xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
W nocy daję tylko cyca, a w dzień karmię w sposób mieszany. Kaszkę chciałam dawać łyżeczką nie z butli... Ale mówicie że śpi super? Przed chorowaniem spała od 21-22 do 5-6 rano.
Lagajka ja tez uwazam ze spi superancko! jedno karmienie i to przy cycu? SUPER! a kaszke ja tez bym podala w dzien zamiast np. jednej z butli. Moj tez dostawal kaszke i wcale lepiej po niej nie spal
A moj syn dalej jesc za duzo nie chce.... tzn jezeli juz je to pochlonie cale 180ml ale karmienia co 6-8 godzin. no coz herbatki daje jak najwiecej zeby sie nie odwodnil, na noc dodaje mu kaszki zeby chociaz troszke kalorii dostawal. Narazie mam poczekac z tydzien i jezeli dalej nie bedzie jadl normalnie to przyjsc na wazenie i zobaczyc czy przybiera na wadze. a mysle ze juz niedlugo znowu sprobuje podac mu z lyzeczki. Mam nadzieje ze polubii :-) bo w pulce mam juz cala mase sloiczkow i roznych kaszek smakowych hehe
jedyny plus tego to ze przesypia cala noc.... zasypia o 9 i dzis np. obudzil sie o 7 rano. ostatnio tez tak bylo.... czasami przebudzi sie jeszcze na jedno karmienie kolo 3-4.
Ostatnia edycja: