reklama
neferetete
Fanka BB :)
Mogłabys rozwinąć? W sensie, jak to mozna nabyc i gdzie? Na kilogramy w spożywczaku koło wora z pyrami stoi?kaszka manna sote?
Aha,zalezymi na błyskawicznej,,, cobym gotowac 1 łyżeczki kaszki nie musiała osobno.
sote czyli chyba saute (passi - absolutnie nie czepiam sie pisowni) tzn kaszka manna na wodzie. z tego co mi wiadomo istnieje kaszka manna blyskawiczna. w sklepach na dziale z kaszami
EDIT
assi - dubel 
to,ze blyskawiczna oznacza chyba tylko krotszy czas gotowania,a nie ze zalewasz i gotowe.
a czemu nie chcesz mymlania pietki od chleba, jak kilolek daje?
EDIT
to,ze blyskawiczna oznacza chyba tylko krotszy czas gotowania,a nie ze zalewasz i gotowe.
Ostatnia edycja:
neferetete
Fanka BB :)
błyskawiczna Nestle czy bobovity - to własnie bez gotowania, zalewam wrzątkiem, mieszam i gotowe.
Jakos chleb mnie nie przekonuje - w prawdzie mozna w moim miescie dostac chleb prawdziny (wypiekany na prawdziwym zakwasie, ekologiczny itp itd) ale rozszerzanie diety niemowlęcia chlebem do mnie jakos nie przemawia. Wole juz jak wpierdziela swoje plastikowe zabawki

Poza tym codziennie bym musiała latac do sklepu do świezy chleb :/ :/
Ostatnia edycja:
błyskawiczna Nestle czy bobovity - to własnie bez gotowania, zalewam wrzątkiem, mieszam i gotowe.
jeszcze lepiej - ja przygotowuje wode w temperarturze "do jedzenia" i do takiej sypie kaszke i gotowe
reklama
Podziel się: