reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Moj glodomorek od paru dni wsuwa paroweczke na sniadanie, ale sie zajada i sam sobie wklada do buzi jak mu nabije na widelec paroweczke i chlebek z maselkiem
parowki kupowalam w zaufanym sklepie miesnym i sa to Berlinki, ktor maja duzo miesa w skladzie i pani mowila ze sa odtłuszczane dla dzieci cokolwiek to znaczy.

A co tam od calego zla tego swiata go nie uchronie, ma juz roczek i trzeba cos powoli zmieniac w naszej diecie.

Ach kochana popieram ;-)

reklama
mój dzisiaj dostał na śniadanie omlet ale zjadł i tyle , za to wczoraj na obiad zrobiłam mu kluseczki ze serka homo i zajadał się że szok , myślałam że tej ilości nie zje i ja się załapie na kilka a tu o dziwo cały talerz wszamał :)))
chyba będą częściej takie kluseczki :)

Dziunka no pieknie ruszyła SUPER!!!!!!!!!!!
Ale wsuwa faktycznie duzo, to musi byc slodki widok

No trochę denerwujące. I myślę że to nasza wina :( przychodzi do nas jak szczeniak i skomle o jedzenie :/ potrafi nas klepać ręką (bić?) lub gryźć jak nie damy :D

Ja też ostatnio stwierdziłam że nasze dzieci są już TAAAKKKIIIEEE DUŻŻŻEEE! :D i już mogą przejść na lekkostrawną dietę dorosłych.
Listopad 2009? Matko, kiedy to było! Już 2011 za rogiem!

Mogą już jeść gęsi czy kaczkę? Bo chcę jutro brukwiową zrobić i nie wiem czy nie ciężkostrawne.

Ania jak robi się te kluski z serka ?

hihi ania ja tez chce przepis na te kluseczki

Dziunka ja dzisiaj (juz drugi raz) robilam malemu zupke z brukwi, ale na cielecince

Mój mały nie chce pic ostatnio mleka(Bebilon Papti) . Nie wiem co mu jest. Od tygodnia tak ma. WSzystko prócz flaszki :/

Zostawia od 20 do 150 ml :/

Wiecie o co mu chodzi . bo ja nie wiem :(

Jutro robię mu prócz słoika zupkę- ogórkową :) do tego kluski śląskie i mam nadzieję że się naje :)

Moja też na etapie - nie chcę mleka.... :-D:-D
Choć godzinę temu wciągnęła 100 ml mleczka, nie mogło dziecko nam spać - wygląda na to, że głodna była..:szok:

Oo widzisz ,mój też właśnie tyle wypił i nie chciał a mu dawałam pare razy ale oostatnio więcej je i może dlatego tak ma .Wcześniej pilnowałam co do godziny a teraz on podjada nam z talerza, kanapki wyjada, je batony te od 1.r.ż ehhhh, zaraz bilans to się dowiem co i jak :)

reklama
Etna a sa takie paróweczki chyba z gerbera w słoiku dla dzieci po roku? moze od takich zaczac:)

Marta chyba ich nigdy nie jadlas, kotowi bys tego nie dala (bez urazy - to moja opinia) dla mnie to jakas pomylka Gerbera, a poza tym Pawel tak wcina te berlinki ze az milo patrzec. Wszyscy mnie namawiaja na Danonki, ale do tego sie chyba tak szybko nie przełamię :)

Dzisiaj piewszy raz dałam mu żołtko i troche białka (taka jajecznica na wodzie) - wcinał jak szalony, i ze strachem w oczach czekalam na rezultaty, ale nic na razie sie nie dzieje ufffffffffff

Do góry