Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Passi a ja miałam w ulotce z pudełka niebieskiego, które dostałam po porodzie, ze ta ekspozycja na gluten 2-3 g powinna trwać 2 msc, kolejne 2 msc - 4-6 g - bądź tu człowieku mądry...
My nie mamy ustalonych dokładnie godzin posiłków np. tak jak kassik: 6,11,14, 17, 22 (coś duża ta przerwa 5 godzinna). Mały pierwszy posiłek w dzień różnie zjada ale raczej ok 6-7 zdarza się, ze się kręci juz o 4 a ja mam mało pokarmu w piersiach. Zauważyłam, że od posiłku np. o 6 też kolejny jest np. za 3h bo już chce ale bardzo różnie jest loteria bo ja nie wiem czy juz mu dać czy nie
najczęsciej kolejny jest za 4h, potem też za ok 3 ale ostatnio się upomniał za 1,5 i był płacz a głupia matka nawet nie wpadła na pomysł, ze chodzi o papu. Generalnie jest co 3h ale zdarza się, ze mleko sama dopijam.
My nie mamy ustalonych dokładnie godzin posiłków np. tak jak kassik: 6,11,14, 17, 22 (coś duża ta przerwa 5 godzinna). Mały pierwszy posiłek w dzień różnie zjada ale raczej ok 6-7 zdarza się, ze się kręci juz o 4 a ja mam mało pokarmu w piersiach. Zauważyłam, że od posiłku np. o 6 też kolejny jest np. za 3h bo już chce ale bardzo różnie jest loteria bo ja nie wiem czy juz mu dać czy nie