reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
nie za wcześnie na takie urozmaicanie diety?
ja kaszke zaczelam dawac zeby maly wiecej spal a pozatym malo przybieral na wadze a teraz 210g na tydzien wiec mysle ze nei zaszkodzi zreszta obserwuje i nie widze zmian zadnych a kupki to tak robi ze nawet po twarzy nie widze <wczesniej widzialam gdy robil> z taka latwoscia mu ida wiec nei widze zeby mu to przeszkadzało

ja kaszke zaczelam dawac zeby maly wiecej spal a pozatym malo przybieral na wadze a teraz 210g na tydzien wiec mysle ze nei zaszkodzi zreszta obserwuje i nie widze zmian zadnych a kupki to tak robi ze nawet po twarzy nie widze <wczesniej widzialam gdy robil> z taka latwoscia mu ida wiec nei widze zeby mu to przeszkadzało
a konsultowałaś to z lekarzem? czy na własną rękę?

internet i niektore dziewczyny tez juz podawaly wiec chcialam sprawdzic ... a lekarza nie pytałam bo nie byłam od tamtej pory jeszcze

mi kazali podawać małej kaszkę ryżową, ale takie zatwardzenie miała, że patrzyła w oczy z pąłaczem i musiałam pomóc... odstawiłam i zadzwoniłam do dr i zaczęłam ochrzaniać, a ona do mnie: chodziło mi o kleik ryżowy, nie wiem dlaczego powiedziałam kaszka ryżowa... :eek: Pani dr zakręcona jak tralala... Ale na razie odpuściłam i poczekam tydzień. Moim zdaniem za wcześnie kazała mi podać...

ja też już zagęszczam mleko kleikiem :tak: , bez konsultacji z lekarzem , nie mogłam znieść jak mały pił mleko i było słychać jak mu to po jelitkach jeździ a teraz i kupki ładne robi i najedzony , nie marudzi więc myślę że wszystko w porządku ;-) , jakby było inaczej to bym nie podawała , zresztą przecież każda z nas chce jak najlepiej dla swojego malucha :-) prawda ?

ja też już zagęszczam mleko kleikiem :tak: , bez konsultacji z lekarzem , nie mogłam znieść jak mały pił mleko i było słychać jak mu to po jelitkach jeździ a teraz i kupki ładne robi i najedzony , nie marudzi więc myślę że wszystko w porządku ;-) , jakby było inaczej to bym nie podawała , zresztą przecież każda z nas chce jak najlepiej dla swojego malucha :-) prawda ?
prawda :tak:

Amen :tak:

Jutro kupię kleik i zobaczymy jak zareaguje na niego.

reklama
Do góry