reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To mnie uspokoiłas Sheeppy. No, ja też już nie moge się doczekać kiedy mój Maluch się wypnie :-p
A powiedz mi, bo pewnie wiesz :-) Jest możliwe że zobacze np. nóżke? ;-) Jak Dzidziul będzie się wyciągał, lub coś? :-)

reklama
dorom5 mój mały jak ja daje reke na brzuch to sie uspokaja ale sie rusza a jak mój T to cisza... Chyba ma respekt przed tatusiem.
sheeppy Kiedy sie zaczna takie mocne kopnięcia? Bo ja juz bym chciała zeby mi jakas stópka albo cos innego wyszło:-)

u mnie stópka nigdy nie wyszła, ale pewnie dlatego że Nikuś leżał w brzuszku głową do góry a nóżki miał na dole zaklinowane.. a kiedy się wypina kurczę, niech pomyślę, jak brałam ślub w listopadzie to akurat był wypięty i było w sukience fajnie to widać, a to był początek 6go miesiaca

sheeppy hm... poczatek 6 miesiaca? Ja mam problem jesli chodzi o te miesiace bo skoro ciaza trwa 9 miesiecy a one z kolei maja 36 tygodni to czemu wszedzie jest 40 i jak wtedy liczyc te miesiace? ja bedac w 20 tygodniu mam 5 miesiac czy 4 ?
Chyba to po chińsku rozumuje

ciąża trwa 40 tygodni od dnia ostatniej miesiączki jakoś tak
no w 20 tyg wkroczyłaś już w 5 miesiąc...w ostatnim miesiącu wchodzisz w 9 miesiąc, i dopiero jak się ten 9 miesiąc skończy, czyli po 30 dniach, jest koniec ciąży.. tak jakby w pierwszym dniu 10 miesiąca :-D
też to chyba jakoś po chińsku wytłumaczyłam :-D

ja sie tylko zamelduje...jak zwykle nie mam czasu...wlasnie sie pakujei jest tego mnustwo :szok:

jednak jutro wieczoree ide na "swoje":-)

mam nadzieje ze jeszcze dzis wieczorem znajde chwilke by popisac

Dobrze że założylaś taki wątek.. ja mam 17 lat i urodze w marcu , jest to mlody wiek ale nie przejmuje sie tym co inni myślą ;) Ja jestem dumna z siebie że dam nowe życie.. i nie ważne w jakim wieku. :) Pozdrawiam . ;*

Mamuski gdzie jestescie!!!:-(
Mam eska od Polnej:
" Była dziś wizyta- dziś nie wyjde!! Maja mi zrobić jutro tomografie i wtedy będą wiedzieli, co zrobić!! Ale ten prof twierdzi, ze raczej to zostawia i beda obserwowac, chyba, ze ta wegetacja jest jakas krucha i bylaby mozliwosc zatkania pluc to mi usuna!!Kurcze troche sie boje, zreszta powiedzial, ze mialam duzo szczescia ze mi to w domu nie odpadlo, bo by mi poszlo w pluca i zatkalo i KAPUT:crazy: Pozdrow wszystkie i podziekuj, ze trzymaja kciuki:-)"
Magda witaj:-)zagladaj do nas czesto:tak:
Olenka mam nadzieje, ze jeszcze zajrzysz do nas -a jak nie to pisz do ktorej z nas:-)

reklama
oleńka19 - Super, iść na "swoje" :-) Zazdroszcze :-) Mnie kiedyś też to czeka - mam nadzieje, jak narazie z rodzicami :-)
Maaggda_ - To rodzisz mniej-więcej miesiąc przede mną :-) Mój termin to kwiecień. Gratuluje :happy2:
umi2 - Zawsze gdy widze Twój suwaczek, myśle o Naszych Kruszynkach :-) Taki sam termin (138dni) jeszcze długa droga przed Nami :-) Tylko że ja jeszcze nie znam płci.. psikus będzie jak też będę miała chłopczyka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry