci to okropieństwo do mnie w czasie ciąży :baffled: Hrr.
umi2 - Pewnie u mnie będzie tak samo :-) Telefony do wszystkich, hehe :-) No zobaczymy prze świetami co za Brzdąc jest pod serduchem :-)
sheeppy - Przestań :-( Nie pisz tak nawet :-( Masz dla kogo żyć!
femme - Nawet nie wiedziałam ile z was tyle przeszlo :-( Jesteście dzielne, naprawde :-( Wspaniale, że wszystko sie tak zakończyło! :-) Sheeppy u Ciebie też sie ułozy! :-)

firanka dobrze pisze sheppy ja tez moge pomoc...jakby co cuiuszki jakies zbedne mam.

a my wlasnie pijemy mleczko z kacperkiem,,,, kaze was pozdrowic:-):-)

Obecnie mieszkam w Swarzędzu - z rodzicami :-)
Bartek mieszka na Winogradach, okolice Słowiańskiej :-) Tak że bywam i tam :-)
Ale po narodzinach Maleństwa mamy problem gdzie kupić (bo planujemy kupic mieszkanko, nawet jeżeli tylko kawalerke :happy2: ) tu czy tu :confused: A Ty jaka dzielnica?

FIRANKA spoko :-p wiem że zasłużył ... ja nawet nie umiem znaleźć słów żeby opisać jakim dupkiem był ... ale ważne że się zmienił ;-)

DOROM - pochlastała bym tego faceta ... :-p

W ogóle to aż wstyd ! ale jeszcze z małą nawet na spacerku nie byłam :zawstydzona/y: dzisiaj może pójdziemy jak Kuba z pracy wróci ... o ile będzie pogoda ...
...Może dlatego ona taka jakaś niespokojna jest ? jak myślicie ?

OLENKA - a ty jeszcze tu ? :-) nie możesz się z nami rozstać co ?:-p

sheeppy firanka ma racje ...nie możesz się załamywać....bo masz dla kogo żyć a my cie przynajmniej psychicznie możemy potrzymać na duchu ....tu masz link na strone za0.pl === oddam za darmo <-> przyjmę za darmo gdzie ludzie oddają za koszta przesyłki różne rzeczy nawet łóżeczka io ubranka dla dzieci ....musisz żyć jesteś młoda dasz rade kochana ...jeżeli będziesz potrzebować ubranek ,kocyków ...to ja ci to wyśle...pomoge ci choć w ten sposób...

FIRANKA znam ten ból ...a jakie zastrzyki bierzesz i jaką dawke???a jak tam Nicole się sprawuje...????

FEMMKA normalnie super że tak się z wami ułożyło...ja jestem tego zdania co ty ,mże jak napierw jest burza to potem cisza...czasem jest tak że wszystko pięknie cacy a jak coś nie tak to ludzie się rozchodzą,nawet po wielu latach bycia ze sobą..

reklama
Noo dokładnie femme :-) Ja jestem strasznym śpiochem, więc byłam troszke zła :dry: Ale z drugiej strony mam przynamniej "dłuższy dzień" :-)
Dopóki moge będe sie wysypiać :-) Po narodzinach pewnie nie będzie tak kolorowo ;-)
Aaaa, zapomniałam napisać - dziś byłam u kuzynki - opiekuje sie 6 miesięczną Wiktorią :-)
No i odezwał się instynkt macierzyński :-p Przesłodka dziewczynka :happy:

Tymczasem lece do mojego Bartoszka w str. Poznania :-)
Pozdawiam Mamusie.

Do góry