reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
śledź w śmietanie z ziemniaczkamiCo jutro na obiad maluszkom serwujecie, bo pomysłu nie mam
martolinka
Już raz jadł i mu smakowało pokroiłam mu w paseczki i zajadał się
martolinka
Iza ja uwielbiam ryby pod każda postacia i dużo ich jemy . Antoniusz jako dziecko morza nie ma wyjścia robie na parze, klopsy , smazone , pieczone , w galarecie . mmmm
Mamy zaprzyjazniony sklep rybny i wiem kiedy warto tam kupic , a kiedy raczej uciekac gdzie pieprz rośnie... niestety takie sa nasze realia.
Mamy zaprzyjazniony sklep rybny i wiem kiedy warto tam kupic , a kiedy raczej uciekac gdzie pieprz rośnie... niestety takie sa nasze realia.
AniaSm
Fanka BB :)
dziewczyny kupiłam ostatnio mieszankę mrożoną fasola zielona , marchew i kolby kukurydzy(te malutkie) i nie wiem czy mogę je dawac Kubie , a jeśli tak to lepiej je blendować czy tak w całości do gryzienia ?
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Jakis czas temu robilam rosołek i jak zwykle duze kawałki marchewki gotowałam w nim ... postawilam talez na stole oczywiscie w sordku marchewki byly i wrocilam do kuchni po łyzke ... jak wrócilam Pawel siedzial na łozku obok i wcinał marchew z zupy zreszta codziennie sniadanie mamy kanapke 1-2 najlepiej z serkiem smietankowym je slicznie sam na krzesełku oczywiscie cały umazany a no i obiad daje tez w postaci BLW szkoda ze od pocztaku nie robilismy tak ... widze kiedy Paweł naje sie a kiedy chce wiecej przy kolejnej dzidzi napewno bede stostowala BLW
reklama
Kasiula - ja tez juz dawno małego nie karmie, wszystko zjada sam, nawet zupke - wyjada kluski i warzywka a potem miseczke do gory i pije z miseczki zupke, drugie danie tez sam - przewaznie je raczkiami ale widelec obowiazkowo w raczce musi trzymac.
NIe moge uwierzyc ze te nasze szkraby juz takie duze są
NIe moge uwierzyc ze te nasze szkraby juz takie duze są
Podziel się: