madziek
listopadówka 2009 :)
Ja karmię butlą na żądanie, bo niby co 3 godziny powinno się karmić, a mi Patryś woła co 2, no przecież nie będę go głodzić. On je nutramigen z kaszką ryżowo-smakową, najchętniej bananową. Je też łyżeczką marchewkę, jabłko-marchew, ale nie bardzo mu to odpowiada, bo przyzwyczaił się, że z butli leci szybciej i niecierpliwi się przy karmieniu łyżeczką. Dałam mu dziś pierwszy raz zupkę jarzynową, ale z butli, bo tak jest dla mnie szybciej, ale on nie chętnie ją chciał jeść, a lekarka kazała zrezygnować z jednego karmienia mlekiem na rzecz zupki. Macie jakieś sposoby na to żeby dziecko spokojnie i chętnie jadło łyżeczką ???
A! i mam mu też dawać raz dziennie SINLAC z owocami na gęsto, bo to podobno tuczy, a jemu jest to potrzebne.
Podziwiam i zazdroszczę tym z Was co maja dzienny jadłospis poukładany, a dzieci dietę urozmaiconą.
A! i mam mu też dawać raz dziennie SINLAC z owocami na gęsto, bo to podobno tuczy, a jemu jest to potrzebne.
Podziwiam i zazdroszczę tym z Was co maja dzienny jadłospis poukładany, a dzieci dietę urozmaiconą.