reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

a ja podałam w 5 miesiącu banana i jest ok

Znów się zaczynają ironiczne posty, chyba na zamknętym się niektóre osoby dusiły i znowu zamęt robią buhahaha

reklama
ja tez daje bananka, ale znowu u mnie lubi ze sloiczka a swierzy nie koniecznie....
poza tym dostaje marchewke, ziemniaczka, kalafiora i ostatnio probowalam buraczko bo mala ma straszne zatwardzenia, ale tylko troszke jej dalam 2 razy i narazie nie bylo zadnych sensacji brzuszkowych :-) tutaj w uk to w ogole maja inne podejscie do rozszezania diety i ja sie nie do konca z nim zgadzam bo sloiczki od 4 miesiaca sa tak jak pisze klaudzia nawet ze spagetti???

wprawdzie mam jeszcze troche czasu,ale zapytam juz teraz. jesli gotujemy dla maluszka, np zupke, to nie dodajemy zadnych przypraw typu: sol, pieprz, kostka rosolowa itd?

Ja tego też nie kumam.............skoro Passi tak nami gardzi to po cholerę tutaj zagląda??????????????????????????????

forum przecież jest otwarte i każdy może tu zaglądac i pisać, nie zauważyłam, żeby Passinby pisała nie w temacie dzieci, bo zdaje się o tym jest forum :)
a z ta pogardą to chyba przesadzasz ;) tobie też dziękuję za post

Iza dzieki za info. Mysle ze wczesniej podam tak jak pisalas bo moj butelkowy ale najpierw inne smakolyki typu brokuly kalafior itp a pozniej banan heheh :D

a co powiecie na czekoladowy deser ze sloiczka... pisze takze od 4m ????? bo mnie szoklo jak to zobaczylam...

a co do Waszych wspolnych dogryzek to naprawde coraz zadziej naprawde chce tu zagladac... :-( przykro mi !

Ostatnia edycja:
martolinka - oliwa z oliwek do zupki (od kilku kropel poczawszy do łyzeczki) , a od 10 miesiaca masło, jesli dzidzia nie wykazywała skazy :)
klaudzia - żartujesz z tym deserkiem, prawda?
a to dogryzanie - moze zalozyc wątek "jad", albo "nikt mnie nie lubi" gdze chetne beda sobie żółć wylewac, bez narazania osób postronnych na czytanie tego:)

reklama
Do góry