reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

nie, slodsza jest. takie troche slodkie ziemniaki. ale cie zachecilam :))))

dziunka,a co to gesie ramiona? skrzydla? i czemu gesie? kura nie moze byc? w zyciu jeszcze gesi nie jadlam. chyba

reklama
Zrobiłam dziś małemu ogórkowa, tak mu smakował,że nie chciał drugiego jeść. Nie wiem w ogóle o co mu chodzi z tym melkiem nawet pomyślałam,że go oszukam i dam kaszki a on nic... Nie chce i już . :(

Mozna juz robić zupę na wywarze z mięsa i uzyć też śmietany?

Ja w sobote dałam małej ogórkowej ze smietana od babci. Małej nic nie było. Zrobiłam dla niej ryż z kurczakiem ale odmówiła jedzenia. Wolala ogorkowa ;-)

Zrobiłam dziś małemu ogórkowa, tak mu smakował,że nie chciał drugiego jeść. Nie wiem w ogóle o co mu chodzi z tym melkiem nawet pomyślałam,że go oszukam i dam kaszki a on nic... Nie chce i już . :(

Mozna juz robić zupę na wywarze z mięsa i uzyć też śmietany?

Pewnie że tak, od roku dzieci powinny już jeść jak dorośli - z tym że wiadomo, nie smażonego kotleta czy frytek. Lekkostrawna dieta :)

Julia nakarmiła Asię czekoladowym mlekiem w kartoniku co rozdają w szkole za przyzwoleniem tatusia. MAM OCHOTĘ GO UDUSIĆ!!!!!!!!! Módlcie się żeby jej nic nie było!!!!!

reklama
Dziunka nic jej nie bedzie zobaczysz ;-)

Moja dostała wczoraj kawałek mandarynki. Smakowało jej. Dziś babcia dała jej cała i kupki nie ciekawe. To nie była biegunka, czyli mandarynki jeszcze musza poczekac.

Ostatnia edycja:
Do góry