katrenki
Fanka BB :)
tak, ale ja dodaje kukurydziany...bebiko chyba...a ty juz dajesz malej? czy zle kojarze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ale ja dodaje kukurydziany...bebiko chyba...a ty juz dajesz malej? czy zle kojarze?
No tak - z przesady w przesade...Mary nie przejmuj sie:-)wazne ze dziecko zadowolone i najedzone jest z czasem jak zacznie sie wiecej ruszac wszytsko sie unormuje:-)moja Maja tez strasznie duzo jadla a teraz zrobil sie z niej niejadem:-(
passiNo cóz - moja pobiła wczoraj samą siebie. Zjadła 480 ml! średni jada koło 600, ale 480 to przesada jednak. Jesli stan się utrzyma lądujemy u lekarza . Je około 150 ml kleiku na dobe być może dlatego zjada objętościowo mniej sama nie wiem?
Passi nie żartuj.
Toż to całkowita synchronizacja Idy z Malwą
Właśnie na innym forum pisalam dokladnie te same slowa
"Malwina wczoraj przeszła samą siebie" :-)
Z tym, że ona zjadła 515 ml w ciągu całego dnia.
O 14 00 zjadła 60 ml
O 16 00 zjadała 30 ml
O 18 00 olała całkiem jedzenie czyli 0 ml i darła się jakbym ja ze skóry obdzierała- tak bardzo nie chciała jeść
Dopiero o 21 30 zjadła 110 ml
W tyg idę jej zbadac krew i mocz- nie wiem co ona wyprawia.
passi
Na pewno nie jest bez znaczenia fakt ze kleik podajesz. Jednak mimo wszystko skonsultowałabym to z lekarzem bo to naprawde malutko...
W takiej sytuacji pilnowalabym zeby przede wszystkim piła(!) - bo najedzona moze byc po kleiku ale plyny powinna przyjąć...
Eeeee no to tak jak moja - phi... żadna rewelacja... ;-):-)
jakies 2 tyg to fakt (Sonia 14.11.09) ale nie wydaje mi sie to az tak dużą róznicą... ;-)mary no tak tylko ignas jest zdziebko mlodszy od twojej soni miesiac?2 tygodnie?
Passi nie żartuj.
Toż to całkowita synchronizacja Idy z Malwą
Właśnie na innym forum pisalam dokladnie te same slowa
"Malwina wczoraj przeszła samą siebie" :-)
Z tym, że ona zjadła 515 ml w ciągu całego dnia.
O 14 00 zjadła 60 ml
O 16 00 zjadała 30 ml
O 18 00 olała całkiem jedzenie czyli 0 ml i darła się jakbym ja ze skóry obdzierała- tak bardzo nie chciała jeść
Dopiero o 21 30 zjadła 110 ml
W tyg idę jej zbadac krew i mocz- nie wiem co ona wyprawia.
Dziewczyny, zamierzam za tydzień wprowadzić jabłko, ale też mleczno-ryżowe kaszki. Moje pytanie: taka kaszka jest w porze posiłku zamiast mleka, czy jak