Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
martolinka - oliwa z oliwek do zupki (od kilku kropel poczawszy do łyzeczki) , a od 10 miesiaca masło, jesli dzidzia nie wykazywała skazy
klaudzia - żartujesz z tym deserkiem, prawda?
a to dogryzanie - moze zalozyc wątek "jad", albo "nikt mnie nie lubi" gdze chetne beda sobie żółć wylewac, bez narazania osób postronnych na czytanie tego![]()
...Kurczę Iza ja nie kumam....ja przecież nikogo nie obrażam ani nic...już się zakręciłam czyją trzymasz stronę bądź nie...podziękowałaś nam za posty ironicznie???
Ps. ja pierwszy raz dziś napisałam, że coś mi się nie podoba w Passi choć już wcześniej widziałam jej posty pełne "jadu", więc mam nadzieję, ze nie mnie miałąś na myśli pisząc, żebyśmy założyły oddzielny wątek...
Chyba czas skonczyć z tym forum jeżeli chodzi o mnie....tak jak inne dziewczyny piszą mi też przykro zaglądać skoro tak się ktoś zachowuje. I nie pisz Iza, że Passi pisze zawsze na temat...przekop parę stron wstecz, gdzie dogryzała innym dziewczynom i z którymi tak zażarcie dyskutowała.
Passi nie żal Ci, że "dzięki Tobie" część dziewczyn porzuciła forum, a druga część nie ma ochoty tutaj zaglądać ani się wypowiadać???????????????????????????????