reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Nie ma 3... My tez na Pepti. Moje siostry córka ma już 2 latka to jakoś tak zanim skonczyla te 2 lata to lekarka jej kazała pić te JUNIOR jakieś mleko, bo niby za duża na Papti już była ...;/

reklama
A ja się zastanawiam nad mlekiem kozim :tak: Mamy źródło ale sama go nigdy nie piłam i jakoś podchodzę do tematu lekko obrzydliwie :szok::-D ale wiem ze kozie daje się nawet alergikom, tylko jak to smakuje?

moje dziecko się dzis odsttawiło od piersi:szok:
jęczał z rana, jęczał, jeden cyc, drugi cyc a on jęczy, wiec dalam butle i wypił bez problemu calusieńką. Więc już więcej cyca w dzień nie dłaam. Przed snem tez butlę zaserwowałam i o dziwo wypił i cyca się nie domagał zbytnio. Ale uspic musiala jedna na rekach, przytulonego do ciała. Ale zawsze to postep. Malymi kroczkami... w nocy pewno tak rózowo nie będzie ale zobbaczymy

Kilolek super!!!!!!!!!! Tak się cieszę ze u Was jedzonko się zaczęło na poważnie. A ileeee macie już ząbków, wow!!!!!!!!!!!!!!! Ząbkujecie w tempie expresowym!!!
bo my ząbkujemy "stadami" po 4 sztuki. W przeciagu kilku dni wychodzą a potem 3-4 miesiące spokoju. Teraz jesczez jedna 4 nam zostaął do wyrznięcia i wyjątkowo długo wychodzi, bo juz z tydzien, a tak to zwykle co 2-3 dni zabek wychodzi

BanAna no zaksoczył ale dziś np nic poza butla nie chcial jeśc, tak mu się spdoobało. Kaszki łyżka to już od kilku dni nie chce ruszyć, cyzli właściwie się uwstecznia. Na razie jest butlą zafascynowany. Pieje na jej widok tak smao jak na cyca

reklama
no my kaszkę lychą 3 razy dziennie jedlismy (oczywiście rózne: ryzowe, pszenne itp) od 4 miesiąca chyba. Raz 1 łyzka, raz 100ml (rzadziej ale zawsze) ale zawsze łyżką a ten teraz patrzć na ta kasze nie chce a niczym innym sie tak nie najada

Do góry