mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ja bym chyba raczej zamiast śniadankowego mleka wprowadziła zeby na noc brzuszka nie obciążać...Wprowadz np zamiast sniadanka-rannej porcji mleka-kaszke. Lub jak wolisz na kolacje przed snem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym chyba raczej zamiast śniadankowego mleka wprowadziła zeby na noc brzuszka nie obciążać...Wprowadz np zamiast sniadanka-rannej porcji mleka-kaszke. Lub jak wolisz na kolacje przed snem
Ja bym chyba raczej zamiast śniadankowego mleka wprowadziła zeby na noc brzuszka nie obciążać...
hejHej Kobietki. Mam synka który ma 3 miesiące i 9dni. Czy wy swoim maluchom oprócz mleka dajecie do jedzienia coś innego????
mozesz kupic gotowy w sklepie, jest kukurydziany i ryzowy i poprostu dodajesz do mleczka...ja np na 6 miarek mleczka dodaje 2 kleiku i wychodzi takie gestsze mleczko...no i oczywiscie dziurka do smoka wtedy wieksza;-)kleik? a jak to sie robi?
katrenkimozesz kupic gotowy w sklepie, jest kukurydziany i ryzowy i poprostu dodajesz do mleczka...ja np na 6 miarek mleczka dodaje 2 kleiku i wychodzi takie gestsze mleczko...no i oczywiscie dziurka do smoka wtedy wieksza;-)
Na jakim forum nas zdradzasz?
wiesz ja daje jej tylko raz dziennie przed spaniem i tylko 2 lyzeczki zeby troszke dluzej spala, a ztym przybieraniem to tez wcale sensacji u nas nie ma..jak sie urodzila byla na 91 centylu bo byla duza a terasz jest na 70 centylu.... wic mysle, ze jej te dwie miareczki nie zaszkodza, mojej bratowej polozna kazala dawac juz od miesiaca bo mala ciagle jesc chciala.....generalnie smakuje jej i nie zadnego problemu odkad wcina takie mleczko na noc wiec chyba przy tym zostanekatrenki
Miałam się ciebie pytać, dlaczego ty wogóle dajesz juz kleik..? Dopiero co 3 m-ce twoja córcia skończyła... a kaszki są z tego co pamietam 4+...
Tzn rozumiem jak mamy dają jak dziecko nie chce jeść duzo mleczka i słabo przybiera ale ty chyba nie masz tego problemu...
no chyba ze ja sie myle...