reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiecie, to dziwne bo mój Adaś po jedzeniu odbija dwa razy a póżniej jak już jest ok godziny po jedzeniu to odbija, mocno ulewa i łąpie go czkawka.. I ustaje dopiero gdy zaśnie.. Aż nie wiem co robić..

oleńka widać że nie nadrabiałaś zaległości.. Bo ja pisałam wcześniej że mąż mi właśnie nie chce w niczym pomagać tylko wraca zmęczony z pracy i myśli aby tylko pójść jak najszybciej spać.. I teraz napisałam dziewczynom że wczoraj właśnie odziwo ja prawie nic nie robiłam wieczorem przy małym bo się postawiłam..
Przykro że Cię nie będzie z nami. Ale jak tylko będziesz mogła to zaglądaj i pisz.

uka witam nową mamusię.

Baśka wszystkiego najlepszego, pociechy z Twojego faceta, z LEnki , szczęścia, pieniędzy no i przede wszystkim dużo zdrowia!

reklama
witam :D

mam chęć wkręcić się w temat, ciekawe rzeczy tu opisujecie :rofl2:

ja mam ten problem, że mój siedzi po pracy na kompie, tylko przywita się z małym i już go nie ma :/

Galarecia dziekuje za zyczenia:-)
A co do objawow to pamietam, ze Lena tez tak miala:tak: Lekarz nam wtedy mowil, ze poprostu za lakomo jadla:tak: kazal zmniejszyc dziurke w smoczku i wszystko sie unormowala.. ale jesli Cie to niepokoi to idz do pediatry:tak:
Asiowo Lenka na tym etapie, co jest teraz to raczej Paulinke potraktuje jak lale:-D:tak: wiesz strasznie ciekawska jest.. na poczatku i tak bedzie siedziala uwieszona mojej nogogi, bo zawsze tak reaguje jak widzi kogos nowego:-)a potem jak sie rozszaleje to bedzie sie wyglupiac.. Przynajmniej zobaczysz, co Cie czeka za rok:-p:-p:-pŻywe srebro normlanie:-)

Mam eska od Polnej:
"Hej:-) Jestem po echu ale nic mi nie powiedzieli!!A co najwazniejsze profesora nie ma:baffled: i mowia, ze prawdopodobnie bedzie dopiero po 16 grudnia:baffled: jedni mowia, ze jest chory a inni ze w Rzymie na jakism spotkaniu:baffled: nie wiem czy chca mi robic dzisiaj jakiej badania i co planuja!! Jak tylko dorwe lekarza to spytam sie czy mogliby puscic mnie chociaz na weekend!!"

Baśka wszystkiego naj, naj, naj. Dużo zdrówka i miłości
oleńka a kiedy dokładnie się pożegnamy? Mam nadzieję że w razie możliwości będziesz do nas zaglądała.

a ją właśnie czekam na wizytę u gina. Kolejka jak ciort. Mam nadzieję że te moje krwawienia to tylko skutek brania tabletek anty.

oleńka rozumiem bo ja sama na początku nie byłam w stanie często wchodzić i wszystkiego czytać.. A Ty jeszcze masz tą przeprowadzkę..

Baśka Ale jak ma mniejszy otwór w smoczku to się złości bo mu mało leci.. A poza tym wcześniej tak nie miał tylko dopiero od paru dni, a duży otwór w smoczku ma już ponad miesiąc..

Galarecia rozumiem.. Ja tylko wiem, ze Lena jadla jak szaleniec:tak:potem byl bekus a potem jedna fontanna, druga fontanna, a potem jeszcze odbijala po jedzeniu dlugo:baffled:

Ewi dziekuje za zyczenia:-)i daj znac po wizycie, co Ci gin powiedzial

Witam :) (jestem tu nowa)

ona Mika , moja córeczka też urodziła się 30 .07 ale 2007 r , czas płynie jak woda .Jeszcze niedawno moja córcia była taka maleńka jak twój synek ( jest śliczny )

reklama
natila20 witam!

oleńka fanie masz.. Już w niedzielę na swoim.. Też bym tak chciała.. Tylko szkoda że nie będziesz miała neta w domku.. A wogóle jak przygotowania?? Czeszysz się??

Do góry