reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie dziewczyny :) chcę Wam pokazać jak maluchy szybko rosną :) otao moja mała królewna !

w szpitalu mam 2 dni:) Sunp0119.jpg

mam 2 tygodnie SUNP0173.JPG

mam 3 miesiąceSUNP0280.JPG

mam 9 miesięcyDSC00100.JPG

mam 16 miesięcy Zdjęcie005.jpg

pozdrawiam wszystkie mamusie:)

BASIA w dniu twojego święta ,życzę ci byś była zawsze uśmiechnięta,dużo pociechy z męża i radości z córki ,zdrówka pięniązków oraz miłości...

NATILA20 witam ..śliczna twoja córeczka a czas masz racje płynie szybko i nasze dzieci tak szybko rosną że nie zdążymy się nacieszyć malusim dzieciaczkiem ,bo już zaczynają chodzić...

POLNEJ strasznie mi szkoda ..ci lekarza ciągle przekładają terminy a ona biedna się denerwuje i nie wie co ma myśleć ..porażka ...trzymaj się kochana

OLEŃKA no co ty nie zapomnimy cię ...będziemy eskami cię bombardować..z czasem sobie założysz internet...fajnie że już będziesz na swoim...

GALARECIA mi się wydaje że mały łakomo je i nałapie się powietrza ....dlatego potem mu się odbija ..a jak ulewa to też jest tak że powietrze się odbija tylko z pokarmwm i dlatego łapie go czkawaka...a jakich butelek używasz????

oliwka używam butelek NUK-a tych zeby właśnie nie łapał tak powietrza.. Jedna kosztowała mnie ok.20zł.. A smoczki canpol bo one kształtem najbardziej Adasiowi odpowiadają a pasują do tych butelek.

galarecia ciesze sie strasznie...w koncu cisza i spokoi, wszystko robie tak jak ja chce i kiedy chce- to mi sie marzy:-D fakt bedzie skromnie bo tylko pokoj lazienka i kuchnia ale od czegos trzeba zaczac;-)

oliwka, baska no mam nadzieje ze bedziecie pamietac:-)

natila witaj...sliczna masz coreczke

Oliwka dziekuje za zyczenia:-)

Polna pisala mi przed chwila, ze nie chca jaj na przepustke wypuscic.. jeszcze jutro bedzie rozmawiala ze swoim lekarzem - moze sie uda:baffled:

Galarecia nie mam pojecia co Cio poradzic.. U nas poskutkowalo zmienienie smoczka na mniejsza dziurke.. lena tez sie wkurzala ale nauczyla sie pic wolniej.. zreszta z czasem to samo przechodzi..

Olenka a powiedz mi ajkbysmy mogly zapomniec?? Bylas tu z nami od poczatku.. nie gadaj glupot.. najlepiej to umow sie z ktoras z nas, ze co tydz np bedziesz psiala eska co u Was:-)

oleńka nawet nie masz pojęcia jak mi się tak marzy iść na swoje.. Nawet w jednym pokoju z kuchnią i łazienką.. Ale na własnym.. A póki co to męczyć się muszę..

Baśka dzięki za radę.

Oleńkaa spróbuj sie nie zgadać... to wynajme detektywa, zdobęde adres, przyjade, i kopniaka dostaniesz... żartuje oczywiście... fajnie że nareszcie na swoim, a że jeden pokój to akurat najmniej istotne, liczy sie to że we troje...
Oliwka a wstawiłam kiedyś zdjęcie mojej rodzinki... hehe, fajnie to brzmi twojego męża :-p na ten status musi jeszcze poczekać z 1,5roku :-) a jak na kolanach nie poprosi to jeszcze dłużej :-p
Basiu a więc i ja życze wszystkiego naj...
Polna trzymam za ciebie kciuki kochana... nie dość że sietakbiedna stresowała to jeszcze ją tam przytrzymują...
Basiu, Asiowo Ależ wam zazdroszcze że sie spotkać możecie... też bym chciała, ale mnie to mój w zeszłym roku jak był w woju to do siostry na urodziny do wrocka puścic nie chciał więc teraz o jakims zjeździe nawetmowy nie ma... gdybym teraz coś powiedziała to by powiedział, a jedź tylko małego zostaw, ale po pierwsze bałabym sie go z nim zostawić (tak jak kiedyś pisałam do tej pory raz zmienił mu pieluche, a o ubraniu lub rozebraniu wogóle nie ma mowy) a po drugie jakby przyszło co do czego to robił by wszystko żebym nie pojechała...

A ja wczoraj z Kacprem położyłam sie w naszym łóżku i o 20 zasnęliśmy, obudziłam sie o 1 i w szoku byłam, tyle godzin spał, i obudził sie w sumie bo ja wstałam, a M biedny położył sie na wersalce w drugim pokoju... :-p nakarmiłam małego o 4 sie obudził bo brzuszek go bolał (daje espumisan i plantex ale ten nocny ból nadal jest) o 5 zasnął i spaliśmy do 9 :szok: aż mnie głowa boli, chyba za dużo spałam...

AHA, i witam nowe mamusie...

reklama
My własnie wróciłysmy ze spacerku, jejku, zmarzłam:-D a Paulina smacznie spała przez 2 godziny:tak:

Polnej to naprawde współczuje!!! Mam nadzieje, ze chociaz na weekend ja wypuszcza:zawstydzona/y:

ooo Kasiu... to pospaliscie:tak: pozazdroscic:tak: z Toba to małemu dobrze sie spi:tak:

Olenka... super, ze bedziecie na swoim:tak: My tez zaczynalismy od pokoju z kuchnia, ale to było wtedy gdy mała była jeszcze w brzuszku:-D a wyprowadziłam sie stamtad głownie przez rodzicow P., ktorzy mieszkali blok obok, gdyby nie to, to bysmy pewnie w kawalerce mieszkali za 200zł:zawstydzona/y:ehhh

Do góry