reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
To jak w koncu jest z tym mlekiem? Ono z reguły nie powinno być podawane po 3 roku życia??? Tak mówili w programie chyba na tvnie. No oczywiscie wiem ze mamy nasze juz dają ale mi cos obiło się o uszy ze mleko krowie jak najpóźniej? No ja narazie nie mam z tym problemu ;D

To jak w koncu jest z tym mlekiem? Ono z reguły nie powinno być podawane po 3 roku życia??? Tak mówili w programie chyba na tvnie. No oczywiscie wiem ze mamy nasze juz dają ale mi cos obiło się o uszy ze mleko krowie jak najpóźniej? No ja narazie nie mam z tym problemu ;D

Ula co lekarz to inna opinia...jedni mowia ze do 3rz nie dawac a ja ogladalam ze juz pol rocznemu dziecku mozna powoli wprowadzac mleko krowie...

Ja też się wstrzymam jeszcze z mlekiem, jakoś nie czuję potrzeby podawania, skoro mod pije. Ale może płatki owsiane już robiłabym na normalnym mleku...

W każdym razie bratowa A która w Norwegii wychowuje miesiąc starszego synka twierdzi ze tam nie zalecają wogóle podawania mleka i nabiału co najmniej do roku, a jej lekarka nawet mówi że lepiej się wstrzymać dwa lata. Wiem, co kraj to obyczaj :D

dziś kupiliśmy już Bebiko 3. Ciekawe jak się przyjmie.

Dziunka dobrze ze przypomiałaś ze to juz na 3 trzeba przejsc :) mój jak na razie mleko pije bez protestu i krowie wprowadze jak najpozniej.

reklama
Do góry