Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Marcelek też uwielbia maślankę, szczególnie smakowe np truskawkową ma dzisiaj. Smakuje jak normalny jogurt ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kira a Ty nigdy nie dawałas maluchowi witaminy D? My chyba tutaj wszystkie dajemy teraz znowu po lecie kiedy była przerwa, albo witaminkę D albo omega med, albo tran albo....
maslanki i kefiru sama nie dawalam OLinkowi choc on mleczny potworek, bo sama nie mam zwyczaju pic.
A jeszcze chciałam Was laski spytać odnośnie jedzenia - jakie macie jeszcze pomysły na mięsa do drugich dań dla maluchów?
Marcelowi ostatnio dopisuje bardzo apetyt i zjada dwa dania. Przed drzemką zupe, po drzemce drugie danie. Ogólnie On jest mięsożerca i lubi miękkie Wiadomo, nalesniki, placuszki itp ale z mięsa jakos nie mam pomysłu. Zje rybke w każdej postaci bo miękka, mielone, klopsy, gulasz. To tyle Co jeszcze?? Czy wasze maluchy jedza miesiwko jak popadnie?? Bo młody lubi miekkie - wygodnicki. wiadomo gryza kotleta np kurczakowego od nas wezmie ale zeby tak zjesc samemu do pełnego obiadu to ciezko mu to przeżuwanie idze :-(