reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Pediatra na pytanie czy warto dać Duśce kaszkę na noc powiedziała że "mogę ale nie muszę" chciałabym żeby zaczęła lepiej przesypiać noce. Jak myślicie? Podać trochę kaszki, czy za wcześnie?

reklama
Pediatra na pytanie czy warto dać Duśce kaszkę na noc powiedziała że "mogę ale nie muszę" chciałabym żeby zaczęła lepiej przesypiać noce. Jak myślicie? Podać trochę kaszki, czy za wcześnie?

mozesz dawac kaszke bo juz mala ma 4mce...ale czy bedzie Ci lepiej spac po niej z tym moze byc roznie..moj je kaszke na noc i wcale dluzej nie spi...

mozesz dawac kaszke bo juz mala ma 4mce...ale czy bedzie Ci lepiej spac po niej z tym moze byc roznie..moj je kaszke na noc i wcale dluzej nie spi...

racja... moj tez je kaszke od dluzszego czasu i tez nie spi wiecej ;] w sumie to zalezy bo jak klade spac o 20 to o 23 dokarmialm na spiocha to budzi sie dopiero okolo 4 a pozniej 6-7 wiec 1 raz wstaje ale nei wiem czym to spowodowane ;] jedyny + to to ze zaczal jesc wiecej ze smakiem :)

Ja kładę Mariczkę o 21 i śpi do 2-3, potem budzi się na cyca i (już ze mną) dosypia niemalże punkt do 6 rano. No i mam nadzieję że może kaszką nasyciłaby się na dłużej, ale jestem cykor trochę. Niby chcę, ale się boję... Dodawanie mleka modyfikowanego na noc nic nie daje, budzi się i tak o tej samej porze

Ja kładę Mariczkę o 21 i śpi do 2-3, potem budzi się na cyca i (już ze mną) dosypia niemalże punkt do 6 rano. No i mam nadzieję że może kaszką nasyciłaby się na dłużej, ale jestem cykor trochę. Niby chcę, ale się boję... Dodawanie mleka modyfikowanego na noc nic nie daje, budzi się i tak o tej samej porze

Kochana nie masz co narzekac, spi super!

W nocy daję tylko cyca, a w dzień karmię w sposób mieszany. Kaszkę chciałam dawać łyżeczką nie z butli... Ale mówicie że śpi super? Przed chorowaniem spała od 21-22 do 5-6 rano.

W nocy daję tylko cyca, a w dzień karmię w sposób mieszany. Kaszkę chciałam dawać łyżeczką nie z butli... Ale mówicie że śpi super? Przed chorowaniem spała od 21-22 do 5-6 rano.

Mysle ze nie masz powodu do zmartwien. 1 pobudka na karmienie to dobrze. Inne mamy karmiace piersia wstaja co 2-3h w nocy. Przyjdzie czas na przesypianie calej nocki. A moze to tylko chwilowe??

reklama
Do góry