reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Dziunka nic jej nie bedzie zobaczysz ;-)

Moja dostała wczoraj kawałek mandarynki. Smakowało jej. Dziś babcia dała jej cała i kupki nie ciekawe. To nie była biegunka, czyli mandarynki jeszcze musza poczekac.

Asia ma po mandarynkach takie kupki mandarynkowe :D myślę że norma ;) dostaje od dawna.

Co do mleka, nic młodej nie było, ufff....

Teraz zjadła brukwiową, ale jej smakowała!!!

reklama
Co do mandarynek - moja starsza miała straszną wypypkę po nich, a smakowały jej strasznie, w końcu metodą prób i błędów doszłam do tego, że skórę myję, ściągam, myję ręce i dopiero taką mandarynkę daję Hance... skończyły się wtedy wypryski,,,

a moj maly ciagle nie chce jesc zupek ktore mu ugotuje, woli sloiczkowe jedzenie :(
jedyne co smakuje jak sama zrobie to jajecznica albo ziemniaki z maselkiem i kalafior ugotowany ...

a moj maly ciagle nie chce jesc zupek ktore mu ugotuje, woli sloiczkowe jedzenie :(
jedyne co smakuje jak sama zrobie to jajecznica albo ziemniaki z maselkiem i kalafior ugotowany ...

Anadri nie przejmuj się - Alicja też olewa moje obiadki, ale słoiki olewa jeszcze bardziej. Jedyne co jej smakuje to kluski z białego sera. Ale uwaga - w tym tygodniu była 3 razy w żłobku 2 godziny łącznie z obiadem i - zjadała całą zupę a dziś nawet kawałek naleśnika na drugie !!!! Ale się cieszę, że ma tam apetyt !! :))))

Dziunka też kupiłam dziś kaszkę kakaową - bo Alicja innymi zaczęła pluć - i bardzo posmakowała :). Zaczęła pluć dopiero po kilku łyżkach ;)

Mój wypija ostatnio pó flaszki mleka za każdym razem nie wiem co mu jest zawsze wydoił całą i jeszcze zjadł kanapusie i był najedzony a teraz mleko bleee... Mój tam uwielbie moje obiadki bo robie sporadycznie mu i słoiki też.Kaszke je!!! Wieloowocową.Jestem z niego dumna.

Dajecie te chrupaczki ryżowe ?Ja dziś mu kupiłam z musli.Ciekawe czy będzie jadł.A i uwielbia takie batoniki z carefoura po 1r,ż są z czerwonych owoców lub bananów po 2,88zł :)

U Nas też Kaszka Kakaowa bobovity posmakowala:-)
Wyjatkowa ja daje wafle ryżowe te zwykłe duże bezsmakowe:-) i chrupie ładnie

ale 2 dni miał totalnego buntu...po 3-4 łyzeczki kaszki lub obiadku...:-/za to cyc na okrągło...zobaczymy dziś..

Nie wiem czy moge pisac bo ostatnim razem gdy pochwalilam to wszystko sie popsulo ale moj syncio nabral apetytu HURRRRAAAAA!!!! Je obiadki, sniadanka, kolacje, owoce, jogurty ;-) Nie jest to moze w ogromnych ilosciach ale stara sie ;-)

Agrafka,Anadri a solicie troche te obiadki??? Jesli tak to nie mam pomyslu, ale podejrzewam ze w klubie malucha nie zwracaja uwagi na przyprawy i moze dlatego twoje dziecko Agrafka zjadło obiad co??

Ilona ma rację. U nas Joasia mięso ugotowane bez przypraw jest wyciągane z buzi, a mięso z talerza teściowej ponoć zjadane w ogromnych ilościach. Na pewno przyprawione, wiadomo....ale co ja poradzę...

reklama
Ja już od jakiegoś czasu sole obiadki bo mała nie chciała jesc. Poza tym podobno po roku dziecko powinno jesc to co my (no wiadomo nie smazony schabowy, czy golonke) i chyba kazda z nas soli obiady.

Do góry