D
dziunka24.
Gość
Jak ja bylam malutka to mama musiala miec dwie duze butle mleka na jedno karmienie, a trzecia w zapasie - mialam kilka miesiecy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja sie lepiej nie wypowiadam ile moja parówa je
to ja sie lepiej nie wypowiadam ile moja parówa je
no pochwal sie:-)
hahhahahah - to sie nazywa spust...Jak ja bylam malutka to mama musiala miec dwie duze butle mleka na jedno karmienie, a trzecia w zapasie - mialam kilka miesiecy:-)
ja to czasami mam wrazenie ze wy myslicie ze ja te mleko w dziecko wpycham... i że tuczę pozwalając tyle jesc..
kiragold
no nie badz taka - powiedz,powiedz - ladnie prosze :-)
ja to czasami mam wrazenie ze wy myslicie ze ja te mleko w dziecko wpycham... i że tuczę pozwalając tyle jesc..
Mary nie przejmuj sie:-)wazne ze dziecko zadowolone i najedzone jest z czasem jak zacznie sie wiecej ruszac wszytsko sie unormuje:-)moja Maja tez strasznie duzo jadla a teraz zrobil sie z niej niejadem:-(
Eeeee no to tak jak moja - phi... żadna rewelacja... ;-):-)no dobra 900 ml/1 litr na dobe ja bylam taka sama
u mnie bylo to samoJak ja bylam malutka to mama musiala miec dwie duze butle mleka na jedno karmienie, a trzecia w zapasie - mialam kilka miesiecy:-)