reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Mjemu też makrela smakowała ale ja jestem jakaą przewrażliwiona co do ości i dostaje troszeczkę.

A jakaą jest bezościowa rybka?

DZIUNKA jak robisz tego dorszaw tym sosie?

KUrcze nie wiem kiedy małemu przejda kupki i poliki czerwone pośmietanie ;/ Oby kiedyś przeszło....

Mój dzisiaj dorsza (smażonego co prawda ale troszkę) ze smakiem podjadał z mojego talerza. I nawet frytkę lobuz jeden ukradł! i zjadł o dziwo a chrupiąca bardzo była bo z piekarnika. No cóż, od jednej nie umrze a nich no się troche przełamuje do róznego żarelka. Na swój obiadek zjadł cąły sloiczek jakiejś tam potrawki z rybki bobowity

Alicja wcina pstrąga smażonego aż jej się uszy trzęsą. Teść ją nakarmił już parę razy - mięskiem ze środka, bez skóry smażonej - ale ona jest taka wybredna, że jak już je to niech je :)

a po śniadaniu myśli co by jeszcze skubnąć :D:D:D super w ogóle pije sobie ze słomki........mój to nie kuma czaczy........tylko gryzie i tyle ze słomek...daleko w polu w tym temacie jest, moze za rok bedzie gryzł i pił tak jak Asia :D

Ostatnia edycja:
U mnie znowu bunt :-( nie chce prawie nic jesc:-( tylko cyce,z 3 łyzki kaszki,jakiś jogurcik i ew ciut obiadku:-( to są ilości maluuusie.wiem ze potrafi duzo wiecej zjesc.

zrobilam dzis własnorecznie kopytka,pyszniutkie.i nie chciał :-( a bylam pewna ze mu posmakują

reklama
Ja to sie nie znam na rybach wiec które sa tskie bez osci lub w małej ilości dobre dla dziecka?Sa taki bez ości?;p

kupiłam w sklepie ostatnio "pomysł na rybe w sosie i pyszny sosik był do rybki małemu smakowało

Do góry