reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie i ja:-)

galarecia to maasz malego glodomorka w domu...dobrze ze maz cie wyrecza....ja na szczescie dobrze sie czuje (tfu, tfu)

asiowo Paulinka fajnie sypia...szkoda ze moj tak nie chce:-(

kasia naprawde niedlugo was opuszcze....do konca tego tygodnia....jestes chyba jedyna osoba ktora zauwazyla to ze napisalam ze SIE WYPROWADZAM I JUZ NIE BEDE TUTAJ ZAGLADAC.. NIESTETY :(

Ostatnia edycja:
reklama
Basiu... a jak tam u Ciebie przed swietami? Duzo roboty, bo teraz wydaje mi sie, ze mało wygodny czas na odwiedziny... zawsze jest tyle roboty przed swietami:tak:
P. ma urlop w przyszłym tygodniu i tak naprawde zostaje juz tylko ten tydz przed swietami... chyba, ze odwiedzimy Cie w przyszłym roku:-p

Olenka... mała tak ładnie sypiała jak skonczyła 3 meisiace, pozniej sie zepsuła, a odkad dostaje kaszke wieczorem, znow ładnie spi:tak:

czesc wspulczuje ale niemartw sie bo moja kolezanka miala tak samo ale gdy urodzila facet zmadrzal i wrucil......Mysle ze twoj facet zmadrzeje i wruci........Pozdrawiam

Czesc wszystkim obecnym i przyszlym mamom ja urodzilam synka w wieku 21 lat i powiem szczerze ze chcialam nawet szybciej zostac mama ale staralismy sie ok rok wiec tak wyszlo ale wygladam bardzo mlodo i nawet ostatnio dostalam bilet do cyrku do 15lat gdy szlam z kolezanka to facet zapytal sie jej czy bedzie dobra mama i mnie pusci.Oczywiscie poszlo to w zart ale slysze na ulicynp: ze dziecko ma dziecko niezbyt przyjemne uwagi.......... Moim zdanie to indywidualna sprawa kto i kiedy ma dziecko.

Asiowo jak Tobie pasuje:-)daj znac kiedy bedziesz wiedziala juz na 100% a ja wtedy Ci napisze czy mi odpowiada:tak:Ja mieszkam z rodzicami wiec duzo roboty to nie mam:-pzreszta w wt robilam porzadki w pokoju wiec spokojnie:tak:Jak bedziesz cos wiecej wiedziala to pisz tu albo na kom:-)
Uka witaj
Olenka ja tez widzialam, ze napisalas to:-(szkoda.. a nie bedziesz np w weekendyw domku, zeby wpasc do nas i cos naskrobac??:tak:

ok:tak: to pogadam z Pawłem i w przyszłym tygodniu sie umowimy na nastepny tydzien:-p:-p:-ptylko pamietaj, ze Paline musze wziac ze soba:zawstydzona/y:

Olenka... ja tez zauwazyłam:zawstydzona/y: Przykro mi..., ale mam nadzieje, ze bedziesz miec mozliwosc gdzies zagladania na neta, chociaz raz w tygodniu!!!

Asiowo wiem, ze Paulinke bierzesz ze soba - w ogole nie ma innej opcji.. chetnie poznam tego smieszka:tak:mi to nie przeszkadza.. Lenka bedzie pewnie strasznie zainteresowana mlodsza kolezanka:tak::-)

reklama
asiowo mam nadziej e ze moj Kacper sie naprawi...oby sie bardziej nie zepsol;-)

baska co drugi tydzien bede napewno u mamy w te dni kiedy bede w szkole ona bedzie go pilnowac...mam nadzieje ze dam rade do was zagladac...

uka witaj... a ludzie niech sobie gadaja glupie komentarze...zazdrosni są i tyle:-D

jeju teskno mi bedzie bez was...

Do góry