reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
hahahahahaha ja tez gotuje wlasnie młodemu kalafiorową :) a my mamy bigos - mój pierwszy w zyciu bigos. I nawet wyglada i przypomina go :D
o kurcze a ja nigdy jesczez bigosu nie gotowąłam ale musze się keiyś wreszcie zawziąć. Tak samo pierogów nigdy nie robilam. Aż wstyd.

Moje dziecko dziś zjadło chlebek z almette. Generalnie mamy na tapecie jogurty i twarożki. Jesli cos ma zjeść to tylko z jogurtem lub twarogiem. Ale niestety nie zawsze dziala.

Asiuli bardzo smakowała polędwica wg sposobu przygotowania Marty:tak: co lepsze, Julce też, a to nie lada sztuka jej się przypodobać:-D

Asia od tygodnia chyba nie dostała już słoika. U teściowej również:tak:

reklama
Marcel ostatnio obiad słoikowy dostał na swój roczek a to tylko dlatego ze bylismy u teścia i nie chciało mi sie bawić w gotowanie a niestety nic nie zostało z dnia poprzedniego. Takze to juz m-c i tydzien bez słoikowego obiadu a tak poza tym incydentem to obiady gotowane w domu zaczoł jesc pod konniec wrzesnia, jednakze owoce dostaje słoiczkowe z racji tego ze bananów ani jabłek nie chce gryzc a nie chce mi sie tego mixowac zeby wymieszac mu to np fajnie z serkiem i biszkoptem. Jeszcze troszke ząbki poodrastają to i za to sie wezmiemy

Do góry