reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

martolinka - oliwa z oliwek do zupki (od kilku kropel poczawszy do łyzeczki) , a od 10 miesiaca masło, jesli dzidzia nie wykazywała skazy :)
klaudzia - żartujesz z tym deserkiem, prawda?
a to dogryzanie - moze zalozyc wątek "jad", albo "nikt mnie nie lubi" gdze chetne beda sobie żółć wylewac, bez narazania osób postronnych na czytanie tego:)

...Kurczę Iza ja nie kumam....ja przecież nikogo nie obrażam ani nic...już się zakręciłam czyją trzymasz stronę bądź nie...podziękowałaś nam za posty ironicznie???
Ps. ja pierwszy raz dziś napisałam, że coś mi się nie podoba w Passi choć już wcześniej widziałam jej posty pełne "jadu", więc mam nadzieję, ze nie mnie miałąś na myśli pisząc, żebyśmy założyły oddzielny wątek...
Chyba czas skonczyć z tym forum jeżeli chodzi o mnie....tak jak inne dziewczyny piszą mi też przykro zaglądać skoro tak się ktoś zachowuje. I nie pisz Iza, że Passi pisze zawsze na temat...przekop parę stron wstecz, gdzie dogryzała innym dziewczynom i z którymi tak zażarcie dyskutowała.

Passi nie żal Ci, że "dzięki Tobie" część dziewczyn porzuciła forum, a druga część nie ma ochoty tutaj zaglądać ani się wypowiadać???????????????????????????????

reklama
mamy najdroższe proszę już wystarczy !!!!

DESIDERATA

Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu - pamiętaj, jaki pokój może być w ciszy. Tak dalece, jak to możliwe, nie wyrzekając się siebie, bądź w dobrych stosunkach z innymi ludźmi. Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego, co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść.

Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha. Jeśli porównujesz się z innymi, możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od Ciebie. Ciesz się zarówno swoimi osiągnięciami jak i planami.........

...Kurczę Iza ja nie kumam....ja przecież nikogo nie obrażam ani nic...już się zakręciłam czyją trzymasz stronę bądź nie...podziękowałaś nam za posty ironicznie???
Ps. ja pierwszy raz dziś napisałam, że coś mi się nie podoba w Passi choć już wcześniej widziałam jej posty pełne "jadu", więc mam nadzieję, ze nie mnie miałąś na myśli pisząc, żebyśmy założyły oddzielny wątek...
Chyba czas skonczyć z tym forum jeżeli chodzi o mnie....tak jak inne dziewczyny piszą mi też przykro zaglądać skoro tak się ktoś zachowuje. I nie pisz Iza, że Passi pisze zawsze na temat...przekop parę stron wstecz, gdzie dogryzała innym dziewczynom i z którymi tak zażarcie dyskutowała.

Passi nie żal Ci, że "dzięki Tobie" część dziewczyn porzuciła forum, a druga część nie ma ochoty tutaj zaglądać ani się wypowiadać???????????????????????????????

ulenka - ja trzymam strone dzieci. Maluszków.
na forum dyskutuje tylko z niektórymi, a czasem odzywam sie tez do tych, z którymi nie lubie rozmawiac, gdy pisza cos co wydaje mi sie szkodliwe DLA DZIECIACZKÓW/

A co do obarczania passingby winą za obniżenie poziomu i frekwencji forum, ciężko się zgodzić...

martolinka - oliwa z oliwek do zupki (od kilku kropel poczawszy do łyzeczki) , a od 10 miesiaca masło, jesli dzidzia nie wykazywała skazy :)
klaudzia - żartujesz z tym deserkiem, prawda?
a to dogryzanie - moze zalozyc wątek "jad", albo "nikt mnie nie lubi" gdze chetne beda sobie żółć wylewac, bez narazania osób postronnych na czytanie tego:)

Iza nie zartuje! a tu masz jeden z tych wlasnie sloiczkow. banan i czekolada :/

Heinz Baby - Banana & Chocolate Dessert All Ages - 4-6 months onwards

a co do watku "jad" to faktycznie by sie przydal ale najlepiej by zakonczyc te przygryzki jak komu co nie pasuje to po co tu przebywa i sie udziela? Moglabys im to raz a porzadnie wytlumaczyc bo ja juz nie raz pisalam no ale jak widac nie poskutkowalo....

Uleńka mysle ze mnie zdecydowanie przeceniasz :)

Jesli chodzi o rozszerzanie diety to "jaki kraj taki obyczaj". Sa takie kraje w ktorych podaje sie pomarancze w 3 miesiacu. Wszystko mozna ale z wolna i ostrozna ;) - warto spobowac jesli bardzo chce sie rozszerzyc diete o dany produkt i poczekac na efekta :). Ja dałam malej zoltko dwa dni temu i czekam sobie cierpliwie (dokladnie dalam 1/3 zoltka z zoltka) - poczekam tydzien i dam znowu, i jesli bedzie ok to dam kolejne po 4 dniach itd..., potem wprowadze sandacza i zobacze (ten sam system) - bo to sa "ciezkie" produkty czesto uczulajace. Tak samo uczula banan (czyli czesto), warzywa uczulaja rzadziej ale sa wyjatki (jak Ela Izy). Wydaje mi sie ze glownie nalezy stosowac "glowe i wyczucie"

mamy najdroższe proszę już wystarczy !!!!

DESIDERATA

Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu - pamiętaj, jaki pokój może być w ciszy. Tak dalece, jak to możliwe, nie wyrzekając się siebie, bądź w dobrych stosunkach z innymi ludźmi. Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego, co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść.

Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha. Jeśli porównujesz się z innymi, możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od Ciebie. Ciesz się zarówno swoimi osiągnięciami jak i planami.........

Swiat jest na dobrej drodze...

A my jak na razie to tylko na cycu jedziemy, i nic innego mala nie dostaje, a to z tego wzgledu, ze tak mi zalecaja w osrodku zdrowia. W piatek jedziemy na szaczepienie i wazenie, i zapytam czy juz powinnam jej cos dawac extra.

reklama
Do góry